Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Έμφραγμα υπέστη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Κ. Παπαδόπουλος - Εγκεφαλικό υπέστη ο αντιπρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Γ. Βέτσος


ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ "ΜΠΑΛΟΝΑΚΙ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος δεν άντεξε την πίεση των τελευταίων ημερών με τα σημαντικά θέματα να διαδέχονται το ένα το άλλο και υπέστη έμφραγμα το οποίο ευτυχώς πρόλαβαν οι γιατροί του νοσοκομείου Κατερίνης, ώστε ο ισχυρός άνδρας της διοίκησης των Μελανολεύκων να γλιτώσει τα χειρότερα . Ο Κώστας Παπαδόπουλος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Κατερίνης και μεταφέρθηκε άρον-άρον στη Θεσσαλονίκη όπου του έγινε στεφανιογράφημα για να φανεί τι ακριβώς του προκάλεσε το έμφραγμα και υποβλήθηκε μάλιστα αμέσως μετά την διάγνωση σε "μπαλονάκι". Αυτή την ώρα βρίσκεται στην εντατική, όπου είναι σε συνεχή παρακολούθηση, ενώ από αύριο αναμένεται να αρχίσει η θεραπεία πλήρους αποκατάστασης της υγείας του. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος είναι δυνατός άνθρωπος και θα ξεπεράσει πολύ γρήγορα την περιπέτεια της υγείας του έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειας του αλλά και των απανταχού Πιεριέων που του στέκονται στο περιστατικό που του συνέβη.

Το P24 Blog εύχεται στον Πρόεδρο του Πιερικού Κώστα Παπαδόπουλο περαστικά και ταχεία ανάρρωση.


Εν τω μεταξύ πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει και το δραστήριο μέλος του Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αντιπρόεδρος Γιάννης Βέτσος ο οποίος έπαθε εγκεφαλικό και έμφραγμα στην οικία του και μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο Κατερίνης στη Θεσσαλονίκη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου με την κατάσταση του να είναι πολύ κρίσιμη. Δύσκολο ξημέρωμα για τον Γιάννη Βέτσο έναν εξαίρετο άνθρωπο, λάτρη του Πιερικού ποδοσφαίρου με συνεχή παρουσία σε όλα τα δρώμενα.

Το P24 Blog εύχεται στον Αντιπρόεδρο του ΣΦΚ Πιερικού Γιάννη Βέτσο περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει μια παγωμάρα στις τάξεις των φιλάθλων της Κατερίνης που παρακολουθούν με αγωνία την κατάσταση υγείας των δυο ανθρώπων της μεγάλης οικογένειας του Πιερικού.

Ο Θ. Αμπαράς μια ανάσα από τον Πιερικό Αρχέλαο!


Ίδια χρώματα, άλλη πόλη και ομάδα θα έχει την επόμενη σεζόν ο Θωμάς Αμπαράς! Ο 19χρονος διεθνής γκαρντ του Πάοκ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πιερικό Αρχέλαο, ο οποίος περιμένει να πέσουν και οι υπογραφές προκειμένου να ανακοινώσει επίσημα τη μεταγραφή.

Tην τελευταία διετία ο νεαρός γκαρντ (19χρ., 1,85 μ.) ήταν μέλος της ανδρικής ομάδας του Πάοκ, με πενιχρή όμως συμμετοχή στους αγώνες. Ο Αμπαράς έχει παίξει σε 9 αγώνες στην Α1 (όλους τη σεζόν 2012-13), με συνολικό απολογισμό 5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 24 λεπτά. Στον Πιερικό, πάντως, θα έχει σημαντικό ρόλο ...

Ενσωματώνονται με την υπόλοιπη ομάδα στο Μπάνσκο οι Λαμπάκης, Ιορδανίδης και Βραζιλιάνος χαφ

Πολύ καλές συνθήκες βρήκε στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας ο Πιερικός, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με το Γιώργο Φοιρό να κτίζει το νέο Πιερικό. Χθες έγινε διπλή προπόνηση με τους παίκτες το πρωί να κάνουν δύναμη (βάρη) και τρέξιμο. Το απόγευμα έγινε τακτική και οικογενειακό δίτερμα. Ιδανικός ο καιρός βοηθά τους παίκτες που προσπαθούν να πείσουν τον έμπειρο τεχνικό ότι μπορεί να τους εμπιστευτεί φέτος στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Χθες ο Βραζιλιάνος που βρίσκεται στο Μπάνσκο και προπονείται με τον Πιερικό άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ο 22χρονος χαφ όλα δείχνουν ότι θα φορέσει τη φανέλα του Πιερικού. Ο τερματοφύλακας Λαμπάκης και ο Ιορδανίδης ενσωματώνονται στον Πιερικό και οι συζητήσεις είχαν αίσια κατάληξη με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Κώστα Παπαδόπουλο. Στη Βουλγαρία ο Πιερικός θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που προετοιμάζεται και αυτός στο Μπάνσκο.

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Τ. Δαλαμήτρας

ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΛΗ ΔΑΛΑΜΗΤΡΑ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΡΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Παρά το έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και τη συμμετοχή του Τόλη Δαλαμήτρα στην (δοκιμαστική) προετοιμασία με την Κ20 του ΠΑΟΚ, ο Πιερικός αποφάσισε να επενδύσει στο νεαρό ποδοσφαιριστή.

Απέρριψε δελεαστική πρόταση του Δικεφάλου και κράτησε τον ποδοσφαιριστή.

Με συντονισμένες ενέργειες ο πρόεδρος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Κώστας Παπαδόπουλος, ήλθε σε επαφή με τον παίκτη, τα βρήκαν στην υπογραφή τριετούς συμβολαίου.

Έτσι σήμερα το πρωί αναχωρεί για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδος

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ξεκινάν οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου του ΣΦΚ Πιερικός


Αποκτήθηκε ο Χ. Λαμπάκης για βασικός τερματοφύλακας


Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Χρήστου Λαμπάκη. Ο 33χρονος (γεν.17-02-1979) τερματοφύλακας έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε Άρη, ΠΑΟΚ, Κέρκυρα, ΑΠΟΠ Κινύρας, ΑΕ Λεμεσσού (Κύπρος), Αγροτικό Αστέρα και Αναγέννηση Γιαννιτσών που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του.

Κ. Παπαδόπουλος: "Δεν μπορούσα να κάνω τον τρελό του χωριού"

Αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου του ΤΑΠ Βατανιακός με τις οποίες διαμαρτύρεται για την ψήφο του Πιερικού στο θέμα της διεξαγωγής του επόμενου πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός, Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε σε δήλωσή του:

"Δεν καταλαβαίνω το θόρυβο που δημιουργεί ο Γεράσιμος Ποτουρίδης. Ο Πιερικός είχε πολλούς λόγους να θέλει τον Βατανιακό στην Φούτμπολ Λιγκ. Καθόρισε όμως την τελική του στάση στην ψηφοφορία όταν πλέον αυτή είχε κριθεί. Δηλαδή είχαν ήδη ψηφίσει-ΑΡΝΗΤΙΚΑ οι δυο εκπρόσωποι των ομάδων της Γ εθνικής του Βορείου ομίλου κ. Ζαμπέτογλου (Απόλλων Καλαμαριάς) και Καρανικόλας (Αιγινιακός), είχαν ήδη ψηφίσει ΑΡΝΗΤΙΚΑ οι έντεκα ομάδες που ανέβηκαν από τη Γ εθνική στη Φουτμπολ Λιγκ, είχαν ήδη ψηφίσει ΑΡΝΗΤΙΚΑ οι γείτονες μας Αιγινιακός και Ηρακλής, υπήρχε σε κλίμα ομοφωνίας ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΝΗΣΗ στο αίτημα για την αύξηση των ομάδων απο 25 σε 28 , ήταν ΠΑΡΟΥΣΕΣ όλες οι ομάδες που διεκδικούσαν άνοδο και επιχειρηματολογούσαν υπέρ του αιτήματος τους, ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ. Δεν καταλαβαίνω τι ήθελε ο κύριος Ποτουρίδης να κάνει ο πρόεδρος του Πιερικού όταν επί 25 παρόντων προέδρων ήδη πριν απ τον Πιερικό οι 20 περίπου είχαν ψηφίσει κατά του Βατανιακού και των υπολοίπων ομάδων, να παραστήσει τον τρελό του χωριού; Που ήταν ο Βατανιακός να υποστηρίξει την άποψη του; Ο Πιερικός στο ΔΣ της Φούτμπολ Λιγκ καθορίζει την στάση του με άξονα το ισχυρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και το συνολικό καλό των ομάδων. Θα ήταν μικρότερος των περιστάσεων αν λειτουργούσε (ψήφιζε χωρίς φυσικά αποτέλεσμα υπέρ της αύξησης των ομάδων σε 28) με την λογική της προσωπικής συμπάθειας, που έχουμε ως Πιερικός ούτως ή άλλως για τον Βατανιακό και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του. Αυτά τα εξήγησα ήδη στον κύριο Ποτουρίδη γι αυτό δεν καταλαβαίνω το παράπονο του κατά του Πιερικού και του προέδρου του.

ΥΓ. Όσον αφορά τον αγώνα Βατανιακός - Αλεξάνδρεια που διεξήχθη προ εννέα περίπου ετών ας μην μας τον υπενθυμίζει ο κύριος Ποτουρίδης γιατί μπορεί να έχουμε διαφορετικές αναμνήσεις!!! Τέλος ας μην έχει κανένα παράπονο ο Βατανιακός γιατί κάθε χρόνο τροφοδοτείται η ομάδα του από τον Πιερικό με ποδοσφαιριστές άλλοτε δανεικούς και άλλοτε κατευθυνόμενα ελεύθερους ".

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ανακοινώθηκαν Α. Νικoλίτσης και Τ. Κρουσταλέλης


  • Τον Αστέριο Νικολίτση απέκτησε ο Πιερικός. Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος το 1992 (21 ετών), είναι αμυντικός και αγωνίστηκε σε Κύμινα Θεσσαλονίκης (Δ Εθνική) και Τύρναβο. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε με την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών.

  • Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Τρύφωνα Κρουσταλέλη. Ο 23χρονος (γεν. 1990) ποδοσφαιριστής. αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους. Έχει αγωνιστεί στον Αλμωπό Αριδαίας, την Αναγέννηση Γιαννιτσών, στον Αγροτικό Αστέρα στον Διαγόρα Ρόδου ενώ έχει κάνει και ένα πέρασμα από την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ. Από το 2010 εώς και το 2013 αγωνίζεται με τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης, πριν καταλήξει φέτος στον Πιερικό.

To Μπάσκετ είναι εδώ και δηλώνει δυνατό! (Video)


Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Καθάριος και φέτος!

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την εκ νέου απόκτηση του Παύλου Καθάριου που θα παραμείνει κάτοικος Κατερίνης.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τη διαφορά ότι πλέον ήρθε σαν ελεύθερος και όχι με τη μορφή δανεισμού όπως την πρώτη φορά σαν ποδοσφαιριστής της Ξάνθης.

Είναι 21 ετών (γεν. 1992) και εκτός του Πιερικού έχει αγωνισθεί σε Ξάνθη και Αγροτικό Αστέρα (δανεικός κι εκεί).

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Υπογράφουν μέχρι αύριο Καθάριος, Κρουσταλέλης, Πουρσανίδης - Διακαής πόθος ο Γ. Ιορδανίδης

Μετά τον Χρήστο Ελευθεριάδη, την Τρίτη ήταν σειρά του Παύλου Καθάριου να επιστρέψει στο ρόστερ των μελανόλευκων, επιβεβαιώνοντας τα προηγούμενα ρεπορτάζ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, με θητεία ακόμα σε Ξάνθη και Αγροτικό Αστέρα, ξεχώρισε πέρυσι με τον Πιερικό και από τη στιγμή που δεν βρήκε κάποια ομάδα στη Σούπερ Λίγκα (το όνομά του είχε ακουστεί και για τον Άρη), γίνεται ξανά κάτοικος Κατερίνης. Άμεσα αναμένεται να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους οι «κλεισμένοι» Τρύφων Κρουσταλέλης και Νίκος Πουρσανίδης, ενώ συνεχίζει να υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτηση του μέσου, Γιώργου Ιορδανίδη (πέρυσι Γιαννιτσά και Παναιτωλικό). Αξίζει να σημειωθεί ότι νέος γυμναστής του Πιερικού ανέλαβε ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης, που συνεργάστηκε πέρυσι με τον Γιώργο Φοιρό στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, μετά την αποχώρηση του Νίκου Γιάγκου για τον Αχαρναϊκό.

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Πιερικού Αρχελάου - Οι πρώτες μεταγραφές (Photos)

Ενόψει του πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας που αρχίζει στις 13 Οκτωβρίου 2013, η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου, προπονείται καθημερινά στο νέο κλειστό γυμναστήριο. Παράλληλα, προπονούνται και οι αθλητές της ακαδημίας μπάσκετ του συλλόγου.
Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το υπάρχον το τοπικό δυναμικό, κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα το φίλαθλο κόσμο, το μπασκετικό κόσμο, αφού οι περισσότεροι αθλητές και προπονητές είναι από την Πιερία, όπως και η ανάληψη καθηκόντων προπονητή από το Στέλιο Χατζηιωάννου, παλιό καλαθοσφαιριστή του συλλόγου .

Στη δύναμη του Πιερικού Αρχελάου επανεντάχθηκαν οι φρουράς Διονύσης Καραγιάννης και σημείο προς τα εμπρός Φάνης Τσαϊτουρίδης, ενώ με μεταγραφή για ένα χρόνο από τον Πανεδεσσαϊκό θα είναι και ο 19χρονος φρουρά πυροβολισμού Λάζαρος Πέτκος.

Ο τελευταίος, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις οποίες αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Πιερικό Αρχέλαο γιατί θεωρώ ότι είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Από την πρώτη στιγμή που συμμετείχα στις προπονήσεις της ομάδας ένιωσα μέλος της οικογένειας του Πιερικού Αρχέλαου, καθώς οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής με υποδέχτηκαν θερμά. Γνωρίζω ότι πρόκειται για μία πολύ σοβαρή και αξιόπιστη ομάδα που δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες και αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για μένα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και εκμεταλλευόμενος τις εξαιρετικές υποδομές να βελτιωθώ και να προσφέρω στο σύλλογο αυτό που χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους του. Περιμένω με ανυπομονησία την έναρξη της προετοιμασίας. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές του Πανεδεσσαϊκού για όσα έκαναν για μένα όλα αυτά τα χρόνια και το ενδιαφέρον που έδειξαν για τη μετακίνηση μου στη νέα μου ομάδα ».

Τέλος, ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Πόδας που ήταν και στην προπόνηση της ομάδας, δήλωσε: «Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τη συνέπεια και την προσήλωση που παρουσιάζουν οι νεαροί αθλητές της ανδρικής ομάδας κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου των προπονήσεων. Από την καθημερινή εικόνα που παρουσιάζεται στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, με εκατοντάδες παιδιά όλων των τμημάτων του συλλόγου να γυμνάζονται σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο με την επίβλεψη του προπονητή μας Στέλιου Χατζηιωάννου, είμαστε βέβαιοι ότι «πατάμε» σε πολύ στερεές βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο. »

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Ξεκίνησε, με χαμηλούς τόνους, η προετοιμασία του Πιερικού

Με την παρουσία 26 ποδοσφαιριστών, παλιών και νέων, ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του Πιερικού με την πρώτη προπόνηση της χρονιάς που έγινε στο Πιερικό Στάδιο, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Φοιρού και των συνεργατών του. Οι ποδοσφαιριστές, παρουσία λιγοστού κόσμου, έκαναν ουσιαστικά ένα πρώτο ζέσταμα από τις διακοπές τους και ετοιμάζονται πλέον για το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους που θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας και θα διαρκέσει περίπου 10 μέρες. Στους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές (τελευταία προσθήκη ο Τσιώμης που επέστρεψε από τον δανεισμό του) αναμένονται ακόμη 5 προσθήκες, οι οποίες θα είναι αυτές των Πουρσανίδη και Κρουσταλέλη (που έχουν συμφωνήσει), του Καθάριου που παραμένει και φέτος στην ομάδα, ενός Σκοπιανού μέσου και ενός Σέρβου επιθετικού. Για τους δύο τελευταίους έγινε γνωστό ότι είναι διεθνείς με την ομάδα της χώρας τους, ενώ ίσως και σήμερα γίνουν γνωστά τα ονόματά τους.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ από τον Νίκο Γιάγκου

Αποχωρώντας από τον ΠΙΕΡΙΚΟ, λόγω της καινούριας μου συνεργασίας με την ομάδα του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ, επιθυμώ να ευχαριστήσω και δημόσια το Δ.Σ. της «ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ» και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ.Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, διότι παρά το νεαρό της ηλικίας μου με εμπιστεύτηκε και με συμπεριέλαβε ως προπονητή φυσικής κατάστασης στο προπονητικό της ομάδας, για την αγωνιστική περίοδο 2012-13.

Έτσι, μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ με τους έμπειρους και καταξιωμένους στο χώρο του ποδοσφαίρου προπονητές κ.Νίκο Γκουλή, κ.Μιτόσεβιτς και κ.Γιώργο Φοιρό και μάλιστα υποστήριζε την παραμονή μου στην ομάδα, όταν λύνονταν η συνεργασία με τους προπονητές.
Η ευκαιρία που μου έδωσε όλο το Δ.Σ. ήταν όχημα για την ανάδειξη της επιστημονικής μου κατάρτισης και για την εξέλιξη της περαιτέρω καριέρας μου, για αυτό τους ευχαριστώ από καρδιάς.
Τέλος, αποχαιρετώντας όλη την ομάδα, Δ.Σ., Γενικό Αρχηγό, προπονητή, παίχτες, φροντιστές, φιλάθλους, θέλω να πω ότι αφήνω ένα κομμάτι της ψυχής μου στην ομάδα που με γαλούχησε ως ποδοσφαιριστή και με ανάδειξε ως επιστήμονα.
Εύχομαι καλή πορεία στο καινούριο πρωτάθλημα.

Με εκτίμηση
Νίκος Γιάγκου

Σήμερα στις 18:00 μ.μ. η "πρώτη"

Φωτό αρχείου


Σήμερα στις 18:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Πιερικό Στάδιο η πρώτη προπόνηση του Πιερικού για την νέα αγωνιστική χρονιά 2013-2014. Το παρόν πρόκειται να δώσουν παλιοί και νέοι παίκτες της ομάδας (ΕΔΩ), το τεχνικό team, μέλη της νέας διοίκησης αλλά και απλοί φίλαθλοι του Πιερικού. Οι Μελανόλευκοι θα απουσιάζουν όπως έχουν προαναγγείλει εδώ και αρκετό καιρό. Η πρώτη αυτή προπόνηση θα είναι ανοιχτή για όλους, θα είναι αναγνωριστική και πρόκειται να διαρκέσει περίπου 2 ώρες. Ο Πιερικός θα συνεχίσει προπονήσεις στην Κατερίνη για μία εβδομάδα και έπειτα (Δευτέρα 29/07) θα αναχωρήσει για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: Συνεχίζονται οι προπονήσεις συντήρησης από τον Στέλιο Χατζηιωάννου

Μπορεί να είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού αυτό όμως δε σημαίνει ότι για όλους του αθλητές
των ομαδικών αγωνισμάτων το καλοκαίρι αποτελεί χρονικά περίοδος χαλάρωσης και ξεκούρασης.
Ο νέος προπονητής της μπασκετικής ανδρικής ομάδας του Πιερικού Αρχέλαου Στέλιος Χατζηιωάννου, δε σταμάτησε ποτέ τις προπονήσεις συντήρησης και ατομικής βελτίωσης των νεαρών αθλητών του.

Με σχεδόν καθημερινές προπονήσεις, τους δίνει ατομικά και ομαδικά αυτό που θα χρειαστούν τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής που αγωνίζονται και βελτιώνει τις όποιες αδυναμίες τους ώστε να εμφανιστούν πιο ανταγωνιστικοί στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Διοίκηση του Απόστολου Πόδα κινείται στο μεταγραφικό κομμάτι με την γνωστή σοβαρότητα και μεθοδικότητα που διακρίνει τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτό το επίπεδο για τον Πιερικό μπασκετικό σύλλογο, με τα μηνύματα που λαμβάνουν να είναι άκρως θετικά αφού κάθε αθλητής της περιοχής θέλει να γίνει μέλος της οικογένειας του Πιερικού Αρχέλαου.

Και αυτό είναι σίγουρα κάτι που κερδήθηκε μέσα στο πέρασμα το χρόνου.

Επιστρέφουν Ελευθεριάδης, Καθάριος & Πουρσανίδης - Στην έξοδο Καραγκούνης & Μπαμίχας

Παίκτες της ομάδας της Κατερίνης πρέπει να θεωρούνται οι παλιοί γνώριμοι Παύλος Καθάριος, Χρήστος Ελευθεριάδης και Νίκος Πουρσανίδης, αλλά και ο Τρύφων Κρουσταλέλης (θα υπογράψουν όλοι άμεσα). Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν τα «μέτωπα» των Κώστα Διαμαντίδη, Γιώργου Ιορδανίδη και Μάρκους Μοκάκε. Τέλος, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν αποτελέσουν παρελθόν οι νεαροί Σωτήρης Καραγκούνης και Χρήστος Μπαμίχας.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

"Διαζύγιο" του Πιερικού και με τον Σεχολάρι

Εκτός από τον Ιγκόρ Κόιτς, παρελθόν για τον Πιερικό αποτελεί και ο νεαρός μεσοεπιθετικός, Αλέξανδρος Σεχολάρι. Υπογράφει άμεσα ο Τρύφων Κρουσταλέλης, κοντά στην επιστροφή οι Καθάριος-Ελευθεριάδης και ποιοι έπονται ...

Δεν είναι μόνο ο Ιγκόρ Κόιτς που αποχωρεί από τους μελανόλευκους. Σύμφωνα με πληροφορίες παρελθόν για τον Πιερικό αποτελεί και ο Αλέξανδρος Σεχολάρι, ο νεαρός μεσοεπιθετικός που ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Τις επόμενες μέρες αναμένονται νέες εξελίξεις στα μεταγραφικά, μετά το πρώτο κύμα ενίσχυσης (Ιασωνίδης, Στεφανίδης, Κέρι, Σερέτης, Πέικος, Καρτσαμπάς Χ, Καρτσαμπάς Α., Παπαδόπουλος, Βάσσος, Μπασμπανάς και Πασχαλίδης).

Άμεσα θα υπογράψει στους Κατερινιώτες ο αριστερός μπακ, Τρύφων Κρουσταλέλης, που είναι «κλεισμένος», ενώ ακολούθως θα επιλεγούν δυο μέσοι, πιθανότατα ανάμεσα στους Διαμαντίδη, Γ. Ιορδανίδη και Μοκάκε. Επίσης, πολύ σύντομα θα οριστικοποιηθεί και η επιστροφή στο ρόστερ των Χρήστου Ελευθεριάδη και Παύλου Καθάριου, που θα δώσουν ταχύτητα στις πτέρυγες στην ομάδα του Γιώργου Φοιρού.

Λύση συμβολαίου με Ιγκόρ Κόιτς

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον Ιγκόρ Κόιτς.

Ο ποδοσφαιριστής βγήκε από τα "σπλάχνα" του Πιερικού Συλλόγου αφού ξεκίνησε απο τις ακαδημίες του και κατέληξε στην ανδρική επαγγελματική ομάδα.

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται ολόψυχα καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στη μετέπειτα ποδοσφαιρική καριέρα του.

Δίμηνος αποκλεισμός για τον Γιώργο Φοιρό


Με έφεση που άσκησε στην πρωτόδικη απόφαση του αθλητικού δικαστή ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς, ο Γιώργος Φοιρός τιμωρήθηκε με δίμηνο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους.

Αυτό σημαίνει ότι ο τεχνικός της ομάδας της Πιερίας δε θα έχει το δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο της ομάδας σε επίσημα παιχνίδια τα οποία θα γίνουν σε διάστημα 2 μηνών.

Να σημειωθεί ότι και το πρόστιμο των 1875 ευρώ θα πληρωθεί κανονικά. Η ποινή επιβλήθηκε στον Γιώργο Φοιρό στο εντός έδρας παιχνίδι του δευτέρου γύρου με τον Παναιτωλικό το οποίο έχασε ο Πιερικός 0-4.

Απόκτηση Γιάννη Στεφανίδη

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Στεφανίδη.

Είναι 28 ετών και στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε Αλμωπό Αριδαίας, Ναυπακτιακό, Αετό Σκύδρας και Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ τελευταίος του σταθμός πριν τον ΠΙΕΡΙΚΟ, ήταν ο Πανσερραϊκός.

Είναι επιθετικός και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΕΠΑΕ: Τρεις (3) ανεβαίνουν και έξι (6) πέφτουν στη νέα FL - Προθεσμία κατάθεσης συμμετοχής μέχρι τις 25 Ιουλίου

Kατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αποφασίστηκαν τα εξής:
  1. Την αγωνιστική περίοδο 2013 -2014 οι ομάδες που θα ανέλθουν στην SUPER LEAGUE θα είναι τρείς (3) και οι ομάδες που θα υποβιβαστούν στη Γ΄ Εθνική θα είναι έξι (6).
  2. Οι ομάδες που θα μετέχουν στο Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ έχουν δικαίωμα να καταθέσουν την πρόθεση συμμετοχής, έως την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013. Επισημαίνεται ότι η παραπάνω ημερομηνία είναι αποκλειστική.

Πιθανή επιστροφή του Νίκου Πουρσανίδη


Θέμα χρόνου δείχνει η ανακοίνωση της επιστροφής του Νίκου Πουρσανίδη στην ομάδα, ως μια επιπλέον λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, μαζί με τον νεαρό Αστέριο Νίκου και τον Γιάννη Λαζαρίδη, που βεβαίως ακόμα δεν ξεπέρασε το σοβαρό τραυματισμό του. Ο 23χρονος πλάγιος μπακ εκτός από τους μελανόλευκους έχει θητεύσει ακόμα σε Καβάλα, Κιλκισιακό και Θερμαϊκό.

Ταυτόχρονα, την Πέμπτη πιθανότατα θα ειδοποιηθούν για να υπογράψουν στον Πιερικό ο έμπειρος επιθετικός, Γιάννης Στεφανίδης (παρά τη σφήνα από Τύρναβο και Γιαννιτσά), αλλά και ο αριστερός μπακ, Τρύφων Κρουσταλέλης. Ακολούθως, η ομάδα του Γιώργου Φοιρού θα απλώσει «δίχτυα» για δυο μεσοεπιθετικούς, με πρώτη επιλογή τον Γιώργο Ιορδανίδη, αρκεί να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό.

Στα υπόψη για την ίδια θέση είναι ο «αλμυρός» Καμερουνέζος, Μάρκους Μοκάκε και ο πιο προσιτός συγκριτικά, Κώστας Διαμαντίδης. Αν αποκτηθεί άλλος τερματοφύλακας από τον Πιερικό, αυτός θα είναι ο έμπειρος Χρήστος Λαμπάκης (πέρυσι στα Γιαννιτσά), εκτός αν παραμείνει η τριάδα με τους Παπατολίκα, Πατσιογιώργο και Παπανικολάου.

Αποκτήθηκε ο Γιώργος Μπασμπανάς


Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου Γιώργου Μπασμπανά.

Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον Άρη Κοκκινοπλιτών Κατερίνης (ομάδα Α ΕΠΣ Πιερίας) και είναι επιθετικός.

Ο προγραμματισμός του Πιερικού έως και την Δευτέρα


Σήμερα Πέμπτη 18/7 ολοκληρώνονται οι αιματολογικές-καρδιολογικές εξετάσεις των παικτών του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Από αύριο Παρασκευή 19/7, θα ξεκινήσουν τα εργομετρικά.

Τη Δευτέρα 22/7 ξεκινάνε οι προπονήσεις στο στάδιο της πόλης.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Γκάφα από την ΠΑΕ Πιερικός: Ανακοίνωσε παίκτη που υπέγραψε σε άλλη ομάδα...

Μεγάλη γκάφα από την ΠΑΕ Πιερικός, η οποία πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού επιθετικού Ρένο Σταύρε (ΕΔΩ), ωστόσο σήμερα διαψεύσθηκε με τον πιο κατηγορηματικό και καθαρό τρόπο από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού παίκτη και μάλιστα με φωτογραφικό ντοκουμέντο. Σίγουρα πρόκειται για κάτι ασυνήθιστο, που δείχνει την αναστάτωση που επικρατεί στην Πιερική ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση του Αχιλλέα :
Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΡΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΕ από την ομάδα της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ με ελεύθερη μεταγραφή, τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Και οι αποδείξεις... :


Επιστροφή Μοκακέ ;

Ρελάνς για τη διαφαινόμενη απώλεια του Πλάτωνα Καρακατσάνη φαίνεται πως ετοιμάζει ο Πιερικός, αφού κυκλοφόρησε έντονα με τη μορφή σεναρίου η περίπτωση επιστροφής του έμπειρου Καμερουνέζου μεσοεπιθετικού, Μάρκους Μοκάκε!

Γέφυρες για νέα συνεργασία Πιερικού και Μοκάκε φαίνεται πως προκύπτουν τις τελευταίες ώρες. Ο ίδιος ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός φέρεται να δείχνει θετικός για επιστροφή στην Κατερίνη και δεν αποκλείεται αν βρεθεί η φόρμουλα στο οικονομικό αυτό να γίνει πράξη τις επόμενες μέρες. Ο Μοκάκε μετά τους μελανόλευκους αγωνίστηκε από μισό χρόνο σε Καβάλα και Βέροια, ενώ πλέον είναι ελεύθερος.

Ταυτόχρονα, σύντομα αναμένεται να κλείσουν θετικά για την ομάδα του Γιώργου Φοιρού τα θέματα των Γιάννη Στεφανίδη, Χρήστου Λαμπάκη και Τρύφωνα Κρουσταλέλη, ενώ ανοιχτά είναι εκείνα των Γιώργου Ιορδανίδη και Κώστα Διαμαντίδη.

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών

Photo by Pierikosnews
Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 15/7 η πρώτη συγκέντρωση της ΠΑΕ Πιερικός.

Οι παίκτες του περσινού ρόστερ με τα νέα αποκτήματα συγκεντρώθηκαν στο Πιερικό Στάδιο και αφού δέχθηκαν το καλωσόρισμα και άκουσαν όσα είχαν να πούνε ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Φοιρός, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιουλίου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Αργότερα και αρχής γενομένης από την σημερινή ημέρα, οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις κατά γκρουπ καθώς και τα εργομετρικά τα οποία θα γίνουν στο τέλος της εβδομάδας.

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Λύση συμβολαίου με Μπελόσεβιτς - Απόκτηση Χ. Καρτσαμπά, Α. Καρτσαμπά, Σ. Παπαδόπουλου & Π. Πέικου

Aλέξανδρος και Χρήστος Καρτσαμπάς

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συνεναίσει λύση συμβολαίου με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή Ζόραν Μπελόσεβιτς. Του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Καρτσαμπά. Ο Ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε απο τον Πανιώνιο και το νέο του συμβόλαιο είναι διάρκειας τριών ετών.

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του Σίμου Παπαδόπουλου απο τον Βατανιακό. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου Πολυδεύκη Πέικου. Ο ποδοσφαιριστής έχει περάσει απο Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟΚ, Απόλλων Καλαμαριάς και αποκτήθηκε απο την Βέροια.

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου του 19χρονου Αλέξανδρου Καρτσαμπά. Ο ποδοσφαιριστής ανήκε στον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ και μεταπήδησε στην ΠΑΕ, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, του εύχεται καλή σταδιοδρομία στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Απολογισμός της χρονιάς που πέρασε από την Ακαδημία του Πιερικού Αρχελάου

Τον απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε έκανε η Ακαδημία μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου, η οποία πλαισιώνεται από εκατοντάδες παιδιά και τους γονείς τους που στηρίζουν τη μεγάλη προσπάθεια, η οποία δεν είναι μόνο η άθληση, αλλά περισσότερο η παιδεία. Πρόκειται για μια χρονιά γεμάτη από εμπειρίες και σημαντικές παραστάσεις για όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στο φετινό πρόγραμμα μπάσκετ.

Το πρόγραμμα απευθύνθηκε σε αγόρια και κορίτσια από 4 έως 18 ετών. Από φέτος λειτούργησε για πρώτη φορά-και μάλιστα εντελώς δωρεάν-τμήμα προσχολικής ηλικίας που προπόνησε η νηπιαγωγός και αθλήτρια της καλαθοσφαίρισης Δόμνα Κασιμίδου.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ομαδικές και ατομικές προπονήσεις καθώς και συμπληρωματικές προπονήσεις φυσικής κατάστασης.

Οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου συμμετείχαν σε όλα τα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών και μάλιστα στα πρωταθλήματα εφήβων, παίδων και μίνι αγοριών συμμετείχαν δύο διαφορετικές ομάδες. Καθ 'όλη τη διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιήθηκε μεγάλος αριθμός δραστηριοτήτων εντός, αλλά και εκτός, του αγωνιστικού χώρου.

Συγκεκριμένα έγιναν εκδηλώσεις, τουρνουά και φιλικοί αγώνες με άλλες ακαδημίες.

Οι νεαροί Βάσσος και Σταύρε παίκτες του Πιερικού

Νίκος Βάσσος

  • «Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου Νίκου Βάσσου. Ο ποδοσφαιριστής κατάγεται από τη Λάρισα και διακρίθηκε με τη φανέλα της Ένωσης Αποστόλου Παύλου της γειτονικής Ημαθίας. Πρόκειται για παίκτη με πολύ καλά τεχνικά στοιχεία.
Ρένο Σταύρε
  • «Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου Ρένου Σταύρε απο την 25η Μαρτίου Κατερίνης. Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής (1,95 μ) αγωνίζεται στη θέση του σέντερ-φορ και διακρίνεται για το δυναμικό και συνάμα ποιοτικό του παιχνίδι».

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Παίκτες του Πιερικού (και επίσημα) οι Κέρι, Ιασωνίδης & Πασχαλίδης


  • Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Πασχαλίδη απο την Εθνικό Κατερίνης. Ο Πασχαλίδης στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε Ατρόμητο Κατερίνης, Όλυμπο Λεπτοκαρυάς, ΓΑΣ Σβορώνου και Πανιώνιο.
  • Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού Αλβανού ποδοσφαιριστή Φλόρενς Κέρι. Έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε Βέροια, Τσαριτσάνη και Χανιά. Παίζει στην αριστερή πλευρά και επιθετικά και είναι 22 ετών.
  • Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Ιασωνίδη. Ο ποδοσφαιριστής είναι 27 ετών, έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε πολλές ομάδες με τελευταίο του σταθμό πρίν τον ΠΙΕΡΙΚΟ τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο έκανε 35 συμμετοχές. Παίζει στο κέντρο της άμυνας.

Παρελθόν και ο Καρακατσάνης

Άλλος ένας έμπειρος παίκτης του Πιερικού που πέρσι δεν πρόλαβε (λόγω του τραυματισμού του) να προσφέρει όσα θα ήθελε στην ομάδα αποτελεί παρελθόν. Ο λόγος για τον Πλάτωνα Καρακατσάνη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον γείτονα Αιγινιακό. Έτσι, μετά του Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Τόλιο, Πέντα, Χατζή και Δήμου, άλλος ένας γνώριμός μας από την παρουσία του στην ομάδα μας "μετακομίζει" στην κωμόπολη του Αιγινίου και θα τεθεί αντίπαλος της παλιάς του ομάδας τη νέα χρονιά.

Ανακοινώσεις του Ερασιτέχνη Πιερικού για την ομάδα U17


Ο Ερασιτέχνης Πιερικός ανακοινώνει δοκιμαστικά για την συγκρότηση ομάδας Κ 17 του συλλόγου που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου Α ΔΑΚ, την Τετάρτη 17 Ιουλίου και την Πέμπτη 18 Ιουλίου, ώρα 19.00.
Δικαίωμα συμμετοχής στα δοκιμαστικά έχουν παιδιά γεννηθέντες 1997 και 1998.
Παρακαλούνται οι αθλητές να έχουν δική τους αθλητική περιβολή.

 
   Με τιμή για το Δ.Σ του συλλόγου
            Τσιτιρόκης Πασχάλης

Η διοίκηση του ερασιτέχνη Πιερικού μετά από την απόφαση της πολιτείας να αλλάξει τις ηλικίες στις ομάδες νέων από Κ 20 σε Κ 19 αποφάσισε τη δημιουργία ομάδας Κ 17 από τη στιγμή που από την προηγούμενη ομάδα Κ 17 που υπήρχε πολλοί από τους ποδοσφαιριστές που την συγκροτούσαν θα μετακομίσουν στην ομάδα νέων Κ 19 του Πιερικού.
Η νέα ομάδα θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές γεννημένοι 1997-1998.

   Με τιμή για το Δ.Σ του συλλόγου
                  Ο πρόεδρος
           Τσιτιρόκης Πασχάλης

Νέα γήπεδα για τον Ερασιτέχνη Πιερικό κατασκευάζονται δίπλα από το Πιερικό Στάδιο (Photos)

Σάρκα και οστά άρχισαν να παίρνουν οι νέες εγκαταστάσεις του ερασιτέχνη Πιερικού δίπλα από το Πιερικό Στάδιο. Μετά από πολλές προσπάθειες επιτέλους ξεκίνησαν τα έργα, σε πρώτη φάση με μηχανήματα που έστειλε η αντιπεριφερειάρχης κυρία Σοφία Μαυρίδου έγινε το καθάρισμα του συγκεκριμένου χώρου, από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν μια σειρά από εργασίες με σκοπό τη γρηγορότερη αποπεράτωση των γηπέδων για να λυθεί δια παντός το θέμα τον γηπεδικών εγκαταστάσεων του συλλόγου. Με το πέρας των εργασιών θα είναι έτοιμα ένα γήπεδο κανονικών διαστάσεων αγώνος 60 Χ 90 μ. και τρία γήπεδα μικρότερων διαστάσεων για τις ανάγκες του συλλόγου.

Ο Ερασιτέχνης Πιερικός έχει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Κατερίνης κύριο Σάββα Χιονίδη για την παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου στον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ και την αντιπεριφερειάρχη κυρία Σοφία Μαυρίδου για την παραχώρηση των μηχανημάτων που είναι πολύ σημαντική για να μπορέσουν να ολοκληρωθούν τα έργα.

   Με τιμή για το Δ.Σ του συλλόγου
                  Ο πρόεδρος

           Τσιτιρόκης Πασχάλης

Σχόλιο P24 Blog:

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ημέρα ανακοινώσεων η σημερινή - "Φλερτ" με Κ. Διαμαντίδη

Κώστας Διαμαντίδης
Ημέρα υπογραφών θα είναι η σημερινή Παρασκευή για τον Πιερικό, αφού πιθανότατα μετά τους Σερέτη και Κέρι θα αποκτηθούν και τυπικά οι Γιάννης Στεφανίδης (επιθετικός), Κώστας Ιασωνίδης (στόπερ) και Τρύφων Κρουσταλέλης (αριστερό μπακ).

Στα υπόψη παραμένουν οι Γ. Ιορδανίδης, Λαμπάκης, Ζαγοριανός, ενώ «παίζει» η επιστροφή για τους Καθάριο και Ελευθεριάδη, μαζί με το σενάριο έλευσης Σέρβου στόπερ και Σκοπιανού επιτελικού χαφ.
 
Επίσης, προχωρημένες επαφές υπάρχουν με τον 27χρονο μέσο, Κώστα Διαμαντίδη, που πέρυσι έπαιξε στον Εθνικό Γαζώρου και παλιότερα σε Ηρακλή, ΠΑΣ Γιάννινα, Φωστήρα, Αναγέννηση Επανομής, Τύρναβο, Νίκη Βόλου και Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα της Κατερίνης δείχνει φαβορί για τον Διαμαντίδη, ενώ τη Δευτέρα οι μελανόλευκοι θα έχουν την πρώτη συγκέντρωση για αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις και μια εβδομάδα μετά την πρώτη προπόνηση.

Τέλος, ο Πιερικός, όπως και η Αναγέννηση Γιαννιτσών, αθωώθηκαν από τον αθλητικό δικαστή για την εμπλοκή σε ύποπτα παιχνίδια στοιχηματισμού.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Pierikos.info : Ξανασυναντήθηκαν μετά από 27 χρόνια! (09/05/2010)

Δύο φίλοι έδωσαν μαθήματα ήθους και αθλητικής παιδείας στον αγώνα ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ

Πριν από 27 χρόνια δύο νεαρά παλικάρια, δύο φίλοι, κάτοικοι Κορυδαλλού, αναγκάζονται να αποχωριστούν ο ένας τον άλλο και η φθορά του χρόνου εξαφανίζει την επικοινωνία τους. Ο Στέλιος γίνεται κάτοικος Καβάλας και φίλος του Πιερικού. Ο Κώστας κατοικεί στην Ελευσίνα και αγαπά τον Εθνικό Πειραιώς. Από την αγάπη τους για τον ποδόσφαιρο και για τις ομάδες τους γίνονται μέλη ενός φόρουμ όπου τυχαία διαπιστώνουν, μετά από καιρό, ότι γνωρίζει ο ένας τον άλλο και ξετυλίγεται ένα απίστευτο κουβάρι αναμνήσεων και έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Είναι τόσο κοντινό το παρελθόν στα όνειρα τους που ψάχνουν την αφορμή να ανταμώσουν και πάλι, να θυμηθούν τα παλιά.

Με την ευκαιρία του ποδοσφαιρικού αγώνα Πιερικός - Εθνικός, την Κυριακή 09-05-2010, τα βλέμματα τους συναντιούνται ξανά στην Κατερίνη, μετά από τρεις δεκαετίες περίπου. Τώρα είναι και οι δύο πενηντάρηδες πια, γι 'αυτό και η συγκίνηση είναι έντονη.

Αυτή η Κυριακή, εμάς τους φίλους του ποδοσφαίρου μας δίδαξε πολλά. Το ποδόσφαιρο αυτή την Κυριακή νίκησε τη βία, την αντιπαλότητα, έσβησε τις διαχωριστικές γραμμές, προβίβασε τη φιλία και υποβίβασε την αλητεία, τους τραμπουκισμούς και τις αθλιότητες που υποθάλπουν οι τυχάρπαστοι «ειδήμονες» του αθλήματος.

Ο Στέλιος και ο Κώστας μέσα στο Δημοτικό Στάδιο της Κατερίνης αντάλλαξαν τα λάβαρα των ομάδων που αγαπούν και έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα στην Ελληνική κοινωνία. Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού και οι εκλεκτοί φίλαθλοι του Εθνικού αποτελούν το φωτεινό παράδειγμα και πρωτοστατούν σε μια προσπάθεια που χρειάζεται μιμητές, χρειάζεται όραμα, καρδιά και ευαισθησία. Δυστυχώς όμως υπάρχουν και κάποιοι που ενοχλούνται μ 'αυτές τις κινήσεις γιατί ίσως χαλάει το σκηνικό που στήνουν τα τελευταία χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Στο τέλος του αγώνα Πιερικός - Εθνικός, μπορεί οι φίλοι του Πιερικού να πανηγύρισαν τη νίκη της ομάδας τους και οι αντίστοιχοι του Εθνικού να πικράθηκαν με την τελική έκβαση της αναμέτρησης, όλοι όμως αποχώρησαν αγκαλιασμένοι.

Ο Στέλιος και ο Κώστας έγραψαν την δική τους ιστορία αυτή την Κυριακή. Γιατί αυτές οι ιστορίες ομορφαίνουν την πολυτάραχη ζωή μας, διαφημίζουν το ποδόσφαιρο και προβάλλουν την υγιή εικόνα που πρέπει να επικρατεί στις κερκίδες των γηπέδων.

Γιάννης Τσαπουρνιώτης

Προτιμάει Ιασωνίδη... αντί για Γόγολο

Ιασωνίδης (αριστερά) με Γιαζιτζόγλου
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Ιασωνίδη βρίσκεται από την Τετάρτη ο Πιερικός και αισιοδοξεί ότι άμεσα θα γίνει το «μπαμ» για το κέντρο της άμυνας, με ένα βασικό στέλεχος του περσινού πρωταθλητή στην κατηγορία, Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 29χρονος στόπερ προτιμάται στις ... λεπτομέρειες από τον Σπύρο Γόγολο, έχοντας παίξει ακόμα στο παρελθόν σε Καστοριά, Πανηλειακό, Προοδευτική, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανθρακικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Τηλυκράτη Λευκάδας και απασχολώντας πρόσφατα και άλλες ομάδες.

Εκτός από τον Ιασωνίδη, πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Γιώργου Φοιρού είναι ο αριστερός μπακ Τρύφων Κρουσταλέλης (συμπαίκτης του πρώτου πέρυσι στον Απόλλωνα). Επίσης, έγινε πρόταση-υπέρβαση στον μέσο του Παναιτωλικού, Γιώργο Ιορδανίδη και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα φορέσει τα μελανόλευκα, παρότι ενδιαφέρει αρκετές ομάδες.

Την Παρασκευή υπογράφει τυπικά ο επιθετικός, Γιάννης Στεφανίδης, ενώ μετά την «μετακόμιση» του τερματοφύλακα Τριαντάφυλλου Βασιλειάδη στον Αχαρναϊκό, δείχνει πιο κοντά η έλευση του έμπειρου Χρήστου Λαμπάκη, αν βεβαίως γίνει κίνηση για την έλευση άλλου πορτιέρο στην Κατερίνη.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Από 14 ομάδες ο κάθε όμιλος στη νέα Β' Εθνική μπάσκετ

Η πληροφορία που ήθελε την επόμενη σεζόν τους δύο ομίλους της Β' Εθνικής να έχουν από 14 ομάδες επιβεβαιώθηκε! Η ΕΟΚ ανακοίνωσε σήμερα τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στα εθνικά πρωταθλήματα και οι περισσότερες αλλαγές αφορούν τη Β 'Εθνική, όπου προστέθηκαν επί της ουσίας δύο ομάδες (Ηρακλής Κοζάνης και Εθνικός) προκειμένου να γίνουν δύο όμιλοι των 14. Με αυτές τις δύο προσθήκες, βέβαια, οι ομάδες στο Νότο γίνονταν 16 και στο Βορρά 12, επομένως η επόμενη κίνηση ήταν να βρεθεί η σωστή ... αναλογία. Ο μόνος τρόπος ήταν να υπάρξουν δύο "εσωτερικές αλλαγές", με άλλα λόγια δύο ομάδες που προορίζονταν για το νότιο όμιλο, να μεταφερθούν στο βορρά. Ποιες είναι αυτές; Η μία ήταν η Λιβαδειά και η άλλη το Αιγάλεω ...

Β 'ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

1ος ΟΜΙΛΟΣ
1. ΑΕΤΟΣ ΓΑΣ
2. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ
3. ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ
4. ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ
5. ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
6. ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
7. ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ
8. ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
9. ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.Φ.
10. ΠΟΛΙΣ ΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
11. ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
12. ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ
13. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ
14. ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

2ος ΟΜΙΛΟΣ
1.ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ
2.ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ
3.ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
4.ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΩΝ
5.ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
6.ΜΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ
7.ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ
8.ΧΑΝΘ
9.ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑ
10.ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
11.ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
12.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
13.ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
14.ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προφορική συμφωνία με Στεφανίδη - Παρελθόν ο Βασιλειάδης

Σε προφορική συμφωνία με τον Γιάννη Στεφανίδη ήρθε ο Πιερικός και έτσι ο 28χρονος επιθετικός, με θητεία σε Αναγέννηση Γιαννιτσών, Αετό Σκύδρας, Αλμωπό Αριδαίας, Ναυπακτιακό Αστέρα και Πανσερραϊκό αναμένεται να υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο. Έτσι, θα γίνει το τρίτο απόκτημα (μετά τους Σερέτη και Κέρι) για τον Πιερικό, ενώ θα συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Φοιρό. Στη λίστα για τους μελανόλευκους παραμένουν πάντα οι Γ. Ιορδανίδης, Λαμπάκης, Γόγολος, Κρουσταλέλης, Στεργίδης και Ζαγοριανός, καθώς και ένας επιθετικός από την Ισπανία, ενώ πάντα υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής για τους Καθάριο και Ελευθεριάδη. Τέλος, παρελθόν αποτελεί από τον Πιερικό ο τερματοφύλακας Βασιλειάδης, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο που είχε με την ομάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αχαρναϊκό.

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Τέλος ο Πολίτης - Σερέτης και επίσημα


  • Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει τη λύση κοινή συναινέσει του συμβολαίου με τον Δημήτρη Πολίτη. Ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την καλή συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
  • Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη ΣερέτηΑγωνίζεται ώς αμυντικός μέσος, είναι γεννημένος 14-12-86 (27 ετών) και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης, του ΠΑΟΝΕ, του Πυρσού Γρεβενών και της Αναγέννησης Γιαννιτσών της οποίας ήταν αρχηγός την χρονιά που τελείωσε.
Από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ Πιερικός.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Toν Σπύρο Γόγολο "βλέπει" ο Πιερικός

mikriliga.com
Έναν ... ηγέτη στην άμυνα αναζητά ο Πιερικός, με τον έμπειρο Σπύρο Γόγολο, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου, να βρίσκεται ψηλά στη λίστα ενίσχυσης από τον Γιώργο Φοιρό.

Έναν «έτοιμο» στόπερ, που θα καθοδηγήσει τους νεαρούς και θα αυξήσει το συναγωνισμό για τους Ιορδανίδη και Αποστολίδη, αναζητά για τον Πιερικό ο Γιώργος Φοιρός. Ειδικά από τη στιγμή που δείχνει δύσκολη η επιστροφή του Μπόγιαν Ντόικιτς στους Κατερινιώτες, καθώς ο υψηλόσωμος Σέρβος απασχολεί ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα και την Κύπρο. Ένα όνομα που αρέσει στον τεχνικό σύμβουλο των μελανόλευκων και θέλει να φέρει στην Πιερία είναι ο Σπύρος Γόγολος. Ο 35χρονος στόπερ έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου μετά από μια καλή σεζόν και απασχολεί αρκετές ομάδες, θέτοντας ως προτεραιότητα να μην ... απομακρυνθεί πολύ από τη Θεσσαλονίκη.

Έτσι, τις επόμενες μέρες πιθανότατα θα υπάρξουν εξελίξεις, με τον Γόγολο να έχει παίξει ακόμα στο παρελθόν σε Άρη, Πανιώνιο, Καλλιθέα, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηλιούπολη, Αγροτικό Αστέρα, Κέρκυρα, αλλά και στην Κύπρο, με Ερμή Αραδίππου και Αναγέννηση Δερύνειας.

Βεβαίως, για τον Πιερικό στο προσκήνιο εκτός από τους ήδη «κλεισμένους» Σερέτη και Κέρι παραμένουν μεταξύ άλλων οι Στεφανίδης, Χιονίδης, Ζαγοριανός και Κρουσταλέλης, τη στιγμή που εντείνονται οι προσπάθειες και για την επιστροφή των Χρήστου Ελευθεριάδη και Παύλου Καθάριου.

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Δίπλα στην ομάδα τοπικοί άρχοντες...

Ο Κώστας Κουκοδήμος στο πλευρό του ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Συνάντηση με τον βουλευτή Ν. Δημοκρατίας νομού Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο είχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός και ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός. Κώστας Παπαδόπουλος και Πασχάλης Τσιτιρόκης επισκέφθηκαν το γραφείο του ισχυρού πολιτικού άντρα της περιοχής και συζήτησαν για την ιστορική ομάδα της Πιερίας. Ο Κώστας Κουκοδήμος άκουσε με προσοχή όσα του είπαν οι πρόεδροι που εκπροσωπούν τον Πιερικό και εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει στη φετινή μεγάλη προσπάθεια που κάνει ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός ο σύλλογος στο νέο πρωτάθλημα. Εξέφρασε τη στήριξη του η οποία θα είναι ενεργή και στα στα διοικητικά του συλλόγου στα οποία θα εμπλακεί άμεσα κι αυτός. Μεταξύ άλλων δεσμεύτηκε να μεσολαβήσει ώστε να έρθει στην ομάδα χορηγία ενός σημαντικού οικονομικού μεγέθους, από μεγάλη εταιρία αθλητικών ειδών, που δραστηριοποιείται και στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Στήριξη της Σοφίας Μαυρίδου στην ομάδα

Επίσκεψη στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου πραγματοποίησαν από κοινού οι πρόεδροι της ΠΑΕ Πιερικός Κώστας Παπαδόπουλος και του ερασιτέχνη Πιερικού Πασχάλης Τσιτιρόκης. Οι δυο άντρες συνομίλησαν για αρκετή ώρα με την Σοφία Μαυρίδου η οποία δήλωσε την στήριξη της στη φετινή προσπάθεια του Πιερικού.

Από το γραφείου τύπου της ΠΑΕ Πιερικός

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Έναρξη θερινών προπονήσεων στην ακαδημία ποδοσφαίρου του ΣΦΚ Πιερικός

Σας ενημερώνουμε ότι η ακαδημία Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ από την Τετάρτη 10/07/2013 θα λειτουργήσει θερινά τμήματα εκμάθησης ποδοσφαίρου. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Α ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν από 10/07/2013 έως και 10/08/2013.

Απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση συμμετοχής.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν σε τρία γκρουπ:

Α. ΓΚΡΟΥΠ ΓΕΝΗΘΕΝΤΕΣ 1999 - 2000 - 2001
Β. ΓΚΡΟΥΠ ΓΕΝΗΘΕΝΤΕΣ 2002 - 2003 - 2004
Γ. ΓΚΡΟΥΠ ΓΕΝΗΘΕΝΤΕΣ 2005 - 2006

ΗΜΕΡ. ΕΝΑΡΞΗΣ. ΤΕΤΑΡΤΗ 07/10/13 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00
                                   ΓΚΡΟΥΠ Γ. 2005 - 2006

                                   ΤΕΤΑΡΤΗ 07/10/13 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.00
                                   ΓΚΡΟΥΠ Β. 2002 - 2003 - 2004


                                   ΠΕΜΠΤΗ 07/11/13 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30
                                   ΓΚΡΟΥΠ Α. 1999 - 2000 - 2001


Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο ...

ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 6944 604509

Και σε όλους τους εφόρους του Σ.Φ.Κ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Eνδιαφέρον για τρεις ...Γιώργους ο Πιερικός

Γιώργος Χιονίδης
Ο επιθετικός Γιώργος Χιονίδης, που αποχωρεί από τον Ηρακλή και είναι γιος του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα, απασχολεί τον Πιερικό. Στα υπόψη και οι Γιώργος Ζαγοριανός και Γιώργος Ιορδανίδης.

Νέοι στόχοι προκύπτουν στα μεταγραφικά του Πιερικού, όπως ο Γιώργος Χιονίδης. Ο 22χρονος επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή μετά από ενάμισι χρόνο και ψάχνει την επόμενη ομάδα του, που δεν αποκλείεται να είναι οι μελανόλευκοι. Ο ταλαντούχος φορ κατάγεται από την Κατερίνη και μάλιστα είναι γιος του Δημάρχου, Σάββα.

Γιώργος Ζαγοριανός
Ο Χιονίδης έχει παίξει ακόμα σε Ιωνικό και Πόντιους Κατερίνης, ενώ για την επίθεση εξετάζεται και ο έμπειρος Γιώργος Ζαγοριανός, που πέρυσι συνεργάστηκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών με τον τεχνικό σύμβουλο, Γιώργο Φοιρό. Ο 29χρονος στράικερ έχει παίξει και σε Νίκη Βόλου, Πανηλειακό, Χανιά, Φωκικό, Αστέρα Μαγούλας, Άγιο Δημήτριο και Οδυσσέα Αναγέννησης.


Γιώργος Ιορδανίδης
Παράλληλα, στις ... αδυναμίες του Φοιρού είναι ο Γιώργος Ιορδανίδης, ο 24χρονος κεντρικός χαφ του Παναιτωλικού, που δεν υπολογίζεται και αναμένεται να φύγει από τους Αγρινιώτες. Ο αδερφός του Νίκου, που παίζει ήδη στον Πιερικό, αποτελεί ωστόσο δύσκολη περίπτωση, έχοντας υψηλό κασέ και απασχολώντας αρκετές ομάδες (προτάθηκε μεταξύ άλλων σε Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου και Απόλλωνα Καλαμαριάς).

Γιάννης Στεφανίδης
Βεβαίως, προ των πυλών παραμένει ο έμπειρος επιθετικός του Πανσερραϊκού, Γιάννης Στεφανίδης, ενώ στα υπόψη παραμένουν μεταξύ άλλων οι Λυμπέρης Στεργίδης, Τρύφων Κρουσταλέλης και Χρήστος Λαμπάκης (ο τελευταίος μόνο αν αποχωρήσουν ένας ή δυο τερματοφύλακες από το ρόστερ).
Λυμπέρης Στεργίδης
Τρύφων Κρουσταλέλης
Χρήστος Λαμπάκης










        
        Ρεπορτάζ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ