Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση από τον Ερασιτέχνη Πιερικό

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης) προσκαλεί τα μέλη στη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 12η Ιουνίου 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 στην ΕΚΑΒΗ (Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης), αίθουσα 1ου ορόφου με θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου
- Αρχαιρεσίες εκλογής για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 17η Ιουνίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 στον ίδιο παραπάνω αναγραφόμενο χώρο.
Υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και Ε.Ε. θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:00 στα γραφεία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης) Α ΔΑΚ Κατερίνης.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ / Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Τσιτιρόκης Πασχάλης / Τσιαμπέρας Αθανάσιος

Στο "στόχαστο" ο Πατσιογεώργος - Κλείνει σήμερα η χρονιά, αρχίζουν δοκιμαστικά

Οι καλές εμφανίσεις του νεαρού τερματοφύλακα, Δημήτρη Πατσιογεώργου, στο δεύτερο γύρο, φημολογείται ότι τον φέρνουν στο στόχαστρο επαρχιακής ομάδας της Σούπερ Λίγκα και έτσι ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Παράλληλα, σήμερα Παρασκευή πέφτει η αυλαία στην τρέχουσα σεζόν για την ομάδα μας και ακολούθως θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε αρκετούς τομείς.

Ο τεχνικός σύμβουλος του Πιερικού, Γιώργος Φοιρός, αναμένεται να δοκιμάσει ορισμένους νεαρούς (περισσότερα δοκιμαστικά την ερχόμενη εβδομάδα), ενώ θα κάνει τις εισηγήσεις του για το φετινό ρόστερ, δηλαδή τις προτάσεις για το ποιοι πρέπει να παραμείνουν και ποιοι να αποδεσμευτούν.

Volley: Πρωταθλήτριες για 3η συνεχόμενη χρονιά οι Παγκορασίδες του Πιερικού!!!

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (14-25, 16-25, 15-25)

Τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο κατέκτησαν οι παγκορασίδες του Πιερικού καθώς κέρδισαν και στον τελευταίο αγώνα της τελικής φάσης μέσα στην Καστοριά την τοπική ομάδα με 3-0 σετ κατακτώντας έτσι το πρωτάθλημα με απόλυτο ρεκόρ καθώς πέτυχαν 20 νίκες σε 20 αγώνες! και 60-0! σετ.
Δεν υπήρξε ούτε μια ομάδα που να μπορέσει να πάρει ούτε σετ, δείγμα της τεράστιας διαφοράς δυναμικότητας και ποιότητας της ομάδας του Πιερικού έναντι των άλλων ομάδων.
Τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν για ακόμη μια χρονιά με τον πιο πειστικό τρόπο την κυρίαρχη θέση στα τμήματα υποδομής, καθώς πολύ δύσκολα θα υπάρξει ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα χωρίς να χάσει ούτε σετ και σχεδόν αδύνατο να υπάρξει ομάδα που θα κερδίσει 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα παγκορασίδων αήττητη.
Η ομάδα μοντέλο των παγκορασίδων του Πιερικού με την εκπληκτική πορεία τους και τα απίστευτα κατορθώματα έχει γράψει τη δική της ιστορία στο χώρο του βόλεϊ, έχει αφήσει άφωνους τους πάντες, οι οποίοι εξέφραζαν τον δυναμισμό τους γι 'αυτή την ομάδα και έχει διδάξει πως παίζεται το βόλεϊ σε πολύ μικρή ηλικία, σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ότι και να πει κανείς γι 'αυτή την ομάδα είναι λίγο. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα και τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα μιλούν από μόνα τους.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Σήμερα η κλήρωση των τυχερών λαχνών στα γραφεία των Μελανόλευκων

Την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η λαχειοφόρος κλήρωση στα γραφεία του συνδέσμου. Όσοι θέλουν μπορούν να έρθουν να παρακολουθήσουν την κλήρωση. Οι τυχεροί αριθμοί θα ανακοινωθούν τo ίδιο βράδυ.

Ο ΣΦΚ Πιερικός πρώτευσε στο 5ο τουρνουά του ΓΑΣ Σβορώνου!

Τις πρωτιές κατέλαβε ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ στις 18 Μαΐου στο 5ο Τουρνουά Ακαδημίας Γ.Α.Σ. Σβορώνου στις κατηγορίες του 2005 και 2006.
Δυναμικές αναμετρήσεις για τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκαν στο 5ο Τουρνουά.
Τα τμήματα υποδομής ηλικών 2005 και 2006 κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις αντίστοιχα στις καταπληκτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Γ.Α.Σ. Σβορώνου με γνώμονα το πάθος των ποδοσφαιριστών αλλά και του ευ αγωνίζεσθε.
Οι αναμετρήσεις είχαν ουσιαστικό νικητή το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών. Οι αρκετοί αγώνες που διεξήχθησαν είχαν συγκλονιστική εξέλιξη και πολλά γκολ με αποτέλεσμα οι γονείς των μικρών αθλητών να καμαρώσουν τα παιδιά τους κι όπως ήταν φυσικό οι προσπάθειες των μικρών να συνοδευτούν από το ανάλογο χειροκρότημα προπονητών, παραγόντων και γονέων.

Η αυλαία του 5ου τουρνουά έπεσε με τις απονομές μεταλλίων, επαίνων και κυπέλλων ζωγραφίζοντας στα πρόσωπα των παιδιών χαμόγελα και ικανοποίηση

Κατηγορία 2005:
ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006 - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-2
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ 1-0
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 6 - 0
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΣ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3

Κατηγορία 2006:
ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006 - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1 - 1
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ 4 - 0
ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 4-1
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ 3-1

Το 5ο Τουρνουά Ακαδημιών Γ.Α.Σ. ΣΒΩΡΩΝΟΥ έκλεισε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις κι αναμνήσεις σε παιδιά, παράγοντες και γονείς και με την επιθυμία των παιδιών να ανανεώσουν το ραντεβού τους για του χρόνου.
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και την άψογη οργάνωση τους διοργανωτές και όλους όσους συνείσφεραν εθελοντικά στην πραγματοποίηση αυτού του διημέρου!

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης ευχαριστεί τον Πιερικό Αρχέλαο

Μετά την ανακοίνωση του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος για τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, ο Θεσσαλονικιός τεχνικός έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον Πιερικό Αρχέλαο για την τιμή που μου έκανε να είμαι ο προπονητής της ομάδας για τη χρονιά που πέρασε. Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική συνεργασία που στηρίχτηκε, κατά κύριο λόγο, στο σεβασμό, στην ειλικρίνεια και στην ομαδική προσπάθεια που υπήρχε μεταξύ έμενα, της διοίκησης και των παικτών σε όλη την διάρκεια της παραμονής μου στη φιλόξενη Κατερίνη.

Κυρίως στις δύσκολες στιγμές, όλα αυτά επέφεραν και το επιθυμητό αποτέλεσμα που ήταν η επίτευξη των στόχων που είχαν τεθεί από τη διοίκηση στην αρχή της χρονιάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους ανθρώπους της διοίκησης για την συμπαράσταση αλλά και τον σεβασμό που έδειξαν προς το πρόσωπο μου από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο γήπεδο.

Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές των τμημάτων υποδομής όπου γίνεται μια άριστη δουλειά, όπως επίσης και τον συνεργάτη μου Χρήστο Ξηρομερίτη, του οποίου η βοήθεια ήταν καταλυτική για την επίτευξη του αποτελέσματος.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας και βέβαια τους υπέροχους φίλους της ομάδας για την θερμή τους συμπαράσταση ».

Παλαίμαχοι Πιερικού-Παλαίμαχοι ΑΕΚ, στις 15 Ιουνίου στο Πιερικό Στάδιο


Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Το γράψαμε; Ισχύει! Χατζηκυριακίδης τέλος... και επίσημα.

To Pierikos24 Blog σας είχε ενημερώσει πρώτο απ΄ όλα τα μέσα για την επικείμενη αποχώρηση του Λ. Χατζηκυριακίδη εδώ και δύο μέρες (ΕΔΩ), και σήμερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει τη μη συνέχιση της συνεργασίας του με τον προπονητή Λευτέρη Χατζηκυριακίδη.

Αν και υπήρχε έντονη η επιθυμία και από τις δύο πλευρές για τη συνέχισή της, ανυπέρβλητοι επαγγελματικοί λόγοι του γνωστού προπονητή, καθιστούν μη δυνατή την ανανέωση της για την ερχόμενη σεζόν.

Ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, τον ευχαριστεί θερμά για τη μεγάλη του προσφορά στην αγωνιστική περίοδο που πέρασε, στην οποία ο σύλλογος έκανε πραγματικότητα το στόχο του που ήταν η εδραίωσή του σε υψηλό επίπεδο, με την παράλληλη προώθηση νέων παιδιών που αποτελούν και το μέλλον του.

Ο Λευτέρης φεύγει σαν φίλος ...

Ευχαριστήριο 1ου Δημοτικού Σχολείου προς την ΠΑΕ Πιερικός

1o Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ο Διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο Κων / νο, τον δ / ντή κ. Παρασίδη Αναστάσιο και το διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ, για την ευγενική προσφορά εισιτηρίων στους μαθητές του σχολείου μας, ενόψει του πρωταθλήματος της Football League, στο Πιερικό Στάδιο την αγωνιστική περίοδο 2012/13.

Τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη, την ευαισθησία, το ενδιαφέρον και το κοινωνικό πρόσωπο και ρόλο της Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ προς τους μαθητές του σχολείου.
Σας ευχαριστούμε

                           Ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

                                                                            Τσακιρίδης Βασίλης

Γ. Συμεωνίδης: "Να ξεχαστεί γρήγορα αυτή η χρονιά..."


Το μέλος του τεχνικού τιμ του Πιερικού υποστήριξε πως η φετινή χρονιά δεν ήταν αυτή που θα περίμεναν άπαντες στην ομάδα της Κατερίνης:
«Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα. Τελειώνοντας την σεζόν θέλαμε να δούμε και κάποια παιδιά τα όποια δεν είχανε αρκετό χρόνο συμμετοχής όλη την χρονιά. Νομίζω ότι βγάλαμε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα. Νομίζω ότι η ομάδα, τελειώνοντας το πρωτάθλημα θα θέλει γρήγορα να ξεχάσει αυτή την κακή χρονιά. Σίγουρα υπάρχουν τα υλικά για να χτιστεί ξανά ο Πιερικός από την αρχή, και από παιδιά της Πιερίας. Καλό καλοκαίρι και να ευχαριστήσω τον Eθνικό Γαζώρου για την φιλοξενία, καθώς επίσης να ευχηθώ στον προπονητή του, ότι καλύτερο στην συνέχεια »

Eθνικός Γαζώρου - Πιερικός 2-1 : Το μαρτύριο έλαβε τέλος!

Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία ο Εθνικός Γαζώρου καθώς επικράτησε του Πιερικού 2-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22 'με τον Καρακατσάνη, με τους γηπεδούχους να απαντούν στο 35 με τον Καπία να φέρνει το παιχνίδι σε ισορροπία. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γάζωρος έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά ο Ναλμπάντης σημάδεψε το δοκάρι του Παπανικολάου. Ο πορτιέρο του Πιερικού κράτησε το 1-1 και στο 58 'καθώς απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μαχαιρούδη. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 67 'ο Γαϊδαρτζής μετά από λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι και στο 90 +2' με τον Γεωργιάδη.

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαθανασίου, Μαχαιρούδης (78 'Σαββίδης), Νύρλας, Κουκόλης, Γαϊδαρτζής, Καπίας, Γεωργιάδης, Αγγελακάς (65' Σ Κωνσταντινίδης.), Μουσικάκης (Χαριτίδης 56 '), Ναλμπάντης, Μερεσιώτης.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπανικολάου, Καραγκούνης, Μπελόσεβιτς, Νίκου, Ντόικιτς, Φαμπίνιο (63 'Βραχνός), Καρακατσάνης, Κόιτς, Μιχαηλίδης (75' Μανίκας), Ανδριόπουλος, Πολίτης (80 'Σεχολάρι).

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ευχαριστήριο Γιάννη Λαζαρίδη

Μετά το ατυχές γεγονός του σοβαρού τραυματισμού μου (κάταγμα κνήμης) στη διάρκεια του αγώνα Αναγέννησης Γιαννιτσών-Πιερικού, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια έναν εξαίρετο άνθρωπο, λαμπρό επιστήμονα και συντοπίτη μας, τον κ. Ιωάννη Τερζίδη υπεύθυνο για την αποκατάσταση μου καθώς με χειρούργησε με μεγάλη επιτυχία και μου συμπαραστάθηκε από την πρώτη στιγμή.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τους αθλητικούς συντάκτες μέσων μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας και τους φιλάθλους της ομάδας που με κάθε τρόπο είναι κοντά μου.

Με εκτίμηση

Γιάννης Λαζαρίδης
Ποδοσφαιριστής Πιερικού

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Παλιοί... γνώριμοι : To Pierikos24 Blog θυμάται το πέρασμα του Κώστα Γιαννούλη από τον Πιερικό...

                                                        Eπιμέλεια : Pierikos24 Blog
Σήμερα θυμόμαστε το πέρασμα του Κώστα Γιαννούλη από τον Πιερικό. Ενός παίκτη που όσο αγωνίστηκε στον Πιερικό, υποτιμήθηκε αρκετά... Ο Κώστας ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του Βατανιακού. Το 2005 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Πανιώνιο. Την σεζόν 2005-2006 δόθηκε δανεικός στον Φωστήρα, ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Πιερικό ως δανεικός και πάλι έχοντας 25 συμμετοχές, βάζοντας κι αυτός το λιθαράκι του στην άνοδο του Πιερικού στην Β' Εθνική.

Πιερικός Αρχέλαος: Προς την έξοδο ο Χατζηκυριακίδης, υποψήφιος αντικαταστάτης ο Καμαράκης...


Σε μια μεταβατική χρονιά για τον σύλλογο, ο Πιερικός κατάφερε έστω και δύσκολα να σώσει την παρτίδα και να παραμείνει στη Β' Εθνική, με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να έχει καθοριστική συμβολή, κοουτσάροντας εξαιρετικά.

Ωστόσο, η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών δύσκολα θα συνεχιστεί, ενώ ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Θεσσαλονίκης που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β 'Εθνικής.

Οι διοικούντες επιθυμούν την παραμονή του στο τιμόνι τους, όμως έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και τη διάδοχη κατάσταση. Βασικός υποψήφιος, λοιπόν, είναι ο Στάθης Καμαράκης! Ο βορειοελλαδίτης προπονητής αποχώρησε από τους Ικάρους Σερρών και αναμένεται να εξελιχθεί σε φαβορί για τον Πιερικό.

Απαλλάχθηκε ο Πιερικός από την ΕΠΑΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:


Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:  
 
Επέβαλε στο ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ την πειθαρχική ποινή των  διακοσίων(200) ευρώ. Επέβαλε στον Ν.ΓΑΔΟ(προπονητής), την πειθαρχική ποινή των διακοσίων(200) ευρώ. Απήλλαξε τον  Α. ΣΤΥΛΑ (φυσ/της) από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 10-3-2013 με ΤΑΠ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ).

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης (αγώνας της 24-4-2013 με ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ).

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  από την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση, διότι δέχεται ότι δεν συντρέχει υπαιτιότητα  σχετική με τη μη έγκαιρη υποβολή των αναφερομένων στην από 5/8-1-2013 κλήση δικαιολογητικών (απόσπασμα πρακτικού Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού)

Απήλλαξε την  ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ  από την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση, διότι δέχεται ότι δεν συντρέχει υπαιτιότητα  σχετική με τη μη έγκαιρη υποβολή των αναφερομένων στην από 1/8-1-2013 κλήση δικαιολογητικών(απόσπασμα πρακτικού Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού).

Απήλλαξε το ΤΑΠ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση, διότι δέχεται ότι δεν συντρέχει υπαιτιότητα  σχετική με τη μη έγκαιρη υποβολή των αναφερομένων στην από 3/8-1-2013 κλήση δικαιολογητικών(απόσπασμα πρακτικού Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού).

Oι τιμές των εισιτηρίων της 42ης (τελευταίας) αγωνιστικής της FL


ΛΑΡΙΣΑ 1964
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
25, 15, 10, 7, 5, 2 €
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
30, 20, 10, 5, 2 , 1€
ΦΩΚΙΚΟΣ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
10, 5, 2€
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
10, 2 €
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ
10, 2 €
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
20, 15, 2 €
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
10 €
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
15, 10, 7, 2, 1 €
ΚΑΛΛΟΝΗ
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
15, 10, 5, 3, 2 €
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
15, 7, 5, 2, 1 €
                       Η τιμή των 2 ευρώ αφορά στρατιωτικά  εισιτήρια
                       Η τιμή του 1 ευρώ αφορά μαθητικά εισιτήρια

Ανακοίνωση ΣΦΚ Πιερικός για ομάδα U17


Από τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνεται ότι για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά (2013-2014) θα λειτουργήσουν δύο τμήματα Κ17.

Ένα με παιδιά που γεννήθηκαν το 1997 και ένα με γεννηθέντες 1998.

Το μόνο που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί (λόγω των ηλικιών) σε ποιό πρωτάθλημα και πού θα μετέχει η κάθε ηλικιακή ομάδα την επόμενη χρονιά.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Κ. Παπαδόπουλος: "Μόνο κεράσια ανταλλάξαμε με τα Γιαννιτσά"


Άλλο παλι αυτό.

Ενημερωθηκα ότι διαβιβαστηκε στα αρμοδια οργανα του ποδοσφαιρου φακελλος της ΟΥΕΦΑ με τον οποιο χαρακτηριζεται υποπτος ο αγωνας Γιαννιτσα - Πιερικος που εληξε με νικη των γηπεδουχων με σκορ 3-1. -

Κατηγορηματικα δηλωνω ότι αν αποδειχθει βασιμη η υποψια για τον παραπανω αγωνα οποιος τον εστησε ας τον πιασουν και ας τον κρεμασουν.

Δεν αφορα ουτε εμενα ουτε την ομαδα μας η καταγγελια αυτή.

Εχω πληρη εμπιστοσυνη στις δικαστικες αρχες που θα σχοληθουν και περιμενω γρηγορη διαλευκανση της υποθεσης

Εχουμε χιλια προβληματα, εχουμε και τον καημο των στοιχηματικων εταιριων.-Δεν στοιχηματησα ουτε ένα ευρω ουτε εγω ουτε οποιοσδηποτε μου λεει καλημερα πανω από 3-4 φορες την εβδομαδα.Δεν μπορουμε να κανουμε τον αστυφυλακα των εταιριων στοιχηματος.

Υ.Γ Η μονη προσυνενοηση που ειχα με την ομαδα των Γιαννιτσων αφορουσε τα δυο (2) τελαρα κερασια που μου εδωσε ο Προεδρος των Γιαννιτσων Καραογλανιδης Λακης

Κατερινη 23/05/2013

Κωστας Παπαδοπουλος

Ύποπτο για στοιχηματισμό το Αν. Γιαννιτσών-Πιερικός 3-1


Λίγες μόλις ημέρες πέρασαν από την αποστολή φακέλου της UEFA στην ΕΠΟ για τον αγώνα Ηρακλής Ψαχνών - Αναγέννηση Επανομής (3-2) και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία «χτύπησε» ξανά! Αυτή τη φορά για την αναμέτρηση της 39ης αγωνιστικής, Αναγέννηση Γιαννιτσών - Πιερικός, που βρήκε τους γηπεδούχους νικητές (3-1), με αποτέλεσμα η ομάδα της Πέλλας να οριστικοποιήσει την παραμονή της στην κατηγορία ...

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Football League:
« Η ΕΠΟ απέστειλε πριν από λίγο στην FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ επιστολή της UEFA, με σχετικά συνοδευτικά
έγγραφα, που αφορούν στον αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ που διεξήχθη στις 15/5/2013. Ο πρόεδρος της Διοργανώτριας διαβίβασε τα έγγραφα στα αρμόδια Θεσμοθετημένα Πειθαρχικά - Δικαιοδοτικά Όργανα, για την τάχιστη διερεύνηση και συνακόλουθα την άμεση διαλεύκανση του θέματος ».

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 7 'με τον Σπαθάρα και ο Πιερικός ισοφάρισε στο 21' με τον Καρακατσάνη. Ακολούθησαν δύο τέρματα των γηπεδούχων στο 57 '(Σκαθαρούδης) και το 87' (Άρτσε), που «κλείδωσαν» το τρίποντο για την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Πιερικός - Παναιτωλικός 0-4

Κάπου εδώ τελείωσε το φετινό μαρτύριο... Νο other comments.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Κ. Παπαδόπουλος: "Δωρίζω τις μετοχές του Πιερικού σε όποιον Πιεριέα επιχειρηματία το επιθυμεί"



Μπράβο στον Κώστα Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο του Πιερικού, που μετά τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων αποφάσισε να φύγει από την ομάδα. Εάν το επόμενο αφεντικό θα είναι Πιεριεύς θα τον δώσει ... ΤΣΑΜΠΑ και μπράβο του. Εάν είναι εκτός Πιερίας επενδυτής, είπε πως τότε θα ζητήσει λεφτά.

Αυτή του η δήλωση, κατάθεση ψυχής, έγινε στο καφέ του Προέδρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, Πασχάλη Τσιτιρώκη και μάλιστα ενώπιον πολλών κι επώνυμων φίλων και στελεχών της Πιερικής οικογένειας.

Άρα;
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΚΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ, ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ... ΑΥΡΙΟ!

Εμείς πέραν της αντίθεσης μας σε πλείστα όσα θέματα με τον πρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο, λόγω της θέλησης μας για ΚΑΛΟ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, χειροκροτούμε την απόφαση του αυτή κι ευχόμαστε το καλύτερο ....
Κι αν είναι για το ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ;;; Μακάρι να έρθει.
ΑΜΗΝ και πότε .....

Δημήτρης Κεραηλίδης

To αναλυτικό πρόγραμμα της 42ης (τελευταίας) αγωνιστικής της FL


ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΛΑΡΙΣΑ 1964
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΓΗΠ. "F.C. AEL ARENA"
ΛΑΡΙΣΑΣ
26/05/13
18:00
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΒΟΛΟΥ
26/05/13
18:00OTE TV
ΦΩΚΙΚΟΣ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΑΜΦΙΣΣΑΣ 
26/05/13
18:00
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΦΥΛΗΣ
26/05/13
18:00
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΜΕΓΑΡΩΝ 
26/05/13
18:00
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΓΗΠΕΔΟ "Γ.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ"
ΑΓΥΪΑΣ - ΠΑΤΡΑΣ
26/05/13
18:00
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΔΗΜ. ΣΤ. ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΒΑΛΑΣ 
26/05/13
18:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΣΕΡΡΩΝ
26/05/13
18:00
ΚΑΛΛΟΝΗ
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
26/05/13
18:00
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
26/05/13
18:00OTE TV
 
Σημείωση : Η ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ  δεν αγωνίζεται (έχει ρεπό).

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Οι τιμές των εισιτηρίων της 41ης αγωνιστικής της FL


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΛΑΡΙΣΑ 1964
20, 10, 5, 2 €
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΦΩΚΙΚΟΣ
10, 6,  2, 1 €
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
20, 10€
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
15, 5, 2, 1€
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005
10, 5, 2, 1€
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
10, 2, 1€
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
10, 2, 1€
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ
10, 2, 1€
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
15, 10,5, 2€
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
50, 30, 7, 5, 2€
                       Η τιμή των 2 ευρώ αφορά στρατιωτικά  εισιτήρια
                       Η τιμή του 1 ευρώ αφορά μαθητικά εισιτήρια

Φιλικοί αγώνες της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου


Με τον Σπάρτακο και τον Κεραυνό Λάρισας

Τρία φιλικά παιχνίδια έδωσαν τα τμήματα υποδομής του Πιερικού Αρχελάου την περασμένη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδ. Σταθμού.

Οι 2001 αντιμετώπισαν τον Σπάρτακο Λάρισας σ 'ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο πόντο. Νίκησαν με 62-61 και ο προπονητής τους Χρήστος Ξηρομερίτης είχε στη διάθεσή του, τους Καραϊσαρίδη, Μπόζογλου Ν., Νταρλαγιάννη, Μπόζογλου Ν., Κωνσταντινίδη, Σαββίδη, Ράλλη και Παλαιοσελίτη.

Στο δεύτερο παιχνίδι οι 2000 αντιμετώπισαν τον Κεραυνό Λάρισας με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 43-46 ύστερα από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Με την ομάδα του Δαμιανού Χρυσίδη αγωνίστηκαν οι: Τζιοβάρας, Τσιρογιάννης, Κακουλίδης, Καρατόλιος, Πολυχρόνης, Γρηγοριάδης, Μακρής, Μακαντάσης, Ταβατζής, Δημουλιός, Κατηρτζίδης, Ζιώγας, Μαυρίδης, Μήτσαλας, Δερμίσης, Πόντικας και Μάντζου.

Τέλος, οι 1998-99 που τη νέα χρονιά θα αποτελούν την παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου, επικράτησαν του Σπάρτακου Λάρισας με 74 - 43. Με την ομάδα του Στέλιου Χατζηιωάννου αγωνίστηκαν οι: Σαχινίδης, Βάτος, Κατωνίδης, Γαλάνης, Ξυγωνάκης, Κυπαρίσσης, Κατσαβός, Ζορμπάς, Ζησόπουλος, Ταρενίδης, Ράλλης, Βαβατσιούλας, Παρμαξίδης και Τσιλιγγαρίδης.

Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου 0-2 (Video)


Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ενιαία Ανακοίνωση Οπαδών: "Κόκκινες γραμμές..."


Με τον αποψινό μας απολογισμό-αυτοκριτική εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και απογοήτευση διότι ως υποστηρικτές της Ιδέας του Πιερικού και θεματοφύλακες της Ιστορίας του:

-Μετατρέψαμε τον ηθικό και ποδοσφαιρικό πολιτισμό μας, σε στάση ανώφελης υπομονής και ανούσιας προσμονής.

-Ονειρευτήκαμε να ξαναζήσουμε δόξες του παρελθόντος, αλλά αυτά τα όνειρα τα εμποδίζει η ψυχρή λογική του εκάστοτε ηγέτη.

-Ζητήσαμε από τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας να πορευτεί μαζί μας σε όνειρα που οδηγούνται-όχι πάντως από εμάς-σε αδιέξοδο.

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ
ΟΜΩΣ ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ.

Η πεντηκονταετής Ιστορία μας, έχει χαράξει κόκκινες γραμμές. Δεν επιτρέπεται κανείς να τις υπερβαίνει, όποια θέση κι αν κατέχει, όποιες δικαιολογίες κι αν προβάλει. Κάθε αήθης υπέρβαση θα βρίσκει όλους εμάς (ΣΟΠ Θ.5, Μελανόλευκους και ΣΦΙΠ) ενωμένους και πολέμιούς της.

Κατερίνη 18 Μαίου 2013
Τα Διοικητικά Συμβούλια των
ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 - CLUB ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ - ΣΦΙΠ

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Pierikos Club Melanoleykoi: "Κόκκινη Θύρα 5 Reloaded"


Πέρυσι ήταν ο Ολυμπιακός του Πειραιά.Φέτος ο Ολυμπιακός του Βόλου.Του χρόνου ίσως ο Ολυμπιακός ... Κυμίνων. Γεγονός είναι ότι σε κάθε ερυθρόλευκη ευκαιρία η ΠΑΕ Πιερικός έχει βάλει σκοπό να ξεφτιλίζει την ήδη υποβαθμισμένη φήμη του συλλόγου και με άλλοθι την αστυνομία και τους λόγους ασφαλείας να παραχωρεί την ΘΥΡΑ 5 στους φιλοξενούμενους. Περιττό να δηλώσουμε ότι δεν έχουμε πλέον τίποτα να συζητήσουμε με την ΠΑΕ Πιερικός γιατί δεν είμαστε οπαδοί της ίδιας ομάδας.

Ο Σύνδεσμος φυσικά θα απέχει από τις φιέστες και το διπλό της Κυριακής και ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ την λειτουργία του μέχρι την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να μην νομιμοποιήσει με την παρουσία του την απόφαση της διοίκησης και να απέχει την Κυριακή από το γήπεδο. Για την ακρίβεια δεν έχει κανένα λόγο να παρευρεθεί στα δημοσιοσχετίστικα παιχνίδια της ΠΑΕ. Ευχόμαστε από βάθους καρδιάς τα φετινά βολιώτικα ευρώ να βγάλουν τη χρονιά και να μην επαναληφθεί η περσινή φόλα με τα πειραιώτικα ... Αυτοί που βγάζουν στο σφυρί την Θύρα 5 πάντα ξέρουν καλύτερα από εμάς. Η φετινή ανοχή και κατανόηση στην πένθιμη αγωνιστική εικόνα της ομάδας -που μας γονάτισε οπαδικά- φαίνεται δεν έτυχαν ιδιαίτερης εκτίμησης. Ένα άδειο γήπεδο από Πιερικούς την Κυριακή είναι η καλύτερη ανταμοιβή σε αυτό το πισώπλατο μαχαίρωμα.

            Η ΘΥΡΑ 5 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
                   Pierikos Club Melanoleykoi

Σ.Ο.Π. ΘΥΡΑ 5 : "Αίσχος, ντροπή, αηδία η παράδοση της Θύρας 5"


ΑΙΣΧΟΣ - ΝΤΡΟΠΗ - ΑΗΔΙΑ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 5

«Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ» ταινία της 10ετιας του 70 σε σκηνοθεσία Φώσκολου είναι ο τίτλος που ταιριάζει στην ομάδα μας, ας βρεθεί κάποιος να σταματήσει αυτόν τον κατήφορο κάνουμε έκκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Σ.Ο.Π. GATE 5

Σ.Φ.Ι.Π.: "Τα 24ωρα της τελικής κρίσης"


Το πρωτάθλημα των 21 ομάδων της Β 'Εθνικής βαδίζει ολοταχώς προς τη λήξη της κανονικής περιόδου, αφού απέμειναν μόλις τρεις αγωνιστικές και επτά ομάδες διεκδικούν την άνοδό τους.
Ο φετινός Πιερικός έχοντας διαγράψει διαφορετική από τους πρωταγωνιστές πορεία, καλείται Ιστορικά στους δύο επόμενους (εντός έδρας) αγώνες να παίξει τον ρόλο του ρυθμιστή της ανόδου απέναντι σε δύο ιστορικές ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Παναιτωλικός.

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε και πάλι παρόντες, και προτρέπουμε τον Πιερικό φίλαθλο κόσμο να έρθει στην ιστορική θύρα 5 και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας ώστε να βγει ενισχυμένη από τις δύο αυτές εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η καλή εικόνα που οφείλει να δείξει ο Πιερικός, στο τέλος μιας μουντής ποδοσφαιρικής περιόδου, τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου, αυξάνει τα καθήκοντα της ΠΑΕ να θωρακίσει την ομάδα από κάθε δυνητικό κίνδυνο ικανό να πλήξει το κύρος της, αλλά και επιβάλλει εκ των πραγμάτων στο τεχνικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, τιμώντας στο έπακρο την ένδοξη φανέλα της ομάδας με το Π στο στήθος. Ελπίζουμε και ευχόμαστε στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος ο Πιερικός να έχει δώσει σαφέστερα δείγματα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον σε όλα τα επίπεδα, και αγωνιστικά, και διοικητικά, και οπαδικά ...

Τούτη την περίοδο όλοι μας κρινόμαστε.

Υ.Γ. Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον Γιάννη Λαζαρίδη για τον σοβαρό τραυματισμό του, ευχόμαστε ταχεία αποκατάστασή του και να επιστρέψει δυνατότερος στα γήπεδα.

Το ΔΣ του ΣΦΙΠ (το κάλεσμα ισχύει ακόμα)

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Φιλικοί αγώνες της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου


Στο πλαίσιο της συνεργασίας με άλλες ακαδημίες, τα τμήματα υποδομής του Πιερικού Αρχελάου, την Κυριακή 19 Μαΐου στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού θα φιλοξενήσουν δύο ομάδες από τη Λάρισα.

Συγκεκριμένα οι 1998 - 1999 και οι 2001 θα αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα τμήματα του Σπάρτακου Λάρισας στις 9:30 και 12:00 η ώρα αντίστοιχα, ενώ οι 2000 θα αντιμετωπίσουν τον Κεραυνό Λάρισας στις 10:30.

H ΘΥΡΑ -5- ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ !!!

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΘΥΡΑ -5- ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ! 
ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ! 
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΡΙΧΝΕΤAI ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ... 
ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ... 


Pierikos24 Blog

To αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 41ης αγωνιστικής της FL


ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΛΑΡΙΣΑ 1964
ΓΗΠ. "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ"
ΔΡΑΜΑΣ
22/05/13
18:00  OTE TV
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΦΩΚΙΚΟΣ
ΔΗΜ. ΣΤ. "ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ"
ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
22/05/13
18:00 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
22/05/13
18:00 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΣΕΡΡΩΝ
22/05/13
18:00 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΨΑΧΝΩΝ
22/05/13
18:00 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΓΗΠΕΔΟ "ΝΙΚ. ΣΑΡΑΦΗΣ"
ΕΠΑΝΟΜΗΣ
22/05/13
18:00 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΓΗΠ. "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΑΡΑΣ"  
ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ
22/05/13
18:00 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
22/05/13
18:00 
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ  
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
22/05/13
18:00 
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΒΟΛΟΥ
22/05/13
18:00  OTE TV
Σημείωση : Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ δεν αγωνίζεται (έχει ρεπό).

Χωρίς Λαζαρίδη και Παναγιωτίδη αντιμετωπίζει ο Πιερικός τον Ολυμπιακό Βόλου...


Photo αρχείου
Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην Κατερίνη με τον Πιερικό να υποδέχεται την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου που πάει για τη Σούπερ Λίγκα. Ο Γιώργος Φοιρός έκανε χθες το απόγευμα προπόνηση στους παίκτες του ενώ σήμερα θα γίνει πρωινή προπόνηση. Η αποστολή θα βγει μετά την τελευταία προπόνηση, το Σάββατο το πρωί και δεν θα μετέχουν ο τραυματίας Γιάννης Λαζαρίδης και ο νεαρός Παναγιωτίδης. Ο μεγάλος άτυχος Γιάννης Λαζαρίδης που τραυματίστηκε σοβαρά στα Γιαννιτσά, εγχειρίστηκε χθες στην κλινική του Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη, από τον Κατερινιώτη χειρουργό κ. Γιάννη Τερζίδη. Τοποθετήθηκε λάμα στο πόδι του και ο δυναμικός αμυντικός θα χάσει σίγουρα ένα εξάμηνο, μέχρι να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Πιερικός Αρχέλαος – ΑΓΕ Πιερίας 41 – 59

Photo αρχείου (από τον αγώνα του Α' γύρου στα Καταφυγιώτικα)

Για τo γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Για το γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου έχασε από την ΑΓΕ Πιερίας με 59-41.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ταρενίδης Κ. και Μίχος Ν.

Στα δεκάλεπτα: 9-15, 16-27, 24-40, 41-59.

Οι συνθέσεις:

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χατζηιώαννου): Πούλιου Μ, Τζήκα Α.. 7, Ζουγκουρίδου 12 (2), Παπακώστα 2, Λάππα 1, Χαραλαμπίδου 5, Γατσιού 5, Τζήκα Μ., Μαρκοπούλου, Κασιμίδου 8, Αβουρδιάδου 1, Πούλιου Φ.

ΑΓΕ ΠIΕΡΙΑΣ (Πασαχίδης):.. Μυστρίδου Ο, Νικολαΐδου 9 (1), Μπεκιάρη 12 (2), Καϊμακάμη, Μυστρίδου Ν, Σιώκου 10, Γιαλίδου 2, Μυστρίδου Β.Δ. 13, Σιδηροπούλου 3, Μυστρίδου Β Χ. 8, Χατζούλη 2.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Οι τιμές των εισιτηρίων της 40ης αγωνιστικής της FL


ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
30, 20, 10, 5, 2, 1€
ΦΩΚΙΚΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ 1964
10, 5, 2 €
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
10, 2€
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
15, 10, 2 €
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
10 €
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
15, 10, 7, 2, 1 €
ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ
ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ
15, 10, 5, 3, 2 €
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
20, 7, 5, 2 €
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
15, 10, 7, 5, 2, 1 €
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
15, 10, 5, 2 €
                       Η τιμή των 2 ευρώ αφορά στρατιωτικά  εισιτήρια
                       Η τιμή του 1 ευρώ αφορά μαθητικά εισιτήρια

Volley: Πρωταθλήτριες για 3η συνεχόμενη χρονιά οι Παγκορασίδες του Πιερικού μας!!!


ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (18-25, 3-25, 16-25)

Πρωταθλήτριες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκαν οι παγκορασίδες του Πιερικού καθώς εξασφάλισαν με την νίκη τους αυτή και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή μια αγωνιστική πριν την λήξη της τελικής φάσης.

Τα τρομερά "μωρά" του Πιερικού έχουν πετύχει ένα μοναδικό και απίστευτο ρεκόρ που πολύ δύσκολα ως σχεδόν αδύνατο να το πετύχει άλλη ομάδα καθώς κατέκτησαν τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα αήττητες μέσα σε τρία χρόνια 49 νίκες σε 49 αγώνες! ενώ την φετινή χρονιά έχουν σημειώσει 19 νίκες σε 19 αγώνες και 57-0! σετ δημιουργώντας ένα ασύλληπτο ρεκόρ δείχνοντας την πολύ υψηλή ποιότητα αυτής της ομάδας μοντέλο που έχει καταπλήξει τους πάντες με το υψηλό επίπεδο βόλεϊ που παίζουν, με αποτέλεσμα όλοι να μιλούν με τα πιο καταπληκτικά λόγια για αυτά τα εκπληκτικά κορίτσια του Πιερικού.

Στο παιχνίδι με την ομάδα της Σκύδρας οι παίκτριες του Πιερικού με την καρδιά του πρωταθλητή που διαθέτουν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έδειξαν ότι είναι αποφασισμένες για την κατάκτηση της τρίτης «κούπας» γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την νίκη στο πρώτο σετ με 25-18.

Θετικό το κλίμα για Χατζηκυριακίδη!

Photo αρχείου

Κάτι παραπάνω από θετικό είναι το κλίμα στον Πιερικό Αρχέλαο για την παραμονή του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη στον Πιερικό Αρχέλαο. Οι "μελανόλευκοι" έκαναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο, εξασφάλισαν την παραμονή τους στην κατηγορία κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και η συμβολή του έμπειρου προπονητή ήταν καθοριστική, κάτι που αναγνωρίζεται στους κόλπους του συλλόγου.

Οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ του Χατζηκυριακίδη και της διοίκησης έχουν γίνει, οι δύο πλευρές έχουν εκφράσει την επιθυμία να πορευτούν μαζί και την επόμενη χρονιά, ακόμα όμως δεν έχει υπάρξει οριστική συμφωνία.

Οι αγώνες των ομάδων του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και ΣΦΚ Κατερίνη 2008 για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Photo αρχείου

Για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και του Κατερίνη 2008, αυτό το Σαββατοκύριακο, συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες:

- Γυναικών - Β γύρος, 6η αγωνιστική. Κυριακή 19.5.2013, Γυμναστήριο Καλυβιών, ώρα 16,00 / ΑΣ Σκυδραϊκός - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 

- Μίνι αγοριών - Β γύρος, 5η αγωνιστική. Κυριακή 19.5.2013, Νέο κλειστό γυμναστήριο Σιδ. Σταθμού Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος - ΣΦΚ Κατερίνη.

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Πιερικός 3-1 : Η κατρακύλα συνεχίζεται...


Καλύτερη η Αναγέννηση Γιαννιτσών κέρδισε δίκαια με 3-1 τον Πιερικό και εκτός σοβαρού απροόπτου κλείδωσε την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία. Το παιχνίδι δεν ήταν και κάτι σπουδαίο από ποιοτικής άποψης με τους γηπεδούχους να θέλουν λίγο παραπάνω τη νίκη και να την κατακτούν σχετικά εύκολα, παρουσία λιγοστών οπαδών τους.

Φάσεις και γκολ

Στο 4  'φάουλ γέμισμα του Άρτσε κεφαλιά του Σπαθάρα μέσα από την μικρή περιοχή και 1-0 για την Αναγέννηση.
Στο 21' μετά από κόρνερ του Μπελόσεβιτς, με κοντινή κεφαλιά του Καρακατσάνη νίκησε στον αέρα τον Καραογλανίδη και έκανε το 1-1.
Στο 39 ' δυνατό σουτ έξω από την περιοχή για τον Καρπαθάκη η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ.
Στο 45 ' κεφαλία Καπνίδη από κοντά άουτ.
Στο 48 ' σέντρα Σιδηρόπουλου σουτ από κοντά του Σκαθαρούδη ψηλά άουτ.
Στο 59 ' κόρνερ εκτελεσε ο Σιδηρόπουλος κεφαλιά του Σκαθαρούδη και το 2-1 για την ομάδα της Αναγέννησης.
Στο 86 ' σουτ του Σαπανίδη από κοντά άουτ.
Στο 87 ' νέο σουτ του Σπαθάρα για την Αναγέννηση, πέρασε άουτ.
Στο 88 ' σέντρα του Κυριακίδη, το κοντινό σουτ του Άρτσε πήγε στην γωνία της εστίας του Πυερικού και έγινε το 3-1.
Δοκάρι στο 90 ' για τον Πιερικό με τον Αποστολίδη.

Καλύτεροι των νικητών, οι: Σπαθάρας, Σιδηρόπουλος, Καρπαθάκης και Κυριακίδης.
Από τον Πιερικό: Ιορδανίδης, Μπελόσεβιτς και Αποστολίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Δηλγεράκης, Χατζηνάκος (Δράμας)
4ος: Σέζος (Κιλκίς)

Κίτρινες: Αποστολίδης 37 '
Κόκκινες: -

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Άρτσε, Σιδηρόπουλος, Σπαθάρας, Γκαρακλίδης, Καρπαθάκης, Γιόγιος (79 'Σαπανιδης), Χαρμάνας (57' Καρλόπουλος), Καπνίδης (Σκαθαρούδης 46 ')

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Πατσιογιώργος, Λαζαρίδης (42 'λ.τ. Καραγκούνης), Νίκου, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Παπατόλιος (70' Πολιτης), Καρακατσάνης, Ανδριόπουλος, Καθάριος (70' Ιτσιος), Γιατιτζόγλου.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Χριστός Ανέστη από τους μικρούς αθλητές του Πιερικού Αρχελάου!


Μετά από τις εορτές του Πάσχα οι μικροί αθλητές του Πιερικού Αρχελάου γεμάτοι όρεξη, βρέθηκαν και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

Αφού τσούγγρισαν τα πασχαλινά τους αυγά και αντάλλαξαν ευχές, μπήκαν σε εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Τα αποτελέσματα στους αγώνες της ΕΚΑΣΚΕΜ


Πιερικός Αρχέλαος - ΑΓΕ Πιερίας 88 - 15
Για τo πρωτάθλημα μίνι κοριτσιών της ΕΚΑΣΚΕΜ

Για το πρωτάθλημα μίνι κοριτσιών ο Πιερικός Αρχέλαος νίκησε την ΑΓΕ Πιερίας με 88-15, σε αγώνα που έγινε για την 4η αγωνιστική του Β γύρου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Μίχος Ν.

Στα δεκάλεπτα: 24-2, 46-8, 64-13, 88 - 15.

Οι συνθέσεις:

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Τσιρογιάννη - Ζουγκουρίδου): Γκοτζαμάνη 19, Συροπούλου 15, Γελαστοπούλου 2, Ψωμιάδου 10, Πουρσανίδου 6, 8 Ζιώγα, Ακριτίδου 4, Ηρακλείδου 10, Μηλιάτη 10, Βαΐδου 4.

ΑΓΕΠ (Τσουκ Αργυριάδης - Καραγιάννη): Μήλιου 2, Τσενεκίδου, Νατσιοπούλου 2, Μπατσούδη 2, Μπίλα 2, Τσιαμπέρα, Βαρμάζη, Τζιάφα 2, Ηλιάδου, Μπαλούκα 5.

***

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - Πιερικός Αρχέλαος 15-63
Για τo πρωτάθλημα μίνι αγοριών της ΕΚΑΣΚΕΜ

Με 63-15 νίκησε, εκτός έδρας, η ομάδα των μίνι αγοριών του Πιερικού Αρχελάου τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας.

Διαιτητής στο παιχνίδι ήταν ο κ. Κελεπούρης.

Στα δεκάλεπτα: 4-26, 4-33, 11-45, 15-63.

Οι συνθέσεις:

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Γκιζάρης): Σιτσάνης 8, Μπαγιώκας 6, Γκλεζάκος 1, Χρυσάφης, Βαμβάκας, Φιλιππόπουλος, Θεοδωρίδης, Λιόλιος, Κωτούλας, Παπαθεοδώρου, Λατινόπολος, Σταχτάρης.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Χρυσίδης): Παρμακτσίδης 15, Βαβατσιούλας 19 (3), Ράλλης 6, Τζαμακλής 9, Τσιλιγγαρίδης 10, Ζιάκος 4, Σουκάρας 2, Μπουλούμης, Καρατόλιος.

Γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ: ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΓΕ Πιερίας

Photo αρχείου


Σήμερα στις 8,00 μμ

Για το γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ και στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β γύρου, η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου αντιμετωπίζει σήμερα Τετάρτη, στις 8,00 μμ την ΑΓΕ Πιερίας.
Ο αγώνας θα γίνει στο νέο κλειστό γυμναστήριο, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης.

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 40ης αγωνιστικής της FL


ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΒΟΛΟΥ
19/05/13
18:00
ΦΩΚΙΚΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ 1964
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΑΜΦΙΣΣΑΣ 
19/05/13
18:00
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΜΕΓΑΡΩΝ 
19/05/13
18:00
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΓΗΠΕΔΟ "Γ.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ"
ΑΓΥΪΑΣ - ΠΑΤΡΑΣ
19/05/13
18:00 OTE TV
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΗΜ. ΣΤ. "ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ"
ΚΑΒΑΛΑΣ 
19/05/13
18:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΣΕΡΡΩΝ
19/05/13
18:00
ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ
ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
19/05/13
18:00
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΓΗΠ. "Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ"
ΑΓΡΙΝΙΟΥ
19/05/13
18:00 OTE TV
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
19/05/13
18:00
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
19/05/13
18:00
 
Σημείωση : Η ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ δεν αγωνίζεται (έχει ρεπό).

Οι τιμές των εισιτηρίων της 39ης αγωνιστικής της FL


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΦΩΚΙΚΟΣ
20, 10, 5, 2 €
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
30, 20, 10, 5,  2, 1 €
ΛΑΡΙΣΑ 1964
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
25, 15, 10, 7, 5, 2€
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
10, 6, 2, 1€
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
20, 10€
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ
15, 5, 2, 1€
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
10,5, 2, 1€
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
10, 2, 1€
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
10, 2, 1€
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
10, 2€
                       Η τιμή των 2 ευρώ αφορά στρατιωτικά  εισιτήρια
                       Η τιμή του 1 ευρώ αφορά μαθητικά εισιτήρια

Τρεις οι νίκες του Πιερικού Αρχελάου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων


Σε 4 αγώνες στη Θεσσαλονίκη

Αν και τα πήγε θαυμάσια στη Β φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων που έγινε στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου δεν κατάφερε να προχωρήσει στην επόμενη και τελική φάση.

Νίκησε στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες, κατέλαβε την τρίτη θέση και απέδειξε, όπως είναι φυσικό, τη σωστή και αποτελεσματική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του πιερικού συλλόγου.

Στον τελευταίο αγώνα έχασε με 38-30 από την Ασπίδα Ξάνθης και στην τελική φάση θα πάρει μέρος ο Αρίων Πτολεμαΐδος.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Παπαδόπουλος και Ζανέ.

Στα δεκάλεπτα: 8-8, 21-18, 23-22, 30-38.

Οι συνθέσεις:

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Ζουγκουρίδου): Σότο, Νατσιοπούλου, Παπαδοπούλου, Σημαιάκη, Παπακώστα 7, Πούλιου, Παπανικολάου 6, Τζήκα, Πάππα 9, Μαρκοπούλου, Μπόζογλου 8.

ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ (Κάρα Αχμέτ): Παπαϊωάννου 13, Ζιώγα 8, Γαρουφάλη, Ομέρ-Ογλού, Αλάντζα, Καρακατσάνη 1, Μαμαλιγκατζή 12, Γκιρκιζά 4.

● Την πρωταθλήτρια ομάδα της Β φάσης, τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, οι κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου την κέρδισαν με 45-44.

Διαιτητές στο παιχνίδι ήταν οι κ.κ. Τζεβελεκίδου και Κατσιάνης.

Στα δεκάλεπτα 12-6, 27-19, 35-33, 44-45.

Οι συνθέσεις:

ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (Κυρκοπούλου):.. Κοτζαΐτση Π, Κοτζαΐτση Ε, Κρανιωτάκη 7 (1), Κατσίδου 10 (2), Γκέκα 16, Μάντσου 2, Γρηγοριάδου 9, Τσιαντούλα, Περπέρογλου.

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Ζουγκουρίδου): Σότο, Νατσιοπούλου, Παπαδοπούλου, Σημαιάκη, Παπακώστα 8, Πούλιου, Παπανικολάου 15 (5), Τζήκα, Πάππα 4, Μαρκοπούλου, Μπόζογλου 18.

● Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, η προπονήτρια της ομάδας των κορασίδων του Πιερικού Αρχελάου Δώρα Ζουγκουρίδου, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν σε όλους τους αγώνες, από την πρώτη μέρα ως και την τελευταία. Ευχαριστώ τους γονείς των παιδιών για την συμπαράσταση και τη διοίκηση της ομάδας μας που ήταν κοντά μας συνεχώς. Τα καλύτερα θα έρθουν με πίστη και δουλειά ».

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ο Πιερικός Αρχέλαος συγχαίρει την ΚΑΕ «ΑΡΗΣ» για την εκδήλωση προς τιμή του Νίκου Γκάλη


Συγχαρητήρια επιστολή στον κ. Ελευθέριο Αρβανίτη, πρόεδρο της ΚΑΕ «ΑΡΗΣ​​» έστειλε ο Πιερικός Αρχέλαος για την διοργάνωση της πετυχημένης εκδήλωσης - γιορτής που έγινε πριν λίγες μέρες προς τιμή του Νίκου Γκάλη.

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή αναφέρεται: «Με την πετυχημένη, καθόλα, γιορτή στην οποία συμμετείχαμε, θυμηθήκαμε τις ένδοξες μέρες του ελληνικού μπάσκετ που η άνοδός του οφείλεται, στις αποτελεσματικές προσπάθειες των συλλόγων και των αθλητών. Στις προσπάθειες της εποχής εκείνης, όπως και σήμερα, ο σύλλογός σας ήταν αρωγός και πρωταγωνιστής και εμείς, οι νεότεροι φίλοι του αθλήματος που ασχολούμαστε τώρα πιο έντονα, σας οφείλουμε πολλά ».

Παρόμοια επιστολή στάλθηκε και στον κ. Πέτρο Ράσογλου, πρόεδρο των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του Άρη, ο οποίος ήταν και η «ψυχή» της οργανωτικής επιτροπής για την εκδήλωση.

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Με 30–38 έχασαν οι Kορασίδες …


... Αλλά κέρδισαν τις εντυπώσεις των παρευρισκομένων!

Στον τελευταίο τους αγώνα με την Ασπίδα Ξάνθης, οι κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου έχασαν με 38-30 και στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα πάρει μέρος, από τον όμιλο, ο Αρίων Πτολεμαΐδας.

Μπράβο πάντως στις κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου για την πολύ καλή τους εμφάνιση σε όλα τα παιχνίδια της Β φάσης.

Μπράβο και στην προπονήτριά τους Δώρα Ζουγκουρίδου.

Πιερικός - Αν. Επανομής 1-0 : Νίκη αγγαρείας για τον Πιερικό

                                                        Επιμέλεια : Pierikos24 Blog

Σ' ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον παρά μόνο γοητρικό, ο Πιερικός επικράτησε με 1-0 της Επανομής στα πλαίσια της 38ης αγωνιστικής του φετινού μαραθωνίου της Football League. Ο Πιερικός από την αρχή πήρε τα ηνία του αγώνα χάνοντας ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ενώ η Επανομή με την σειρά της γινόταν αρκετά απειλητική με αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός και των δύο ομάδων, με αρκετά άναρχο ποδόσφαιρο προσπαθούσαν να φανούν απειλητικές οι ομάδες χωρίς αποτέλεσμα. Με την είσοδο του Καθάριου στο 74' ο Φοιρός πέτυχε την χρυσή αλλαγή, αφού δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή που αρχικά τράνταξε το δοκάρι αλλά η κατάληξη της μπάλας πέρασε την γραμμή του τέρματος κι έτσι σημειώθηκε το 1-0 στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης. Στην συνέχεια η Επανομή προσπάθησε να ισοφαρήσει χωρίς τύχη. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μανίκας με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Πιερικός πέτυχε την 9η νίκη του στο πρωτάθλημα και την Τετάρτη ταξιδεύει στα Γιαννιτσά για να αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Πατσιογιώργος, Λαζαρίδης, Νίκου, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς (72' Καθάριος), Φαμπίνιο (60' Ανδριόπουλος), Ελευθεριάδης, Μανίκας, Καρακατσάνης (60' Παπατόλιος), Γιαζιτζόγλου.

Αναγέννηση Επανομής (Νίκος Σακελλαρίδης):
Μαλάμης, Παπατζίκος, Κουλίδης, Τοπούζης, Μπαλασάς, Παπαστεργίου (80' Καρτάλ), Μωυσίδης, Δραγανίδης (60' Σαμουηλίδης), Νταντάμης, Αναστασίου (62' Ζόσουα Σίλβα), Τζανδάρης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαγεωργίου (Άρτας)  
ΒΟΗΘΟΙ: Πυλαρινός, Χουλιάρας ( Αιτ/νιας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιατζιτζόγλου, Μανίκας - Τζανδάρης, Τοπούζης, Κουλίδης, Νταντάμης, Καρτάλ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90+3' Μανίκας