Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Πιερικός Κ. Παπαδόπουλου



Πληροφορήθηκα ότι στην εκπομπή "Η ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ" ο προσκεκλημένος της εκπομπής κ. Κούγιας για μία ακόμη φορά υπερέβη τα όρια που επιβάλλει η ευπρέπεια σε κάθε δημόσιο λόγο και έβαλε κατά δικαίων και αδίκων.

Με ύφος "κρυφομαρτυριάρη" κατακεραύνωσε τον ΠΙΕΡΙΚΟ -αφού δεν είχε την χαρά να τον κερδίσει ούτε πέρσι ούτε φέτος- ότι έχει στον πάγκο του τον Μάκη Σιδηρόπουλο που κατηγορήθηκε στην υπόθεση των προ τριετίας «στημένων» αγώνων. Ποιος τα λέει όλα αυτά; O κ. Κούγιας ο μόνος του οποίου η ομάδα κρίθηκε ένοχη για στήσιμο αγώνα και τις επιβλήθηκε ποινή.

Επιτρέπεται ο κ. Κούγιας να λησμονά οτί ουδείς είναι ένοχος πριν αποφασίσουν τα σχετικά δικαστήρια; Πού είναι τα δόγματα του ποινικού νόμου τον οποίο υπηρετεί; Πού είναι το σύνταγμα, η ΕΣΔΑ, το τεκμήριο της αθωότητας; Τι θέλει να πει ο κ. Κούγιας;

Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανήκει σε εμένα και διοικείται από μένα. Αν κάτι θέλει να πει ο κ Κούγιας να το πει σε εμένα.

Ο κ. Σιδηρόπουλος Μάκης τον οποίο περιβάλλω με απέραντη εμπιστοσύνη είναι καταπληκτικός συνεργάτης, εξαιρετικός οικογενειάρχης, σπουδαίος φίλος μου, είναι Κατερινιώτης και τεχνικός διευθυντής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Πιστεύω ακράδαντα οτί θα απαλλαγεί απο κάθε κατηγορία που τον βαραίνει και στη δική μου συνείδηση ​​μέχρι τουλάχιστον και την απόφαση του δικαστηρίου είναι αθώος.

Ας ασχοληθεί ο κ. Κούγιας με την ομάδα του και τα όποια προβλήματα έχει και ας αφήσει τον ΠΙΕΡΙΚΟ για να ασχοληθούμε εμείς.

Αυτά προς το παρόν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΚΩΝ / ΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Τα αποτελέσματα στους αγώνες της ΕΚΑΣΚΕΜ

Photo αρχείου

Αετός Κιλκίς - Πιερικός Αρχέλαος 47-55
Για τo γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Μια ακόμη εκτός έδρας νίκη σημείωσε η γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχελάου. Κέρδισε στο Κιλκίς την ομάδα του Αετού με 55-47.

Τα δεκάλεπτα: 10-15, 20-27, 34-39, 47-55.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Παπανικολάου και Αποστολίδης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Αετός Κιλκίς (Καμψιάδης): Καουρματσίδου 4, Κολιαδήμα, Ντουντούκη 3, Γραβιηλίδου 14, Παντελίδου 8, Κατικαρίδου, Τσαγκάρη 8, Παπαδοπούλου Ε. 10, Πούπη Χ., Πούπη Μ.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Αβουρδιάδου):. Πούλιου Μ, Γατσιού, Παπανικολάου, Ζουγκουρίδου 28 (2), Παπακώστα, Πούλιου Φ, Χαραλαμπίδου 6, Πάππα 2, Μαρκοπούλου, Βερβαινιώτη 4, Μπόζογλου 15.

***

Μ. Αλέξανδρος Κολινδρού - Πιερικός Αρχέλαος 24-91
Για τo πρωτάθλημα μίνι αγοριών της ΕΚΑΣΚΕΜ

Και η ομάδα μίνι αγοριών του Πιερικού Αρχελάου νίκησε εκτός έδρας. Επιβλήθηκε στον Κολινδρό επί του Μ. Αλεξάνδρου με 91-24.

Τα δεκάλεπτα: 2-20, 9-52, 16-72, 24 - 91.

Διαιτητής ήταν ο κ. Καντάρας Ν.

Οι συνθέσεις:

Μ. Αλέξανδρος Κολινδρού (Ιωαννίδης): Πιπιλίκας 17, Τσιουμτσιούδας 4, Κομπατσιάρης 2, Παπαϊωάννου 1, Τσολογιάννης, Σεραφειμίδης, Στάμος, Μητσιμπόνας, Μπιλιαδέρης, Παπαϊαννούδης, Θεοδοσίου, Νικολόπουλος.

Πιερικός Αρχέλαος (Χρυσίδης): Παρμακτσείδης 17, Τζαμακλής 10, Τσιλιγγαρίδης 7, 8 Σεϊταρίδης, Μουρίκας 6, Ράλλης 4, Σουκάρας 8, Τζιοβάρας 4, Παπανικολάου 6, Βαβατσιούλας 4, Ζιάκος 6, Τσιρογιάννης 12.

Volley: 3η ήττα και αποκλεισμός για τις Κορασίδες του Πιερικού


Η πρόκριση στην Ημιτελική Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων ήταν δεδομένη από προχθες για την Ελπίδα Αμπελοκήπων και τον Ασκληπιό Τρικάλων που χθες έπαιξαν για την πρωτιά του ομίλου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί με 3-1 σετ και να τερματίζει αήττητη, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την γηπεδούχο ομάδα. Στο ματς των ... αποκλεισμένων, τα Νέα Μουδανιά νίκησαν τον Πιερικό στο τάι μπρέικ.

Την Μεγάλη Τρίτη (σήμερα) ξεκινά-και πάλι στα Τρίκαλα-η Ημιτελική φάση με την Ελπίδα και τον Ασκληπιό να περιμένουν τους δύο πρώτους του ομίλου της Καλαμπάκας. Τα σημερινά χιαστί παιχνίδια θα γίνουν στις 16.00 και 18.00.

Μ. Δευτέρα 29/4/2013

ΣΦΚ Πιερικός - Νέα Μουδανιά 2-3 (19-25, 27-25, 28-26, 13-25, 03-15)

Πιερικός (Σαρρής Κωνσταντίνος): Μπατσίλα, Καλαϊτζή, Τσιουτσιούλη, Γκουτζαμάνη, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Γκουτζούλη (λ), Τόσκα, Θεοδώρου
Νέα Μουδανιά (Κατριλιώτη Χρυσούλα):.. Τζιρανίδου Δ, Μάνου, Μυλωνά, Τζιρανίδου Σ, Αρνάκη, Νικούλη, Ευτατόγλου (λ), Κουζίνα, Παπαβασιλείου

Ελπίς Αμπελοκήπων - Ασκληπιός Τρικάλων 3-1 (25-17, 24-26, 25-17 25-04)

Ελπίς Αμπελοκήπων (Γεωργιάδης Γιώργος): Καραμούτζα, Δέμπη, Μπιλιούρη, Νώτη, Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ), Μούχλια, Καρακατσάνη, Ντονοπούλου, Μαμουλασβίλι, Φωτιάδου
Ασκληπιός (Ιόβτσεβ Ντίμιταρ): Γκιρογιάννη, Γιαννούλη, Γεωργίου, Βουλγαράκη, Καπέλλου, Τόλλιου, Γκουτζούμπα (λ), Προβίδα, Μουζακιάρη, Κουκούτ, Λεπενιώτη

Η βαθμολογία
1. Ελπίς Αμπελοκήπων 6 (9-3)
2. Ασκληπιός Τρικάλων 5 (7-3)
3. Νέα Μουδανιά 4 (4-8)
4. ΣΦΚ Πιερικός 3 (3-8)

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Και η … «Θεία Λένα» στον Πιερικό Αρχέλαο!


Τα θερμά συγχαρητήρια για την πορεία της ομάδας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου, εκφράσθηκαν και με τις νόστιμες πίτες του καταστήματος «Θεία Λένα» που βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 1 στην Κατερίνη.

Λίγο μετά από την τελευταία προπόνηση, ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας Λένας Συροπούλου Μάκης Λευκόπουλος, επισκέφθηκε το νέο κλειστό γυμναστήριο στο Σιδηροδρομικό Σταθμό και κέρασε τους καλαθοσφαιριστές και τους προπονητές με τα ... καλούδια τους εργαστηρίου τους, ευχόμενος κι αυτός, «να συνεχίσει έτσι η ομάδα , όπως και φέτος ».

Συγχαρητήρια και ευχές του Πιερικού Αρχελάου στην ομάδα χάντμπολ του Αρχελάου Κατερίνης


Ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος για την άνοδο της ομάδας χάντμπολ του Αρχελάου Κατερίνης στην Α1 εθνική κατηγορία, έστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή:

«Αγαπητοί μας φίλοι,

Οι αθλητές, οι προπονητές και το Δ.Σ του συλλόγου μας εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας χάντμπολ στην Α1 εθνική κατηγορία.

Η άνοδος αυτή που αντικατοπτρίζει και το επίπεδο της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογό σας, τιμά ιδιαίτερα την πόλη μας και ιδίως τώρα που οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις νέες υποχρεώσεις ».

Με το "δεξί" στο Πασχαλινό Βαλκανικό τουρνουά ο Πιερικός


Με το "δεξί" μπήκε στο Πασχαλινό Βαλκανικό τουρνουά το παιδικό τμήμα του Πιερικού, νικώντας με 4-2 την αντίστοιχη ομάδα της "Εντός Έδρας".

Οι παίκτες του Σ.Τερζόπουλου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ από νωρίς με τον Αμαραντίδη οποίος με φανταστικό πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα, μετά από ωραία κάθετη πάσα του Ιωσηφίδη. Οι παίκτες της "Εντός Έδρας" ισοφάρισαν στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου μετά από αδράνεια της άμυνας του Πιερικού, ο επιθετικός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της άμυνας και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πεπελιά.

Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες της "Εντός Έδρας" κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 5 '. Ο Πιερικός θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Ρούντο, που μπήκε αστραπιαία στην περιοχή έκανε το πλασέ αλλά ο γκολκίπερ είπε όχι και έστειλε την μπάλα κόρνερ. Ο Πιερικός ισοφάρισε στα επόμενα 5 'μετά από φανταστική ενέργεια του Ρούντο που μπήκε πάλι πολύ γρήγορα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και με ωραίο τσίμπημα της μπάλας έβγαλε τον Μπογιατζόγλου μόνο και εύκολα με πλασέ έκανε το 2-2. Ο Μπογιατζόγλου σκόραρε για δεύτερη φορά μετά από λίγα λεπτά, μετά από αδράνεια της άμυνας της "Εντός Έδρας". Την νίκη για τον Πιερικό σφράγισε ο Κουνδής, που μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Ρούντο από το κέντρο, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και με δυνατό πλασέ έκανε το τελικό 4 -2.

Volley: 2η ήττα για τις Κορασίδες του Πιερικού στην τελική φάση του πρωταθλήματος στα Τρίκαλα


Την πρόκρισή τους στην Ημιτελική Φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων που θα γίνει την Μεγάλη Τρίτη στο κλειστό γήπεδο των Τρικάλων, εξασφάλισαν από την Κυριακή ο Ασκπληπιός Τρικάλων και η Ελπίδα Αμπελοκήπων. Οι δύο ομάδες πέτυχαν νίκες με 3-0 και 3-1 επί του Πιερικού και των Νέων Μουδανιών αντίστοιχα και έτσι το αυριανό μεταξύ τους παιχνίδι έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Α 'Όμιλος (Τρίκαλα)
Κυριακή 28/4/2013

Νέα Μουδανιά - Ελπίς Αμπελοκήπων 1-3 (16-25, 25-16, 13-25, 09-25)

Νέα Μουδανιά (Κατριλιώτη Χρυσούλα):.. Τζιρανίδου Δ, Μάνου, Μυλωνά, Τζιρανίδου Σ, Αρνάκη, Νικούλη, Ευτατόγλου (λ), / Κουζίνα, Παπαβασιλείου,
Ελπίς Αμπελοκήπων (Γεωργιάδης Γιώργος): Καραμούτζα, Δέμπη, Μπιλιούρη, Νώτη, Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ), Φωτιάδου, Μαμουλασβίλι, Μούχλια, Κουτούλα, Ντονοπούλου.

Ασκληπιός Τρικάλων - ΣΦΚ Πιερικός 3-0 (25-11, 25-22, 25-14)

Ασκληπιός (Ιόβτσεβ Ντίμιταρ): Γκιρογιάννη, Γιαννούλη, Γεωργίου, Βουλγαράκη, Καπέλλου, Τόλλιου, Γκουτζούμπα (λ), Κουκούτη Ι. (Λ), Λεπενιώτη, Κουκούτη Ο., Μουζακιάρη, Προβίδα.
ΣΦΚ Πιερικός (Σαρρής Κωνσταντίνος): Μπατσίλα, Καλαϊτζή, Τσιουτσιούλη, Γκουτζαμάνη, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Γκουτζούλη (λ), Τόσκα, Θεοδώρου.

Η βαθμολογία

1. Ασκληπιός Τρικάλων 4 (6-0)
2. Ελπίς Αμπελοκήπων 4 (6-2)
3. ΣΦΚ Πιερικός 2 (1-6)
4. Νέα Μουδανιά 2 (1-6)

Υπόλοιπο πρόγραμμα:

Μ. Δευτέρα 29/4/2013
14:00 ΣΦΚ Πιερικός - Νέα Μουδανιά (Χαρδαλίδης-Παπαδογούλας)
16:00 Ελπίς Αμπελοκήπων - Ασκληπιός Τρικάλων (Παπαδογούλας-Χαρδαλίδης)

H συνέντευξη τύπου του αγώνα Πανσερραϊκός-Πιερικός 3-0


Mιχάλης Γρηγορίου (προπονητής Πανσερραϊκού): «Συγχαρητήρια στην ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στον Σάκη Αναστασιάδη για το πολύ καλό έργο που δείχνει. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα είναι το παρόν και το μέλλον του Πανσερραϊκού. Όσο για το παιχνίδι, είχαμε πει πως για να έχει αντίκρισμα η σπουδαία νίκη που πετύχαμε στον Απόλλωνα, θα πρέπει να κερδίσουμε τον Πιερικό. Από την αρχή του αγώνα μπήκαμε δυνατά, στο α 'ημίχρονο καταφέραμε να πετύχουμε γκολ, διώξαμε το άγχος και είχαμε αρκετές τελικές προσπάθειες. Συνεχίζουμε έτσι και θα δούμε στις 26 Μαΐου που θα είμαστε. Δεν διαφοροποιούμε κάτι. Εύχομαι καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους. Εμείς λόγω του πένθους που έχουμε δεν μας επιτρέπει οποιαδήποτε γιορτή και αφιερώνουμε άλλη μια νίκη μας στον πρόεδρό μας και στην οικογένειά του ».

Γιάννης Συμεωνίδης (Βοηθός προπ Πιερικού.): «Γνωρίζαμε ότι ο Πανσερραϊκός έχει το βαθμολογικό κίνητρο στο σημερινό ματς και εμείς ήμασταν βαθμολογικά αδιάφοροι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε και αγωνιστικά αδιάφοροι. Εκπροσωπούμε μια ομάδα με τεράστια ιστορία και ο καθένας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του φορώντας την φανέλα του Πιερικού. Σήμερα μείναμε ευχαριστημένοι μόνο από 2-3 ποδοσφαιριστές που προσπάθησαν. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό και στον Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος είναι από τους εξελίξιμους προπονητές ».

Στέργιος Τσιμίκας (Παίκτης Πανσερραϊκού): «Το μόνο που θέλαμε σήμερα ήταν οι τρεις βαθμοί και το δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο με την εικόνα μας. Πετύχαμε γκολ στο α 'ημίχρονο και όλα έγιναν πιο εύκολα για μας στην συνέχεια. Καλή συνέχεια στον Πιερικό ».

Πανσερραϊκός - Πιερικός 3-0 : Μία από τα ίδια... (Video)



(35 'Τοντόροφ σουτ, 48' Σίμιτς κεφ, Κόντος 77 'σουτ)

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τοντόροφ, Παντελιάδης, Καρασαλίδης, Μπριλάκης, Παρασκευαΐδης (68 'Γιαννόπουλος), Σ. Τσιμίκας, Σίμιτς (57 'Γκουγκουλιάς), Τσούτσης (80' Ορφανός), Τσαούσης, Κόντος.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Πατσιογεώργος, Νίκου (67 'Ίτσιος), Ιορδανίδης, Ντόικιτς (74' Βραχνός), Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Φαμπίνιο, Μιχαηλίδης (Καρακατσάνης 55 '), Παπατόλιος, Μανίκας, Σεχολάρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καρυοφύλλης (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Τσάγγαρη (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσούτσης - Μιχαηλίδης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Volley: Έχασαν στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης οι Κορασίδες



Με το δεξί μπήκε η Ελπίς Αμπελοκήπων στην προημιτελική φάση του Α 'ομίλου που διεξάγεται στα Τρίκαλα, καθώς στον εναρκτήριο αγώνα επικράτησε με 3-1 απέναντι στον Πιερικό.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ανώτερη και παρά την υπερπροσπάθεια της ομάδας της Κατερίνης στο τρίτο σετ, η νίκη αποδείχτηκε απλά θέμα χρόνου.
Λίγο αργότερα, ο «οικοδεσπότης» Ασκληπιός δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση των Νέων Μουδανιών και να φτάσει έτσι στη νίκη που του δίνει ώθηση για τη συνέχεια.

Α 'Όμιλος (Τρίκαλα)
Σάββατο 27/4/2013

ΣΦΚ Πιερικός - Ελπίς Αμπελοκήπων 1-3 (18-25, 15-25, 25-19, 19-25)

ΣΦΚ Πιερικός (Σαρρής Κωνσταντίνος): Μπατσίλα, Καλαϊτζή, Τσιουτσιούλη, Γκουτζαμάνη, Μαυρίδου, Καραφουλίδου, Γκουτζούλη (λ), Τόσκα, Θεοδωρίδου.
Ελπίς Αμπελοκήπων (Γεωργιάδης Γιώργος): Καλαντάτζε, Καραμούτζα, Λέμπα, Μπιλιούρη, Νώτη, Παπάζογλου, Σουπιώτη (λ), Μούχλια, Καρακατσάνη, Ντονοπούλου, Μαμουλασβίλι, Φωτιάδου.

Ασκληπιός Τρικάλων - Νέα Μουδανιά 3-0 (25-14, 25-13, 25-18)

Ασκληπιός (Ιόβτσεβ Ντίμιταρ): Γκιρογιάννη, Γιαννούλη, Γεωργίου, Βουλγαράκη, Καπέλλου, Τόλλιου, Γκουτζούμπα (λ), Κουκούτη Ι. (Λ), Λεπενιώτη, Μουζακιάρη, Κουκούτη Ο., Προβίδα.
Νέα Μουδανιά (Κατριλιώτη Χρυσούλα): Γκιρανίδου, Αρνάκη, Νικούλη, Παλιούρα, Μάνου, Μυλωνά, Ευτατόγλου (λ), Οπλασμένη, Κουζίνα.

Η βαθμολογία
1. Ασκληπιός Τρικάλων 2 (3-0)
2. Ελπίς Αμπελοκήπων 2 (3-1)
3. ΣΦΚ Πιερικός 1 (1-3)
4. Νέα Μουδανιά 1 (0-3)

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Κυριακή 28/4/2013
17:00 Νέα Μουδανιά - Ελπίς Αμπελοκήπων (Τόκα-Παρασκευάς)
19:00 Ασκληπιός Τρικάλων - ΣΦΚ Πιερικός (Παρασκευάς-Τόκα)

Μ. Δευτέρα 29/4/2013
14:00 ΣΦΚ Πιερικός - Νέα Μουδανιά (Χαρδαλίδης-Παπαδογούλας)
16:00 Ελπίς Αμπελοκήπων - Ασκληπιός Τρικάλων (Παπαδογούλας-Χαρδαλίδης)

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Volley: To αναλυτικό πρόγραμμα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Κορασίδων

ΠρωτάθλημαΠροημιτελική Φάση Β’ Φάσης Πανελληνίου Κορασίδων Α’ Όμιλος
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Σάββατο 27/4/2013
Τρικάλων
17.00
       ΣΦΚ Πιερικός
-
ΑΣ Ελπίς
Κατσιούλης-Χαρδαλίδης
Σάββατο 27/4/2013
Τρικάλων
19.00
       ΑΣ Ασκληπιός
-
ΠΟ Ν.Μουδανιών
Χαρδαλίδης-Κατσιούλης
Κυριακή 28/4/2013
Τρικάλων
17.00
    ΠΟ Ν.Μουδανιών
-
ΑΣ Ελπίς
Τόκα-Παρασκευάς
Κυριακή 28/4/2013
Τρικάλων
19.00
        ΑΣ Ασκληπιός
-
ΣΦΚ Πιερικός
Παρασκευάς-Τόκα
Μ.Δευτέρα 29/4/2013
Τρικάλων
14.00
        ΣΦΚ Πιερικός
-
ΠΟ Ν.Μουδανιών
Χαρδαλίδης-Παπαδογούλας
Μ.Δευτέρα 29/4/2013
Τρικάλων
16.00
              ΑΣ Ελπίς
-
ΑΣ Ασκληπιός
Παπαδογούλας-Χαρδαλίδης
        

             
   
ΠρωτάθλημαΠροημιτελική Φάση Β’ Φάσης Πανελληνίου Κορασίδων Β’ Όμιλος
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Σάββατο 27/4/2013
Καλαμπάκας
17.00
       ΕΑ Λαρίσης
-
ΑΣ Άρης
Παπαγεωργίου-Αντωνούλης
Σάββατο 27/4/2013
Καλαμπάκας
19.00
         ΣΦΒ Ερμής
-
ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων
Αντωνούλης- Παπαγεωργίου
Κυριακή 28/4/2013
Καλαμπάκας
17.00
        ΣΦΒ Ερμής
-
ΕΑ Λαρίσης
Τσατσάνης-Παπαγεωργίου
Κυριακή 28/4/2013
Καλαμπάκας
19.00
ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων
-
ΑΣ Άρης
Παπαγεωργίου-Τσατσάνης
Μ.Δευτέρα 29/4/2013
Καλαμπάκας
14.00
              ΑΣ Άρης
-
ΣΦΒ Ερμής
Θεμελής-Αντωνούλης
Μ.Δευτέρα 29/4/2013
Καλαμπάκας
16.00
          ΕΑ Λαρίσης
-
ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων
Αντωνούλης-Θεμελής
        
 
 
ΠρωτάθλημαΗμιτελική Φάση Β’ Φάσης Πανελληνίου Κορασίδων Α’ και Β’ Όμιλος
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Μ.Τρίτη 30/4/2013
Τρικάλων
16.00
                   Α1
-
Β2
Παπαδογούλας-Θεμελής
Μ.Τρίτη 30/4/2013
Τρικάλων
18.00
                   Β1
-
Α2
Θεμελής-Παπαδογούλας
        
 
          
ΠρωτάθλημαΠροημιτελική Φάση Β’ Φάσης Πανελληνίου Κορασίδων Γ’ Όμιλος
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Σάββατο 27/4/2013
Μεταμόρφωσης
14.00
       ΑΟ Παναθηναϊκός
-
ΑΣΠ Κόρινθος
Τσάκας-Μηλιώρης
Σάββατο 27/4/2013
Μεταμόρφωσης
16.00
   AΣ Νηρέας
-
ΣΦΠ Χανίων
Μηλιώρης-Τσάκας
Κυριακή 28/4/2013
Μεταμόρφωσης
13.00
            ΣΦΠ Χανίων
-
ΑΣΠ Κόρινθος
Μεταξά-Τοψιδέλης
Κυριακή 28/4/2013
Μεταμόρφωσης
15.00
   ΑΣ Νηρέας
-
ΑΟ Παναθηναϊκός
Τοψιδέλης-Μεταξά
Μ.Δευτέρα 29/4/2013
Μεταμόρφωσης
12.30
           ΑΣΠ Κόρινθος
-
ΑΣ Νηρέας
Μενεσλής-Τσιμπινός
Μ.Δευτέρα 29/4/2013
Μεταμόρφωσης
14.30
       ΑΟ Παναθηναϊκός
-
ΣΦΠ Χανίων
Τσιμπινός-Μενεσλής
        
             
              
ΠρωτάθλημαΠροημιτελική Φάση Β’ Φάσης Πανελληνίου Κορασίδων Δ’ Όμιλος
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Σάββατο 27/4/2013
Μεταμόρφωσης
18.00
        ΓΣΚ Ηρακλής
-
ΓΣ Άργους
Μαρκάτσας-Χαμπιλού
Σάββατο 27/4/2013
Μεταμόρφωσης
20.00
        ΑΟ Αιγάλεω
-
ΑΟ Νέοι Βύρωνος
Ευαγγέλου-Χαμπιλού
Κυριακή 28/4/2013
Μεταμόρφωσης
17.00
        ΑΟ Αιγάλεω
-
ΓΣΚ Ηρακλής
Μαρκάτης-Λιδωρικιώτη
Κυριακή 28/4/2013
Μεταμόρφωσης
19.00
      ΑΟ Νέοι Βύρωνος
-
ΓΣ Άργους
Τσίτσικας-Ράντσιου
Μ.Δευτέρα 29/4/2013
Μεταμόρφωσης
16.30
          ΓΣ Άργους
-
ΑΟ Αιγάλεω
Χρηστίδης-Ζώης
Μ.Δευτέρα 29/4/2013
Μεταμόρφωσης
18.30
          ΓΣΚ Ηρακλής
-
ΑΟ Νέοι Βύρωνος
Κομπούρας-Οικονόμου Μ.
        
    
ΠρωτάθλημαΗμιτελική Φάση Β’ Φάσης Πανελληνίου Κορασίδων Γ’ και Δ’ Όμιλος
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Μ.Τρίτη 30/4/2013
Μεταμόρφωσης
12.30
                   Γ1
-
Δ2
Παπαστάμος-Παπαδογιάννης
Μ.Τρίτη 30/4/2013
Μεταμόρφωσης
14.30
                   Δ1
-
Γ2
Καπάνταης-
Σταρίδας

Ασταμάτητο "εξπρές" και στον τελικό οι παγκορασίδες του Πιερικού


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 3-0 (25-7, 27-14, 25-5)

Ούτε στην τελική φάση δεν σταματά το εξπρές του Πιερικού, αφού στον πρώτο τελικό νίκησε εύκολα την ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας με 3-0 σετ κάνοντας το πρώτο βήμα για την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος των παγκορασίδων δημιουργώντας ένα απίστευτο ρεκόρ. Ήδη το φετινό ρεκόρ έχει φτάσει τις 17 νίκες σε 17 αγώνες! και 51-0! σετ.

Η ομάδα μοντέλο του Πιερικού μετά την μεγάλη νίκη της προηγούμενης μέρας στο γυναικείο πρωτάθλημα, πέτυχε ακόμη μία εύκολη νίκη στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων δείχνοντας ότι δεν έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα αυτό. Τα τρομερά "μωρά" του Πιερικού δίδαξαν για ακόμη ένα παιχνίδι πως παίζεται το βόλεϊ υψηλού επιπέδου σε πολύ μικρή ηλικία.

Τα εισιτήρια της 37ης αγωνιστικής της FL


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
20, 10, 5, 2 €
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005
10, 2 €
ΦΩΚΙΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
12, 5, 2 €
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
30, 20, 10, 5, 2€
ΛΑΡΙΣΑ 1964
ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ
25, 15, 10, 7, 5, 2€
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
15, 10, 6, 2, 1€
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
20, 10€
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
15, 10, 5, 2, 1€
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
10, 5, 2, 1€
ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
10, 2, 1€
                       Η τιμή των 2 ευρώ αφορά στρατιωτικά  εισιτήρια
                       Η τιμή του 1 ευρώ αφορά μαθητικά εισιτήρια

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Volley: Νίκησαν στο ντέρμπι οι Γυναίκες του Πιερικού (δελτίο τύπου)


Θυμηθείτε το ρεπορτάζ το Pierikos24 Blog ΕΔΩ. 
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-0 (25-15, 27-25, 25-12)

Συνέχεια στις νίκες έδωσαν οι γυναίκες του Πιερικού καθώς κέρδισαν στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Κατερίνη με 3 - 0 σετ κάνοντας άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του γυναικείου Κατερινιώτικου βόλεϊ. Οι παίκτριες του Πιερικού πέτυχαν την 2η νίκη σε 2 αγώνες στην τελική φάση και είναι η μοναδική αήττητη ομάδα. Τα κορίτσια του Πιερικού και σε αυτό το παιχνίδι έδειξαν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και κατόρθωσαν να πάρουν το αποτέλεσμα που είχαν ως στόχο, που ήταν η καθαρή νίκη με 3 - 0 σετ.

Στο 1ο σετ τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πήραν μια διαφορά στο σκορ και παίζοντας καλά ως το τέλος του σετ πήραν εύκολα το σετ με 25-15 βάζοντας τις βάσεις για μια μεγάλη νίκη. Στο 2ο σετ έγινε μάχη, αν και στην αρχή τα κορίτσια του Πιερικού πήραν μια μικρή διαφορά παρόλα αυτά οι παίκτριες των Γρεβενών ισοφάρισαν γρήγορα και προηγήθηκαν 24 - 22. Όμως τα κορίτσια του Πιερικού με καρδιά πρωταθλητή ισοφάρισαν πρώτα το σκορ και τελικά πήραν το 2ο σετ με 27-25 κάνοντας το μεγάλο βήμα για μια καθαρή νίκη. Στο 3ο σετ, μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν ο Πιερικός, ο οποίος πήρε μεγάλη διαφορά από την αρχή παίζοντας στιγμές - στιγμές εκπληκτικό βόλεϊ που είχε ως αποτέλεσμα την εύκολη επικράτηση με 25 - 12 και 3 - 0 σετ.

Φιλικά παιχνίδια των τμημάτων υποδομής του Πιερικού Αρχελάου

Οι ομάδες της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου το Σάββατο, την Κυριακή και τη Μ. Δευτέρα συμμετέχουν στους παρακάτω φιλικούς αγώνες:

Σάββατο 27 Απριλίου 2013:

Αετός Κιλκίς - Πιερικός Αρχέλαος 1998

Αετός Κιλκίς - Πιερικός Αρχέλαος 2004-5

Κυριακή 28 Απριλίου 2013:

Πανόραμα Θεσσαλονίκης - Πιερικός Αρχέλαος Παιδικό

Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2013 - Τουρνουά ΑΕ Κοζάνης:

Φίλιππος Βέροιας - Πιερικός Αρχέαλος 2001

ΑΕ Κοζάνης - Πιερικός Αρχέλαος 2001

ΑΕ Κοζάνης - Πιερικός Αρχέλαος 2000

Ηρακλής Κοζάνης - Πιερικός Αρχέλαος 2000

ΑΕ Κοζάνης - Πιερικός Αρχέλαος 2002

Στην Εθνική Εφήβων: Ο Γιώργος Τσαλμπούρης στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα


Το πρωτάθλημα θα γίνει στη Ρίγα της Λετονίας

Ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Γιώργος Τσαλμπούρης κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Εφήβων Ηλία Παπαθεοδώρου, στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί από τις 18 έως 28 Ιουλίου στη Ρίγα της Λετονίας.

Οι προπονήσεις θα γίνουν στο βοηθητικό γήπεδο του ΟΑΚΑ, στο χρονικό διάστημα από 29 Απριλίου έως 1 Μαΐου.

Η συμμετοχή του Γιώργου Τσαλμπούρη στην Εθνική Εφήβων τιμά ιδιαίτερα την ομάδα τον Πιερικό Αρχέλαο, όπου στο φετινό πρωτάθλημα συμμετείχε στην ανδρική του ομάδα, καθώς και την ακαδημία του συλλόγου από όπου και προέρχεται.

Πιερικός - Καλλιθέα 1-1 : Με τον φακό του Pierikos24 Blog...


H συνέντευξη τύπου του αγώνα Πιερικός-Καλλιθέα 1-1



Λύσανδρος Γεωργαμλής (προπονητής Καλλιθέας): «Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που πιστεύω ότι ευχαριστήθηκε ο λίγος κόσμος που το παρακολουθήσε Και οι δυο ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένο ποδόσφαιρο, με φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες..
Θα μπορούσαμε μετά το γρήγορο γκολ μας να πετύχουμε και δεύτερο, αλλά δεν τα καταφέραμε, αντίθετα δεχτήκαμε την ισοφάριση από στημένη φάση, κομμάτι στο οποίο ο Πιερικός γνωρίζαμε ότι είναι πολύ δυνατός. Στο μέρος β 'όποιος πετύχαινε το γκολ θα κέρδιζε.
Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή την Κυριακή. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πιερικό και στον Γιάννη Συμεωνίδη, να πάνε όλα καλά. Καλή τύχη στην ομάδα και Καλό Πάσχα σε όλους ».

Γιάννης Συμεωνίδης (προπονητής Πιερικού): «Σήμερα παίζαμε με μια ποιοτική ομάδα η οποία διαθέτει 4-5 παίκτες επιπέδου Σούπερ Λίγκας Έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να πλησιάσει τα πλέι οφ.. Στην αρχή η Καλλιθέα είχε την πρωτοβουλία, πέτυχε το γκολ και είχε 2-3 ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα. Μετά ισορροπήσαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Στο β 'μέρος είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουμε το νικητήριο γκολ, ενώ η Καλλιθέα στο τέλος είχε το δοκάρι.
 Νομίζω ότι ο κόσμος ευχαριστήθηκε.
Κοιτάμε τη συνέχεια, στα υπόλοιπα παιχνίδια θα δώσουμε ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην Καλλιθέα και τον Λύσανδρο Γεωργαμλή, ο οποίος αποτελεί κόσμημα για το ποδόσφαιρο και καλές γιορτές σε όλους ".

Τάσος Χριστοφιλέας (ποδοσφαιριστής Καλλιθέας): «Προηγηθήκαμε στο σκορ και είχαμε ευκαιρίες για το 0-2 αλλά ισοφαριστηκαμε.
Ακόμα όμως και μετά το 1-1 είχαμε ευκαιρίες για να προγηθούμε ξανά. Στο β 'μέρος το παιχνίδι άνοιξε και οι δυο ομάδες έψαξαν το γκολ.
Εμείς ρισκάραμε με τις αλλαγές του κόουτς, έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο στη φάση με το δοκάρι. Θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα, παίζαμε το τελευταίο μας χαρτί αλλά δεν τα καταφέραμε ".

Γιάννης Λαζαρίδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού): «Συγχαρητήρια στα παιδιά που έπαιξαν αλλά και σε όσους δεν έπαιξαν για τη δουλειά τους στις προπονήσεις.
Η Καλλιθέα είχε κίνητρο, είναι πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και συνεχίζουμε. Τέλος θα ήθελα να πω ότι διαιτητές και βοηθοί θα πρέπει να εκφράζονται πιο κόσμια, με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη με έναν συμπαίκτη μου, το οποίο φανέρωσε έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό του ».

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Πιερικός - Καλλιθέα 1-1

                                                     Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Σ' ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, τουλάχιστον για την ομάδα του Πιερικού, Πιερικός και Καλλιθέα μοιράστηκαν τους βαθμούς, σ' έναν αγώνα στον οποίο ο Πιερικός θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Με το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα, η Καλλιθέα μπήκε πιο δυνατά στο ματς κι αφού έχασε τεράστια ευκαιρία στο 5' με τον Μαρουκάκη, στο 11ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με υποδειγματικό πλασέ του Ντακόλ για το 0-1. Όμως 9 λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη, ο Μιχελής έκανε κακή εκτίμηση στην απόκρουση και από κοντά ο Ντόικιτς πήρε το "ριμπάουντ" για να ισοφαρίσει στο 20ο λεπτό σε 1-1. Από εκεί και μετά το πρώτο ημίχρονο κύλισε μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες για να προηγηθεί (με κορυφαία αυτή στο 64' με τον Αποστολίδη να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού και πέρασε κόρνερ) χωρίς όμως να καταφέρει να βάλει την μπάλα στο πλεκτό. Επόμενο ματς του Πιερικού με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Λαζαρίδης (79' Νίκου), Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Φαμπίνιο, Καραγκούνης (65' Ανδριόπουλος), Παπατόλιος (79' Ίτσιος), Μανίκας, Γιαζιτζόγλου.
Καλλιθέα (Λύσανδρος Γεωργαμλής):
Μιχελής, Ρουσάκης, Χατζόπουλος, Ντακόλ, Χριστοφιλέας, Φαγιέ (85' Σταύρου), Τρεκαρίτσι (58' Ματσούκας), Φερέιρα, Κατσικογιάννης (69' Σίλβα), Μαρουκάκης, Βιγιαρέχο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τερετίδης (Καβάλας)  
ΒΟΗΘΟΙ: Σίπκας, Μιχαλόγλου Άγγελος (Πέλλας)  
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιορδανίδης - Χριστοφιλέας, Ρουσάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

 * Το Pierikos24 Blog βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο ως το μοναδικό σάιτ που σας μεταφέρει εικόνες και βίντεο μέσα από τις κερκίδες, χωρίς κανένα επαγγελματικό μέσο. 

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις θέλει σήμερα ο Πιερικός...

Photo αρχείου

Σήμερα στις 16:00 μ.μ. στο γήπεδό του, ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα για το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE σε έναν αγώνα που ο Γιώργος Φοιρός αναμένεται να χρησιμοποιήσει και πάλι ως επί το πλείστον γηγενείς ποδοσφαιριστές προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία με πρωινή προπόνηση και αποκλείστηκαν από την αποστολή οι Ελευθεριάδης και Καθάριος. Δε μετέχει ο νεαρός Κόιτς που είναι ανέτοιμος και κλήθηκαν 19 ποδοσφαιριστές για τη σημερινή συνάντηση που είναι οι: Παπατολίκας, Βασιλειάδης, Μιχαηλίδης, Ιτσιος, Καραγκούνης, Σεχολάρι, Παναγιωτίδης, Φαμπίνιο, Ιορδανίδης, Ντόϊκιτς, Νίκου, Λαζαρίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Παπατόλιος, Ανδριόπουλος, Πολίτης, Γιαζιτζόγλου, Μανίκας.

Ο Πιερικός που προέρχεται από τη βαριά ήττα με 4-2 στη Λάρισα θα πρέπει να παίξει με δύναμη απέναντι στην Καλλιθέα που υποχρέωσε σε ήττα τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Σμύρνης και έδειξε ότι διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Η ομάδα μας, τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές μετρά μόλις μία νίκη και θα πρέπει στο γήπεδό της να κάνει και πάλι την υπέρβαση, να πάρει το τρίποντο από την Καλλιθέα και να ξεφύγει ακόμη πιο πολύ από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τερετίδης (Καβάλας) 
ΒΟΗΘΟΙ: Σίπκας, Μιχαλόγλου Άγγελος (Πέλλας) 
4ος: Μαλούτας Δημήτριος (Ημαθίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Καστοριάς)