Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ολυμπιακός Β. - ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κυριακή 3 Φεβρουαρίου


 ANAKΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ :
"Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Πιερικού Μελανόλευκοι οργανώνει εκδρομή για τον αγώνα της Κυριακής, στον Βόλο ενάντια στον τοπικό Ολυμπιακό. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου απογευματινές ώρες και στο τηλέφωνο 6972054889. Η τιμή της εκδρομής είναι 15 ευρώ."


ΠΙΕΡΙΚΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ

"ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ" Ο ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Οι δύο ομάδες προχώρησαν σε διαπραγματεύσεις το βράδυ της Τετάρτης και τις ολοκλήρωσαν το πρωί της Πέμπτης στην Τούμπα. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.
Ο 18χρονος επιθετικός (γεννηθείς το 1994) ήταν βασικό στέλεχος της Κ20 του «Δικεφάλου», ξεχωρίζοντας με τις παρουσίες του, ενώ είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό μια ανάσα από τον Οδυσσέα Κορδελιού. Ο Ανδριόπουλος θα αυξήσει τις επιλογές στη γραμμή κρούσης για τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς, δίπλα στους έμπειρους Ντάνι, Μανίκα και Σεχολάρι.

Γιάννης Μπικούδης: Το γυναικείο ποδόσφαιρο χρειάζεται οργάνωση και στήριξη απο την πολιτεία και τους τοπικούς φορείς

 Πως είναι αυτή την εποχή αγωνιστικά τα πράγματα στις Πιερίδες Μούσες?
Γενικά η φετινή χρονιά για τις Πιερίδες Μούσες είναι μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά.
Η προετοιμασία ξεκίνησε με 28 κορίτσια και στην πορεία για διαφόρους λόγους δεν μπορούσαν να συμμετέχουν δέκα από αυτές.
Αν αφαιρέσουμε και τα έξι κορίτσια που φέτος ξεκίνησαν να παίζουν και να μαθαίνουν ποδόσφαιρο και δεν ήταν έτοιμες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός αγώνα τότε καταλαβαίνουμε ότι ο καταρτισμός της 11αδς ήταν πολύ δύσκολος.
Όμως μέσα από τις προπονήσεις και την μεγάλη υπερπροσπάθεια των κοριτσιών η ομάδα αγωνίζεται και διεκδικεί κάθε αποτέλεσμα από κάθε αντίπαλο.
 Ο άμεσος στόχος είναι η σωτηρία της ομάδας και αυτό θα κριθεί στους εναπομείναντες τέσσερις αγώνες του πρωταθλήματος.

Παράλληλα δημιουργούμε μια νέα ομάδα με μέλλον για τα επόμενα χρόνια και ο στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να προσφέρουμε θέαμα.
Τα νέα κορίτσια που ήρθαν το καλοκαίρι, άρχισαν να αντιδρούν σωστά στις προκλήσεις αυτού του πρωταθλήματος?
Όλα τα νέα κορίτσια που ήρθαν φέτος στην ομάδα έχουν βελτιωθεί αρκετά και άρχισαν να αντιδρούν σωστά στις προκλήσεις αυτού του πρωταθλήματος, έχουν πάρει όλες ευκαιρίες να συμμετέχουν σε επίσημους αγώνες και η φιλοσοφία της φετινής χρονιάς να είναι να ανανεώσουμε το έμψυχο υλικό.
Ποιό είναι το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα σου? Υπάρχουν προβλήματα εν όψη του αγώνα?

Οι κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου στον Κολινδρό

Οι κορασίδες του Πιερικού Αρχελάου στον Κολινδρό

Για την 9η αγωνιστική του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ, η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου αγωνίζεται στο κλειστό γυμναστήριο του Κολινδρού με το Μ. Αλέξανδρο.
  Ο αγώνας θα αρχίσει στις 12.00.

Πιερικός Αρχέλαος – Ιωνικός Ν. Φ. Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις 2,00 μμ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις  2,00 μμ
Κάθε Κυριακή και ένα ενδιαφέρον παιχνίδι έχει ο Πιερικός Αρχέλαος. Αυτό με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας που θα γίνει στο κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, θα έχει ακόμη μεγαλύτερη σπουδαιότητα αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν έναν βαθμό περισσότερο από την ομάδα της Κατερίνης η οποία, μετά την πολύ καλή εμφάνισή της και τη νίκη στον Εύοσμο, έχει αναπτερωμένο το ηθικό της και θα διεκδικήσει ακόμη μια νίκη.
Μια νίκη για την οποία η συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου είναι απαραίτητη. Όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σ΄ αυτόν, ο υπέροχος κόσμος του Πιερικού Αρχελάου θα είναι εκεί και με τη δυναμική του παρουσία θα είναι ο … έκτος παίκτης του.
Με μια ακόμη νίκη οι ελπίδες της παραμονής στη Β΄ εθνική κατηγορία είναι πιο πολλές και γι΄ αυτή τον πρώτο λόγο έχουν οι καλαθοσφαιριστές που πρέπει για μια ακόμη φορά να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.
Για τον αγώνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, δήλωσε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό και συνάμα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς προετοιμαζόμαστε μέχρι στιγμής χωρίς ιδιαίτερα, πέραν το ελαφρύ διάστρεμμα του Γκαβανόπουλου, προβλήματα. Στόχος μας είναι η νίκη και αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι όπως όλα τα άλλα». 

*Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Γερακίνης και Β. Πιτσίλκας και κομισάριος ο κ. Γιώργος Σαμαλής.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 15ης αγωνιστικής της Β΄Εθνικής μπάσκετ

Photo αρχείου (P24 Blog)
Κυριακή 3 Φεβρουαρίου

Όμιλος Νότου
Αγ. Δημητρίου 17.00 Κρόνος Αγ. Δημ.-ΑΕΚ Αποστολίδης-Αναγνώστου (Μαυρουδής)
Παν. Αλεξιώτισσας 17.00 Έσπερος-Χαλκίδα Ντάβαρης-Ζακενστίδης (Θεοδοσόπουλος)
Β΄Κλ. Ιλιου 17.00 Ένωση Ιλίου-Αμύντας Σκούτας-Παπαφωτίου (Παπαδόπουλος Στ.)
Δούκα 18.30 Δούκας-Νήαρ Ηστ Καραβίτης-Πόντας (Λιμνιάτης)
Χολαργού 17.00 Χολαργός-Πανευθραϊκός Διμπινούδης-Μπούκας (Βαμβακάς)
Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-ΓΣ Περάματος/Ερμής Μανουσόπουλος-Καρδάρης (Δημητριάδης)

Όμιλος Βορρά
Β.Παρασκ/λος 17.00 Μεταμόρφωση Β.-Φίλιππος Β. Λαζαρίδης Κ.-Ζαγορίδης (Τσοπουρίδης)
Ανατόλια 14.00 ΣΑΑΚ Ανατόλια-Αιγάλεω Τσιαπλής-Παπανικολάου Γ. (Κυμιατζής)
Αγ. Θωμά 15.00 Μαρούσι-Ηρακλής Κοτσιμπος-Τσώνος Μ (Χασάπης)
ΜΕΝΤ 17.00 ΜΕΝΤ-Αίας Ευόσμου Λόρτος-Μοσχοτόγλου (Πολυχρονίδης)
Κατερίνης ΣΣ 14.00 Πιερικός Αρχέλαος-Ιωνικός ΝΦ Γερακίνης-Πιτσίλκας Β (Σαμαλής)
Διαβατών (κθ) 17.00 Ιωνικός Ιων.-Μαχητές Δόξα Π. Θεοδώρου-Τζίμα (Παπαγεωργίου)

Επισημοποίηση για Παπανικολάου


Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παπανικολάου Στέφανου. Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει γεννηθεί στις 09/05/1992 και θα φοράει τη φανέλα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Football League: Οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής

Β' Εθνική - 19η αγωνιστική
Παρασκευή 1/2 - 15:00
 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραντώνης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Ρίγκος (Γρεβενών)
4ος: Καραλιόλιος (Γρεβενών)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κανούλης (Θεσσαλίας)



Κυριακή 3/2 - 15:00


 ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σφακιανάκης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Νικολάδος, Γκαβέρας (Αθηνών)
4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Τριανταφυλλίδης(Δ. Αττικής)



Έγιναν δεκτές από την ΕΠΟ οι προσφυγές Τόσκα και Σκέντου

                                                   Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Δεκτές έγιναν οι προσφυγές των πρώην ποδοσφαιριστών του Πιερικού Δημήτριου Τόσκα και Στέφανου Σκέντου. Συγκεκριμένα το ποσό των 18.092 Ευρώ για τον Στέφανο Σκέντο και 22.980 για τον Δημήτριο Τόσκα, συνολικά δηλαδή 41.070 ευρώ καλείται να καταβάλει η ΠΑΕ Πιερικός άμεσα στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, για να μην της καταβληθούν ποινές. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει : " Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΣΚΑ. Υποχρεώνει την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στην άμεση εξόφληση - καταβολή προς τον αιτούντα του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 22680,00 ευρώ, νομιμοτόκως κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στο σκεπτικό της υπ’ αριθμ. 574/2012 απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ και μέχρι εξοφλήσεως, καθώς και του ποσού των 300,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη.  Επιβάλλει στην ΠΑΕ, για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του συνολικού ποσού των 22980,00 ευρώ, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών."
"Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΚΕΝΤΟΥ. Υποχρεώνει την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στην άμεση εξόφληση - καταβολή προς τον αιτούντα του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 17892,00 ευρώ, νομιμοτόκως κατά τα ειδικότερα οριζόμενα στο σκεπτικό της υπ’ αριθμ. 615/2012 απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ και μέχρι εξοφλήσεως, καθώς και του ποσού των 200,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη.
 Επιβάλλει στην ΠΑΕ, για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του συνολικού ποσού των 18092,00 ευρώ, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών."

Αποτελέσματα (10ης αγωνιστικής) και Βαθμολογία του πρωταθλήματος FL Νέων

1ος όμιλος:
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
1-0
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
1-4
ΝΕΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
3-1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
2-3
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  
Θέση
        Ομάδα
Β
Α
1
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
28
10
2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
24
10
3
ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑ
20
10
4
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
17
10
5
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
16
10
6
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
16
10
7
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
14
10
8
ΦΩΚΙΚΟΣ
12
10
9
ΝΕΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
10
10
10
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005
7
10
11
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
6
10
12
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
0
10


2ος όμιλος:

Τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής του Πιερικού Αρχελάου


Δάμης Χρυσίδης:  «Σκοπός η διαμόρφωση παιδείας που θα είναι χρήσιμη στην κοινωνική συμπεριφορά» 
   
Οι νεαροί αθλητές της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου έδωσαν πρόσφατα δύο εκτός έδρας αγώνες και μάλιστα νικηφόρους. Δύο ομάδες που αποτελούνταν από τους 1999 και 2000, αντίστοιχα, κέρδισαν το Σπάρτακο Λαρίσης με 51-41 και 51-46.
  
Και εκεί έδειξαν τη μαχητικότητά τους και την προσήλωση σ΄ αυτό που κάνουν. «Γεγονότα που, όπως δηλώνει και ο προπονητής της ακαδημίας Δάμης Χρυσίδης, δείχνουν την αγάπη τους και κύρια το αποτέλεσμα της δουλειάς που επιτελείται στην ακαδημία μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου, η οποία σκοπό δεν έχει μόνο την εκμάθηση του δημοφιλούς αθλήματος, αλλά κύρια τη συμμετοχή σε συλλογικές δραστηριότητες και τη διαμόρφωση μιας παιδείας που θα είναι χρήσιμη στην κοινωνική συμπεριφορά των παιδιών».
  
Στους αγώνες η ακαδημία του Πιερικού Αρχελάου αγωνίστηκε με τους : 
Ομάδα 1999: Ράλλης Δ., Βαβατσιούλας Δ,.Σουκάρας Σ., Ζιάκος Σ., Τατσίδης Β., Μουρίκας Ι., Τζιοβάρας Σ., Παρμακσίδης Κ., Σεϊταρίδης Α., Γραβάνης Μ., Τζαμακλής Ι., Τσιλιγκαρίδης Γ., Παπανικολάου Β., Μπουλούμης Κ., Τζουνίδης Ε..  
Ομάδα 2000: Γρηγοριάδης Β., Ταβαντζής Χ., Τσιρογιάννης Κ., Μακρής Ν., Καρατόλιος Μ., Κακουλίδης Κ., Δημουλιός Α., Μακαντάσης Κ., Μαυρίδης Σ., Μήτσαλας Δ., Πόντικας Μ., Μάντζου Δ., Δερμίσης Ε., Τζουνίδης Ν., Ζιώγας Α.

Τα γκολ του αγώνα Πιερικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-0 (Video)

Photo αγώνα
Δείτε τα 4 γκολ του Πιερικού έναντι της Αναγέννησης Γιαννιτσών ΕΔΩ.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Tέλος στις μεταγραφές με Νίκο Ιορδανίδη

Ο Ν. Ιορδανίδης μαζί με τον υπεύθυνο τύπου της ΠΑΕ Πιερικός Τ. Παρασίδη
Η Π.Α.Ε ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ιορδανίδη Νίκου. Ο Ιορδανίδης έχει γεννηθεί στις 23/09/1987 και θα φοράει την φανελά του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Ο Ιορδανίδης σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τόνισε: "Είμαι πολυ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι με τον ΠΙΕΡΙΚΟ, ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και υπόσχομαι να τους δικαιώσω".

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη με τον μέσο του Πιερικού "Φαμπίνιο" !

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο Pierikos24 Blog
Με τον Φάμπιο Μασάδο ή αλλιώς "Φαμπίνιο", τον έμπειρο μέσο του Πιερικού, συνομίλησε αυτήν την εβδομάδα το Pierikos24 Blog. Ο Φάμπιο είναι από τους πρωταγωνιστές φέτος του Πιερικού στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League, ενώ με χαρά δέχθηκε να συνεργαστεί μαζί μας. Ας δούμε τι μας είπε :

P24: Πώς σου φαίνεται η πόλη της Κατερίνης και ειδικά η ομάδα σου, ο Πιερικός; Σου αρέσει εδώ ;

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής της Α2 Volley (Γ΄όμιλος)

Photo αρχείου

Σάββατο 02/02/2013
Ιωαννίνων, 18.00: ΑΓΣ Ιωαννίνων - ΑΟ Ορεστιάδας, Σπυρόπουλος-Μπακλέσης
Μίκρας, 19.00: ΑΜΟ Γαλαξίας - ΧΑΝΘ, Κάλλης Κ.-Γεωργιάδης Κ
Αλεξανδρούπολης, 19.00: ΓΕ Αλεξανδρούπολης - ΑΣ Ελπίς, Τζεπκινλής-Παπαδόπουλος Ι.
Ευόσμου, 20.00: ΑΠΣ Αίας - ΣΠΑ Καρδίτσας, Σιμίδης-Σταυριανίδης
Βότση, 20.00: ΓΣ Μεγ.Αλέξανδρος - ΜΕΝΤ, Μπόμπορας-Μπουγιούκας
Ρεπό: ΣΦΚ Πιερικός

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της FL


ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ"Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ"
ΔΡΑΜΑΣ
03/02/13
15:00 
ΛΑΡΙΣΑ 1964
ΦΩΚΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ "F.C. AEL ARENA"
ΛΑΡΙΣΑΣ
03/02/13
15:00 
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΔΗΜ. ΣΤ. "ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ"
ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
03/02/13
15:00 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
03/02/13
17:00 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΣΕΡΡΩΝ
03/02/13
15:00 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΤΑΔΙΟ
ΨΑΧΝΩΝ
03/02/13
15:00 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ
ΓΗΠΕΔΟ "Ν. ΣΑΡΑΦΗΣ"
ΕΠΑΝΟΜΗΣ
03/02/13
14:00 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΓΗΠ. "Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ"
ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ
03/02/13
18:00 OTE TV 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
01/02/13
15:00  OTE TV
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΒΟΛΟΥ
03/02/13
15:00 
 
Σημείωση : Η ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ δεν αγωνίζεται (έχει ρεπό).

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της FL Νέων


Το πρόγραμμα της 11ης Αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του  Πρωταθλήματος  FOOTBALL LEAGUE  Ο.Π.Α.Π. ΝΕΩΝ είναι: 
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕΔΡΑ – ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΓΗΠ. EMILEON SPORT CENTERΑΓΡΙΝΙΟΥ02/02/1311:00
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΔΗΜ. ΓΗΠΕΔΟ ΒΥΖΑΝΤΑΜΕΓΑΡΩΝ02/02/1313:30
ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΝΕΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΓΛΥΦΑΔΑΣ02/02/1312:30
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΦΩΚΙΚΟΣ
ΓΗΠ. ΑΘΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ "Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ"ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ02/02/1314:00
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
ΓΗΠΕΔΟΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ02/02/1313:00
 Σημείωση: Ο αγώνας "ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ- ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005", δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ από το Πρωτάθλημα  ΝΕΩΝ της FOOTBALL LEAGUE
 
Το πρόγραμμα της 11ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του  Πρωταθλήματος  FOOTBALL LEAGUE  Ο.Π.Α.Π.  ΝΕΩΝ είναι:   
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣΕΔΡΑ – ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΧΑΛΚΕΡΟΥ02/02/1313:00
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟΒΟΛΟΥ02/02/1312:00
ΚΑΛΛΟΝΗΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥΓΗΠΕΔΟΑΓΙΑΣΟΥ02/02/1313:00
ΛΑΡΙΣΑ 1964ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝΔΡΑΤΥΡΝΑΒΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ02/02/1315:00
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΓΗΠΕΔΟΠΕΠΟΝΙΑΣ02/02/1313:00
ΠΙΕΡΙΚΟΣΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΩ ΑΪ ΓΙΑΝΝΗΚΑΤΕΡΙΝΗΣ02/02/1315:00

Τα αποτελέσματα των ομάδων μας στους αγώνες της ΕΚΑΣΚΕΜ


Πιερικός Αρχέλαος – Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών 71 – 43 
Για την τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ
Δυναμικά ξεκίνησαν οι έφηβοι του Πιερικού Αρχελάου στην τελική φάση της ΕΚΑΣΚΕΜ. Νίκησαν στην Κατερίνη τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 71-43.
Τα δεκάλεπτα: 16-11, 37-16, 52-32, 71-43.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Χρυσάφης και Σιαμάτρας.
Οι συνθέσεις:
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Γιαλίδης, Μπίλας 9(1), Σκαμπαρδώνης, Λαμπονίκος 2, Φακοπουλίδης 23, Τσαλμπούρης 5, Γαζέτης 14, Νταρλαγιάννης 4, Αναγνώστου, Κοντσές 14, Κελαδίτης, Καπετανάκης.
Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Δημητριάδης): Μιχαηλίδης 5, Μωυσίδης, Σατραζάνης 6, Αντωνίου 1, Ρώνης, Σουζέλης 3, Γκιώσης, Θεολόγου, Γεωργίου, Ιατρόπουλος, Πονόπουλος 4.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου


Λευτέρης Χατζηκυριακίδης: «Αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη για την πολύ δύσκολη συνέχεια»

Δημήτρης Πόδας«Το ζητούμενο από σήμερα είναι η σταθεροποίηση σε αυτό το επίπεδο απόδοσης»

Μετά τη μεγάλη νίκη του Πιερικού Αρχελάου στον αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου που έγινε στη Θεσσαλονίκη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας,  έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης – προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη η οποία προσήλθε μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση. Αλήθεια είναι ότι χρειαζόμασταν τη νίκη γιατί μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα, η ψυχολογία μας είχε πέσει σε χαμηλά επίπεδα. Αυτή η νίκη μας δίνει δύναμη για την πολύ δύσκολη συνέχεια. Εμείς προχωράμε και το μυαλό μας είναι ήδη στο επόμενο παιχνίδι, όπου για να έχει αντίκρισμα το νικηφόρο αυτό αποτέλεσμα θα πρέπει να κερδίσουμε». 

Δημήτρης Πόδας – γενικός αρχηγός Πιερικού Αρχελάου: «Μετά από πολύ καιρό η ομάδα μας έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και έφτασε σε μια σημαντική, για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, εκτός έδρας νίκη. Το ζητούμενο από σήμερα είναι η σταθεροποίηση σε αυτό το επίπεδο απόδοσης και η σοβαρή προσέγγιση στο κάθε επόμενο παιχνίδι αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής απέναντι στο Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας το οποίο είναι και εξαιρετικά σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος».

Νέοι Πιερικού-Νέοι Πανσερραϊκού 1-4 ( Video με φάσεις και γκολ)


Πιερικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-0 : Με τον φακό του Pierikos24 Blog...

ΣΦΚ Πιερικός-ΜΕΝΤ 0-3 : Με τον φακό του Pierikos24 Blog...

Η συνέντευξη τύπου του αγώνα Πιερικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-0 (Video)


Δείτε το τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα από τους προπονητές των δύο ομάδων καθώς και από δύο ποδοσφαιριστές ΕΔΩ.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Πιερικό Αρχέλαο!


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  – Β΄ ΓΥΡΟΣ – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, την καλύτερη στο φετινό πρωτάθλημα, ο Πιερικός Αρχέλαος κέρδισε στη Θεσσαλονίκη τον Αίαντα Ευόσμου με 85-74, σημειώνοντας έτσι μια μεγάλη νίκη.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Φακίτσας και Παπανικολάου.

Τα δεκάλεπτα: 13-15, 32-38, 48-61, 74-85.

Οι συνθέσεις:

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Πιερικός... 4x4 (Πιερικός-Αναγέννηση Γιαννιτσών 4-0) !

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Ένας δυνατός, μαχητικός και άξιόμαχος Πιερικός κατάφερε σήμερα να καταβάλει την σθεναρή αντίσταση της Αναγέννησης Γιαννιτσών και να φτάσει στην εύκολη (όπως δείχνει και το σκορ) νίκη με 4-0 (2 γκολ σε κάθε ημίχρονο), στον κακό αγωνιστικό χώρο του Πιερικού Σταδίου. Το 1-0 έγινε νωρίς όταν μετά από χτύπημα φάουλ του Μπελόσεβιτς παρατηρήθηκε σύγχυση στην άμυνα των Γιαννιτσών κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Αποστολίδης, ο οποίος έκανε την κεφαλιά, αυτή βρήκε σε αμυντικό της αντίπαλης ομάδας και έγινε το 1-0. Το 2-0 έγινε τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Ντάνι εκμεταλλεύτηκε την ωραία ασίστ του Καραγκούνη και πλάσαρε από κοντά επιτυχώς (δοκάρι και μέσα). Τα Γιαννιτσά αντέδρασαν και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες.

Έχασαν οι Προπαίδες του Πιερικού από την ΠΑΕ Ποντίων


Με γκολ σε τελευταίο  λεπτό του παιχνιδιού οι Προπαίδες της ΠΑΕ Ποντίων νίκησαν το αντίστοιχο τμήμα του Πιερικού στην 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας. Το παιχνίδι έγινε σε ένα βαρύ τερέν στο γήπεδο στην Ν. Ζωή και από την αρχή του αγώνα οι παίχτες του Παναγιώτη Νάση έδειξαν ότι θέλουν τους τρείς βαθμούς της νίκης κυνηγώντας το πέρασμα στο δεύτερο γύρο του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ.

Παίζοντας με ψυχή έκλεισαν στα καρέ την αντίπαλη ομάδα και δικαιώθηκαν όταν με σουτ του Χανδόλια Ν. έξω από την περιοχή λίγο πριν τη λήξη του αγώνα έγραψαν το 1 – 0 και σκαρφάλωσαν στην τρίτη προνομιούχο θέση με 21 βαθμούς πίσω από ΠΑΟΚ και Ηρακλή. 

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τους Παίδες του Πιερικού!


Με σκορ 3-1,νίκησαν χθες το πρωί οι Παίδες του Πιερικούτ ην αντίστοιχη ομάδα τουΕθνικού Ν.Κεραμιδιού. Οι ποδοσφαιριστές του Δ.Παυλίδη και Σ.Τερζόπουλου,μπήκαν αποφασισμένοι να κερδίσουν το παιχνίδι και πάτησαν κυριολεκτικά την αντίπαλη ομάδα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό της συνάντησης,ο Κουνδής μετά  από ωραία πάσα του Ρούντο.

FL Νέων: ΣΦΚ Πιερικός (U20)-Πανσερραϊκός (U20) 1-4

Photo αρχείου (P24 Blog)
Δε τα κατάφεραν χθες οι Νέοι του Πιερικού απέναντι στην αντίστοιχη ηλικιακά  ομάδα του Πανσερραϊκού. Η ομάδα του Κώστα Μυστακίδη γνώρισε την ήττα με 1-4 σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Κορινού. Σίγουρα η ομάδα των Σερρών είναι ένα επίπεδο επάνω απο αυτήν της Κατερίνης που είναι καινούργια ομάδα και θέλει το χρόνο της μέχρι να δημιουργήσει ένα ισχυρό και αξιόμαχο σύνολο.

12η αγων. Α2 Volley: ΣΦΚ Πιερικός-ΜΕΝΤ 0-3

Με 0-3 (19-25, 10-25, 12-25) σετ έχασε ο Πιερικός εντός έδρας χθες το βράδυ από την έμπειρη ΜΕΝΤ στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης και συνεχίζει στο πρωτάθλημα ακόμη χωρίς βαθμό.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΣΦΚ Πιερικός-ΜΕΝΤ 0-3
ΧΑΝΘ-Μέγας Αλέξανδρος 1-3
ΣΠΑ Καρδίτσας-Γαλαξίας 3-2
Ελπίς Αμπελοκήπων-Αίας Ευόσμου 2-3
Ορεστιάδα-ΓΕ Αλεξ/πολης 3-1
Ρεπό: ΑΓΣ Ιωαννίνων

Η Βαθμολογία:

Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2012-13
Γ΄ΟΜΙΛΟΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΘΟΜΑΔΑ ΑΓ.ΒΑΘΝΙΚΕΣΗΤΤΕΣΣΕΤ3-03-13-22-31-30-3
1.Ορεστιάδα1133110(33-6)56
2.ΜΕΝΤ112592(28-12)52211
3.ΣΠΑ Καρδίτσας112583(29-13)52121
4.Μ.Αλέξανδρος112283(25-16)3422
5.Ελπίδα Αμπελοκήπων111856(23-23)13142
6.Αίας Ευόσμου111665(22-22)213122
7.Γαλαξίας111438(22-25)2153
8.ΓΕΑλεξανδρούπολης111356(19-24)12242
9.Χ.Α.Ν.Θ.11838(12-27)11135
10.ΑΓΣ Ιωαννίνων10628(11-26)253
11.Πιερικός110011(3-33)38

* Αύριο στο Pierikos24 Blog πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα της ομάδας μας με την ΜΕΝΤ!