Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά !

Η συντακτική ομάδα του Pierikos24 Blog εύχεται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Πιερικού και όχι μόνο Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά. Αυτές τις άγιες μέρες, και με την ευκαιρία της παύσης των αγωνιστικών δράσεων, θα κάνουμε κι εμείς ένα μικρό διάλειμμα.

Ραντεβού και πάλι με την έγκαιρη, αξιόπιστη και αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τα θέματα του "Άρχοντα του Βορρά", στις 7 Ιανουαρίου.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ !

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

9η αγωνιστική Α2 Volley (Γ΄όμιλος): ΓΕ Αλεξ/πολης-ΣΦΚ Πιερικός 3-1

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Photo αρχείου (P24 Blog)
Αν και ταξίδεψε στην ακριτική Αλεξανδρούπολη με μόλις 7 παίκτες λόγω προβλημάτων τραυματισμού και άλλων τεχνικών προβλημάτων, ο Πιερικός έπαιξε (ίσως για πρώτη φορά φέτος) πολύ καλό volley και διεκδίκησε μέχρι το τέλος την νίκη, χωρίς όμως να τα καταφέρει ούτε αυτή την φορά. Μάλιστα, δεν πήρε ούτε τον βαθμό της ήττας με 3-2 καθώς δεν μπόρεσε να πάει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Ωστόσο, αυτή η ελπιδοφόρα εμφάνιση δίνει αισιοδοξία στην ομάδα και στους φιλάθλους της για την δύσκολη συνέχεια.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Κάτι γίνεται με Μπελόσεβιτς...

Σύμφωνα με αρκετές πληροφορίες, ο Ζόραν Μπελόσεβιτς δεν αποκλείεται σύντομα να φορέσει τα "μελανόλευκα", καθώς φέρεται την Πέμπτη να βρέθηκε στην Κατερίνη, παρακολουθώντας τον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Ο πρώην παίκτης της ΦΚ Σαράγιεβο, αν ικανοποιήσει τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις και υπογραφές. Ο 29χρονος Σέρβος αμυντικός έχει περάσει από Ντινάμο Βουκουρεστίου, Τιμισοάρα, Σεβόνιο, ΟΦΚ Νις, Σλάβια Σαράγιεβο, Μόντριτσα, Σλάβιας Σόφιας, Ουνιβερσιτέα Κλουζ και ΦΚ Σαράγιεβο μέχρι φέτος. Έμπειρος παίκτης, με πολλές παρουσίες σε Ρουμανία, Βοσνία και Βουλγαρία, είναι πολύ πιθανό να κάνει στάση και στην Ελλάδα, για χάρη του Πιερικού.

Σε μεταγραφική "διέγερση"

                                                     Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Σε μεταγραφική "διέγερση" βρίσκονται στην ΠΑΕ Πιερικός, όπου εξετάζουν περιπτώσεις για να ενισχυθεί η ομάδα, εν όψη της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη. Αρχικά η διοίκηση αναμένεται να επικεντρωθεί στην ενίσχυση του κέντρου, φέρνοντας ένα χαφ, πιθανότατα ξένης καταγωγής, όπως και στον αμυντικό τομέα, καθώς δεν αποκλείεται να αποχωρήσει κάποιος από τους παίκτες που στελεχώνουν τώρα την άμυνα. Επίσης ενίσχυση θα υπάρξει και στην επίθεση, καθώς ο Ντάνι μοιάζει πολύ μόνος, σε κάθε επιθετική προσπάθεια της ομάδας. Πάντως η τάση της διοίκησης, είναι να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται τους μεταγραφικούς της στόχους, για να μπουν γρήγορα στο κλίμα της ομάδας οι νέοι παίκτες που αναμένεται να έλθουν.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Mini προετοιμασία στον Πιερικό Αρχέλαο για τον αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας

Photo αρχείου

Με τη λήξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για το 2012 ο Πιερικός Αρχέλαος ξεκίνησε μίνι προετοιμασία με τον τεχνικό της ομάδος Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, προκειμένου να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο το εορταστικό ρεπό στη Β’ Εθνική κατηγορία με την ομάδα της Κατερίνης να επιστρέφει και πάλι στην ενεργό δράση στις 5 Ιανουαρίου 2013 με το εκτός έδρας παιχνίδι στη Βέροια με τον πανίσχυρο και ιστορικό Φίλιππο, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πιερικός-Λεβαδειακός 0-5 Ντροπιαστική εμφάνιση και αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου

Σ' ένα ματς με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, ο Πιερικός διασύρθηκε από την ομάδα της Λιβαδειάς με το εντυπωσιακό 0-5. Μια ομάδα που απλά δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο. Αναλυτικά στο πρώτο ημίχρονο κυριολεκτικά υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο, με τον Πιερικό να μην δημιουργεί ούτε μία ευκαιρία. Ο Λεβαδειακός σκόραρε στο 3' με τον Βασιλείου και στο 32' ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 0-2 σε ρυθμό προπόνησης. Έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, για να πάμε σ' ένα δεύτερο όπου ο Πιερικός μέτρησε μόλις δύο σουτ. Το πρώτο! στον αγώνα με τον Γιατζιτζόγλου στο 65' κι ένα πολύ καλό σουτ με τον Ίτσιο στο 75' όπου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κασμερίδης. Αυτές ήταν η δύο μόνες φορές που ο Πιερικός απείλησε. Ο Λεβαδειακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, χωρίς κάτι το εντυπωσιακό, απλά οι παίκτες της Λιβαδειάς έκαναν το παιχνίδι τους, βάζοντας επίσης σε ρυθμό προπόνησης άλλα τρία γκολ, αρχικά στο 52' με κεφαλιά του Κουτσόπουλου, στο 57' μετά από κόρνερ του Μίλιεβιτς ο Δήμου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ στο 88' ο Λισγάρας έσπρωξε πάνω στη γραμμή την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-5. Μια από τις χειρότερες εμφανίσεις ίσως και στην ιστορία του Πιερικού η αποψινή, μια πραγματικά ντροπιαστική εμφάνιση. Είναι πολύ καλό που παίζουν νέοι παίκτες, αλλά μοιάζουν τόσο αδούλευτοι, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν τον κόσμο να μετανιώνει. Αυτό ήταν και το τελευταίο επίσημο ματς για το 2012. Ελπίζουμε η νέα χρονιά να φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Τόλιος, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Καρτσαμπάς, Ίτσιος, Καθάριος(46' Παπατόλιος), Ελευθεριάδης(65' Μιχαηλίδης), Κόιτς, Σεχολάρι(58' Βραχνός), Παναγιωτίδης

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Γκονζάλες, Μαχαίρας, Κόρμπος(57' Μανωλάς), Γκονζάλβες(46' Μπουντόπουλος), Βασιλείου, Νικολακάκης, Μίλιεβιτς, Ντος Σάντος, Λισγάρας, Κουτσόπουλος

Το Τουρνουά Χριστουγέννων του Πιερικού Αρχελάου


Στις 22 και 23 Δεκεμβρίου

Αυτό το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, στην Κατερίνη, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο Τουρνουά Χριστουγέννων που διοργανώνει κάθε χρόνο η ακαδημία μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου. 
Θα έχει πολλούς αγώνες, εκατοντάδες συμμετοχές, παιχνίδια, δώρα και πολλές εκπλήξεις. 
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχεις ως εξής: 
Σάββατο 22  Δεκεμβρίου 2012
Μεγάλο Γήπεδο
 1.   9:00-10:00            Δίας – Ποσειδώνας (1999-2000 αγόρια)
 2. 10:00-11:00            Απόλλων-Ερμής (1999-2000 αγόρια)
 3. 11:00-12:00            Έρις – Γαία (1999-2000 κορίτσια)
 4. 12:00-13:00            Ηρακλής – Θησέας (2001-2002 αγόρια)
 5. 13:00-14:00            Άρης-Ήφαιστος (2001-2002 αγόρια)
Βοηθητικό Γήπεδο
 6.   9:00-10:00            Ουρανός – Κρόνος (2003-2004 αγόρια)
 7. 10:00-11:00            Αίας – Άτλας (2003-2004 αγόρια)
 8. 11:00-12:00            Άρτεμις-Ήρα (2001-2004 κορίτσια)
 9. 12:00-13:00            Αφροδίτη – Αθηνά  (2001-2004 κορίτσια)
10. 13:00-14:00           Αχιλλέας-Οδυσσέας (2005-2006 αγόρια)
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012
Μεγάλο Γήπεδο

Οι παμπαίδες του Πιερικού Αρχελάου σε τουρνουά στη Λάρισα


Από τις 27 έως 29 Δεκεμβρίου 
Σε ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά, στο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ – 4ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ»  που θα διεξαχθεί στη Λάρισα από τις 27 έως τις 29 Δεκεμβρίου θα πάρουν οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου που γεννήθηκαν το 1998.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Λάρισα οι νεαροί αθλητές του Πιερικού Αρχελάου θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν τέσσερις αγώνες με ακαδημίες από όλη την Ελλάδα που έχουν ιδιαίτερη παράδοση στο μπάσκετ μικρών ηλικιών.
Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες του Πανιωνίου, του Μαντουλίδη, της Καβάλας και του Σπάρτακου Λάρισας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής της Α2 Volley (Γ΄όμιλος)

Α2 Ανδρών - 3ος όμιλος
(9η αγωνιστική)
Σάββατο 22/12/2012   
Ι. Λεμονίδης, 18.30: ΑΣ Ελπίς-ΜΕΝΤ, Βασιλειάδης – Ισκάς
Νέο κλ.Ορεστιάδας, 19.00: ΑΟ Ορεστιάδας-ΓΣ Μεγ.Αλέξανδρος, Ιωαννίδης – Παπαδόπουλος 
Ιωαννίνων, 18.00: ΑΓΣ Ιωαννίνων-ΑΠΣ Αίας, Μπακλέσης – Σπυρόπουλος
Καρδίτσας, 19.00: ΣΠΑ Καρδίτσας-ΧΑΝΘ, Χαρδαλίδης – Παπαγεωργίου Α.
Κυριακή 23/12/2012
Αλεξανδρούπολης, 16.00: ΓΕ Αλεξανδρούπολης-ΣΦΚ Πιερικός, Παπαχρήστου – Ιωαννίδης

Να κλείσει επιτυχημένα την χρονιά θέλει αύριο (20:00) ο Πιερικός!

Photo αρχείου
ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Τον Λεβαδειακό υποδέχεται ο Πιερικός αύριο Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στο γήπεδό του στις 8 το βράδυ στη ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδος σε ένα παιχνίδι που προσφέρεται για καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο απέναντι στην φορμαρισμένη ομάδα της Βοιωτίας, που βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκα. Το μεγάλο αστέρι του Λεβαδειακού είναι ο Κατερινιώτης Ζησόπουλος, που φόρεσε τη φανέλα του Πιερικού και εν συνεχεία έκανε το μεγάλο άλμα προς τη Σούπερ Λίγκα, όπου αγωνίζεται επί σειρά ετών με μεγάλη επιτυχία, γνωρίζοντας την καταξίωση όλων. Ο Σέρβος τεχνικός του Πιερικού Ντούσαν Μιτόσεβιτς έκανε χθες το πρωί προπόνηση στους παίκτες του υπό καταρρακτώδη βροχή αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα και το αυριανό παιχνίδι να γίνει σε δύσκολες γηπεδικές συνθήκες. 

Οι παλαίμαχες αθλήτριες του Πιερικού και του Αρχελάου αναμετρούνται σε φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα!


Σε φιλικό αγώνα στις 29 Δεκεμβρίου
Για να θυμηθούν οι παλιές – παλιοί και να μάθουν οι νέες – νέοι, ο Πιερικός Αρχέλαος διοργανώνει το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου φιλική συνάντηση παλαίμαχων αθλητριών που αγωνίστηκαν στους δύο συλλόγους πριν … πολλά χρόνια.
Τις ομάδες θα κοουτσάρουν οι τότε προπονητές, ενώ οι τότε διαιτητές θα διευθύνουν τον πανηγυρικό αυτό αγώνα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο (Β΄ ΔΑΚ) στις 6 μ.μ. Θερμή παράκληση του Πιερικού Αρχελάου, οι φίλοι που θα παραβρεθούν στον αγώνα, να φέρουν, στο βαθμό που ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει, τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν σε συμπολίτες μας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ».

Οι αγώνες των ομάδων του Πιερικού Αρχελάου και του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ


Tο Σάββατο και την Κυριακή 22 και 23 Δεκεμβρίου 2012, για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και του ΣΦΚ Κατερίνη 2008, συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες:
-          Παίδων – Β΄ όμιλος – Β΄ γύρος, 4η αγωνιστική. Κυριακή 23.12.2012, Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 10,00 / ΑΓΕ Πιερίας – ΣΦΚ Κατερίνη.
-          Παίδων – Β΄ όμιλος – Β΄ γύρος, 4η αγωνιστική. Κυριακή 23.12.2012, Νέο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης – Σιδ. Σταθμός, ώρα 16,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΕ Βατανιακού Σάρισα.
-          Εφήβων – Α΄ όμιλος – Β΄ γύρος, 4η αγωνιστική. Κυριακή 23.12.2012, Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΑΓΕ Πιερίας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.
-          Κορασίδων – Α΄ γύρος, 5η αγωνιστική. Σάββατο 22.12.2012, Κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας, ώρα 12,00 / ΦΟ Αριδαίας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος  και
-          Νεανίδων – Β΄ γύρος, 4η αγωνιστική. Σάββατο 22.12.2012, Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΟΚ Βεροίας. 

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Έτοιμο το γραμματοκιβώτιο του Αϊ Βασίλη

Έτοιμο το γραμματοκιβώτιο του Αϊ Βασίλη για να δεχθεί τα γράμματα των μικρών παιδιών την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 12:00 στην Κεντρική Πλατεία της Κατερίνης στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και τον ΣΦΚ Πιερικό Αρχέλαο!

Κώστας Παπαδόπουλος : Θα έρθουν παίκτες που θα προκαλέσουν αίσθηση!

Τον Γενάρη θα έρθουν παίκτες που θα προκαλέσουν αίσθηση προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός Κώστας Παπαδόπουλος, σε δηλώσεις του στο pieriasport. Συγκεκριμένα ανέφερε : "Ο Πιερικός έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση ενός φορ περιοχής, ενός αμυντικού χάφ και ενός ακραίου επιθετικού. Όλοι τους είναι από το εξωτερικό και θα προκαλέσουν αίσθηση στον χώρο της Β΄εθνικής κατηγορίας. Θα κινηθούμε και στην περιοχή μας σε κάποιους επιλεγμένους παίκτες τους οποίους έχουμε στοχοποιήσει αλλά θα πρέπει να γνωστοποιήσω ότι ενδιαφέρον για κάποιους παίκτες που αναφέρθηκαν στον τύπο, π.χ. ο Τζιώρας του Βατανιακού, δεν υπήρξε ποτέ από τον Πιερικό ".

Παρελθόν από τον Πιερικό ο Δεσποτόφσκι, ακολουθούν Κωτσιόπουλος και Παπαδόπουλος

Με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός ο Φίλιπ Δεσποτόφσκι από σήμερα αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Πιερικού. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει : " Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον FILIP DESPOTOVSKI και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του." Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες Νέστωρας Κωτσιόπουλος και Σίμος Παπαδόπουλος.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Πιερικός Αρχέλαος-Μεταμόρφωση Βόλου 84-74 : Με την κάμερα του Pierikos24 Blog...

                                  Copyright @ 2012 Pierikos24 Blog

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Πιερικού Αρχέλαου!


Πιερικός Αρχέλαος: Δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Μεταμόρφωση Βόλου


Λευτέρης Χατζηκυριακίδης:
«Θα κοιτάξουμε στις εορταστικές διακοπές να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το παιχνίδι μας»
Δημήτρης Πόδας:
«Τα νέα παιδιά που εμπιστευόμαστε δείχνουν να ανταποκρίνονται και μας γεμίζουν με αισιοδοξία»
 Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη Μεταμόρφωση Βόλου που έγινε στην Κατερίνη για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Ο Δεληγεώργης του Πιερικού Αρχελάου στην Εθνική Νέων!


Στην Εθνική Νέων κλήθηκε και ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Απόλλων Δεληγεώργης.
Μετά από την πρόσκληση του Ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Μίσσα, ο Δεληγεώργης θα είναι για ένα τριήμερο στο ΟΑΚΑ για την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.
Ησυμμετοχή αυτή τιμά ιδιαίτερα το σύλλογο της Κατερίνης. 

Πιερικός-Λάρισα 1-0 : Με την κάμερα του Pierikos24 Blog...


Copyright @ 2012 Pierikos24 Blog

To Photostory του αγώνα Πιερικός-Λάρισα 0-0

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Μιτόσεβιτς : "Καλό το αποτέλεσμα". Καθάριος : "Είχαμε πάθος, αλλά δεν βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος. Kοιτάμε τώρα το ματς του Kυπέλλου".


Ενώ ο Καθάριος πρόσθεσε : "Μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα με τον Φωκικό έπρεπε να ανακάμψουμε και να πάρουμε κάτι θετικό από το ματς με τη Λάρισα.
Προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, δώσαμε και την ψυχή μας, είχαμε πάθος για το καλύτερο αλλά δε μας βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος. 
Συνεχίζουμε τώρα κοιτώντας το ματς του Κυπέλλου όπου και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Καλή συνέχεια στη Λάρισα και καλές γιορτές".

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ 0-0 Ανάμεικτα τα συναισθήματα

Photo by Pierikos24 Blog
Σ' ένα πολύ μέτριο ματς κάτω από έναν αγωνιστικό χώρο σε πολύ κακή κατάσταση, Πιερικός και Λάρισα αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Ο Πιερικός στο πρώτο ημίχρονο απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ, χωρίς κάτι το ουσιαστικό και απειλητικό για την εστία του Σερεμέτ. Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και η Λάρισα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν ορεξάτα, χάνοντας αρχικά η Λάρισα ευκαιρία με τον Ζεκίνια και λίγο αργότερα ο Πιερικός με κεφαλιά του Καθάριου, που κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στην συνέχεια του δευτέρου ημιχρόνου το ματς κύλησε χωρίς άξιες λόγου ευκαιρίες, όπου και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν με ατομικές προσπάθειες. Έτσι έληξε το ματς, με τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα και σύμφωνα με την εμφάνισή τους, οι δύο ομάδες να είναι ευχαριστημένες με το αποτέλεσμα. Το ματς παρακολούθησαν περίπου 2.000 φίλαθλοι, εκ των οποίων 150 περίπου οπαδοί της Λάρισας. Τώρα ο Πιερικός επικεντρώνεται στο ματς κυπέλλου της Πέμπτης με τον Λεβαδειακό, όπου έχει δύσκολη αποστολή ανατροπής των δεδομένων.

Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Τόλιος, Λαζαρίδης (83' Νίκου), Γιατζιτζόγλου, Ντόικιτς, Δήμου, Φαμπίνιο, Καραγκούνης, Καθάριος (66' Ελευθεριάδης), Κόιτς (87' Ίτσιος), Ντάνι, Δεσποτόφσκι.
 

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Πόνσε, Δεινόπαπας (75' Τσιάρας), Ζεκίνια (55' Παπαϊωάννου), Χασομέρης, Ζουρούδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νιας)  
ΒΟΗΘΟΙ: Χουλιάρας, Πυλαρινός (Αιτ/νιας)  
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καθάριος - Δεινόπαπας, Ραπτάκης, Παπαϊωάννου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Πιερικός-Λάρισα 0-0 : Με τον φακό του Pierikos24 Blog...

To Photostory του αγώνα Πιερικός Αρχέλαος-Μεταμόρφωση Βόλου 84-74

Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών: Πιερίδες Μούσες-Κρήσσες Ρεθύμνου 0-3 (Photos)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Γ.Σ. του ΣΦΙΠ !



Το πρωί της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε, μέσα σε ζεστό κλίμα, η Γ.Σ. του ΣΦΙΠ στο "ΣΠΟΡΤΣ-ΚΑΦΕ ΠΑΣΧΑΛΗΣ". Στην Γ.Σ., της οποίας προήδρευσε ο Πατριάρχης του Πιερικού μπάσκετ και εξέχον μέλος του ΣΦΙΠ Αλέκος Τσιώτσιος, εγκρίθηκαν ο οικονομικός απολογισμός, ο οικονομικός προϋπολογισμός επομένου έτους, ο απολογισμός δράσης και ο σχεδιασμός δράσης του Συλλόγου. Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν, για την εκλογή των μελών του νέου Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, εκλέχθηκαν δια βοής  με αλφαβητική σειρά: Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο  οι Αλεξίου Κωνσταντίνος, Καραγεώργης Στυλιανός, Λάλας Γεώργιος, Ξενίδης Δημήτριος, Ξενίδης Νικόλαος, Σαρρής Κωνσταντίνος και Τσαπουρνιώτης Ιωάννης. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή οι Γιαμαλής Γεώργιος, Μπάσδρας Αντώνιος και Τσιαμπέρας Αθανάσιος.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

FL : Πιερικός-Λάρισα 0-0 (Video)


*Αργότερα στο Pierikos24 Blog θα δημοσιευθούν το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα, η συνέντευξη τύπου, φωτογραφίες και βίντεο του αγώνα, μέσα από τον φακό του Pierikos24 Blog. Μείνετε συντονισμένοι!

Πιερικός Αρχέλαος-Μεταμόρφωση Βόλου 84-74 : Με τον φακό του Pierikos24 Blog...

B' Εθνική μπάσκετ: Πιερικός Αρχέλαος-Μεταμόρφωση Βόλου 84-74

Copyright 2012 @ Pierikos24 Blog
Mεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο Πιερικός Αρχέλαος έναντι της Μεταμόρφωσης Βόλου με 84-74 και την πέρασε στην βαθμολογία, ενώ μετά από πολύ καιρό η ομάδα μας ανέβηκε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΣΦΚ Πιερικός-ΣΠΑ Καρδίτσας 0-3 : Με τον φακό του Pierikos24 Blog...

A2 Volley: Νέα ήττα για Πιερικό από τον ΣΠΑ Καρδίτσας (0-3). Όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του Γ΄ ομίλου.


8η αγωνιστική:
Πιερικός-Καρδίτσα 0-3
Γαλαξίας-Ιωάννινα 3-0
ΧΑΝΘ-Ελπίς 3-2
Αίας-ΓΕΑ (αναβλήθηκε)
Ρεπό: Μ. Αλέξανδρος
Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2012-13
Γ΄ΟΜΙΛΟΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΘΟΜΑΔΑ ΑΓ.ΒΑΘΝΙΚΕΣΗΤΤΕΣΣΕΤ3-03-13-22-31-30-3
1.Ορεστιάδα72170(21-2)52
2.Μ.Αλέξανδρος71761(18-7)3211
3.ΣΠΑ Καρδίτσας71652(18-8)3211
4.ΜΕΝΤ71552(16-8)32 11
5.Ελπίδα Αμπελοκήπων71343(14-12)1312
6.Γαλαξίας81235(17-16)2132
7.Αίας Ευόσμου61042(13-11)11211
8.ΓΕΑλεξανδρούπολης7834(11-15)11122
9.Χ.Α.Ν.Θ.7525(8-18)1123
10.ΑΓΣ Ιωαννίνων7007(5-21)52
11.Πιερικός7007(1-21)16
* Αργοτερα στο Pierikos24 Blog το Photostory του αγώνα Πιερικός-Καρδίτσα 0-3.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Πρωτάθλημα Νέων Football League: ΣΦΚ Πιερικός (U20)-ΑΕΠ Ηρακλής (U20) 1-2

Ο αγώνας έγινε στις 13:00 μ.μ. στο γήπεδο του Κάτω Αϊ-Γιάννη

Έχασαν 2-1 οι Νέοι του Πιερικού σήμερα απο την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΠ Ηρακλής για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων των ΠΑΕ της Β΄Εθνικής κατηγορίας. Το σκορ άνοιξε ο "Γηραιός" για να ισοφαρίσουν οι Κατερινιώτες με τον Ανέστη Παναγιωτίδη για να κλείσει έτσι ισόπαλο το πρώτο μέρος. Στη συνέχεια οι παίκτες του Βαγγέλη Τσιαμπέρα προσπάθησαν ανορθόδοξα να πετύχουν δεύτερο γκολ και αυτό είχε ώς αποτέλεσμα όχι μόνο να μη σκοράρουν αλλά να δεχθούν, με πέναλτι το οποίο αρχικά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ομάδας νέων Ευριπίδης Τσιλεγγερίδης, ολιγώρησαν οι παίκτες του Πιερικού και με δεύτερη προσπάθεια ο Ηρακλής έκανε το τελικό 1-2.

Πρωτάθλημα Παίδων ΕΠΣΜ: ΣΦΚ Πιερικός-Σμυρναϊκός Βαθυλάκου 1-0


Νίκη με 1-0 απέναντι στον Σμυρναϊκό Βαθυλάκου πέτυχε σήμερα το πρωί η ομάδα του Στέφανου Τερζόπουλου.Ο Πιερικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα 20 λεπτά ο Σμυρναϊκός δεν πέρασε το κέντρο!Στο 15' ο Αλμπέρης έβγαλε ωραία σέντρα για τον Πάσχο που έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.Ένα σουτ από τον Ρούντο η μπάλα δίπλα από το δοκάρι.Ο Σμυρναϊκός δεν έκανε ευκαιρίες,έτσι,οι δυο ομάδες μπήκαν με ισοπαλία στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός μπήκε εξίσου δυνατά και ανάγκασε τους αντιπάλους να παίζουν πίσω από το κέντρο.Ωστόσο,μετά από λάθος του Ρούντο στο κέντρο,ο Σμυρναϊκός εκμεταλλεύτηκε το λάθος και ο επιθετικός βρέθηκε μόνος του αλλά ο Ζέρβας έκανε ηρωική επέμβαση κρατώντας το 0-0.Ο Πιερικός ανέβασε κ

αι άλλο την απόδοση του στα τελευταία 25 λεπτά...

To Pre Game της αυριανής 9ης αγωνιστικής της Β΄Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος)

Photo αρχείου

Το 2012 τελειώνει, αλλά το ενδιαφέρον στον όμιλο Βορρά της Β' Εθνικής έχει φτάσει… στο "κόκκινο". Ο Ηρακλής δεν θέλει να απολέσει το προβάδισμα που έχει στη μάχη του τίτλου και κόντρα στους Μαχητές Δόξας Πεύκων αναζητά το "διπλό" που θα τον εδραιώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, οι νεοφώτιστοι δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο της ήττας, καθώς ενδεχόμενη απώλεια βαθμών τους αφήνει αρκετά πίσω στη "μάχη" της κορυφής. Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά αναφορικά με την παραμονή στην κατηγορία παρουσιάζει και το παιχνίδι Πιερικός Αρχέλαος - Μεταμόρφωση Βόλου, αφού ο νικητής της συγκεκριμένης αναμέτρησης παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα, εν αντιθέσει με τον ηττημένο, ο οποίος θα αρχίσει να νιώθει ακόμα… πιο άβολα. 

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή στο Πιερικό Στάδιο!

Photo αρχείου
Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει την Κυριακή στο Πιερικό Στάδιο, στις 15.00 μεταξύ του Πιερικού και της ιστορικής Λάρισας στα πλαίσια του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE. Ο Πιερικός θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να διασκεδάσει την άδοξη ήττα της περασμένης αγωνιστικής στην Άμφισα και να αφήσει πίσω την άσχημη εμφάνισή του. Χθες ο Σέρβος τεχνικός του Πιερικού Ντούσαν Μιτόσεβιτς έκανε πρωινή προπόνηση στους παίκτες του ενώ και σήμερα την προγραμμάτισε την ίδια ώρα, θέλοντας να τους κάνει τακτική για το κυριακάτικο παιχνίδι. Ο Πιερικός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα απουσίας παίκτη του γι' αυτό κι επιζητεί το θετικό αποτέλεσμα. Η Λάρισα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος αφού μέχρι τώρα μετρά σε έξι εξόδους της μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες έχοντας πετύχει 13 γκολ ενώ έχει δεχτεί 10.  Στον αντίποδα,ο Πιερικός έχει 13 βαθμούς και σε 7 παιχνίδια που έδωσε στο γήπεδό του μετρά δύο νίκες , τρεις ισοπαλίες και 2 ήττες, έχοντας πετύχει συνολικά 7 γκολ ενώ έχει δεχτεί 13. Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς σήμερα θα δώσει βαρύτητα στην τακτική που θα ακολουθήσει για το κυριακάτικο παιχνίδι ο Πιερικός απέναντι στη Λάρισα, μια ομάδα που έχει γνωρίσει την ήττα μόλις δύο φορές μακριά από την έδρα της . Το παιχνίδι προσφέρεται για να ευχάριστο ποδοσφαιρικό απόγευμα για τους φιλάθλους αφού οι μέχρι τώρα αναμετρήσεις των δύο ομάδων προσφέρουν έντονες συγκινήσεις, με καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Μονόδρομος η νίκη για τον Πιερικό Αρχέλαο την Κυριακή!

Photo αρχείου

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κατερίνης (Σιδ. Σταθμού) τη Μεταμόρφωση Βόλου στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής σε έναν αγώνα με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού οι δύο ομάδες δίνουν τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Πιερικός Αρχέλαος είναι αποφασισμένος να πάρει το ροζ φύλλο της συνάντησης από τη Μεταμόρφωση Βόλου, μια πολλή επικίνδυνη ομάδα που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα ώστε να γνωρίσει την ήττα και η ομάδα της πόλης μας να την πιάσει στο βαθμολογικό πίνακα. Οι παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου θα πρέπει την Kυριακή να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένουν να πάρουν τη νίκη από μία ομάδα που είναι ικανή να κάνει τη ζημιά αν δεν προσεχθεί μέχρι το τελευταίο σφύριγμα των διαιτητών.  Η παρουσία των φιλάθλων θα βοηθήσει τους παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου να πάρουν την απαραίτητη ώθηση και να φτάσουν στην κατάκτηση της νίκης.  Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Πολυχρονιάδης και Τσιαπλής και κομισάριος ο κ. Γ. Σαμαλής.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Super Πιερικό Σαββατοκύριακο!

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Γεμάτο ΠΙΕΡΙΚΟ είναι το Σαββατοκύριακο που έρχεται και οι φίλοι και οπαδοί της ομάδας ανυπομονούν να έρθει ώστε να χορτάσουν τον Άρχοντα του Βορρά, λίγο πριν τις διακοπές των εορτών.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο, και συγκεκριμένα στις 13:00 μ.μ. στο γήπεδο του Κάτω Αϊ-Γιάννη, εκεί όπου η ομάδα Νέων (U20) του ΣΦΚ Πιερικός αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της ΑΕΠ Ηρακλής, για το πρωτάθλημα Νέων της Football League (6η αγωνιστική) και στοχέυει στην 2η φετινή νίκη της.

Μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή: Πιερικός Αρχέλαος-Μεταμόρφωση Βόλου

Photo αρχείου 

Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις 5 μ.μ. 
Η δέκατη αγωνιστική του πρώτου γύρου είναι την ερχόμενη Κυριακή, όπου ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, στην Κατερίνη, την ομάδα της Μεταμόρφωσης Βόλου.
Επειδή τα βαθμολογικά περιθώρια στενεύουν, όλη η ομάδα είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό και να φέρει, πάλι, τα χαμόγελα στην μπασκετική Πιερία.
Αν και από τις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας δεν έλειψαν και κάποιες απουσίες για λόγους υγείας, η νεανική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου υπόσχεται να κατέβει στη … μάχη για νίκη και μόνο νίκη.
Για την κυριακάτικη αναμέτρηση ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, στην ιστοσελίδα  http://www.pierikosbcgr δήλωσε:
Λευτέρης Χατζηκυριακίδης – προπονητής: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να πάρουμε τη νίκη πάση θυσία. Η προετοιμασία μας μέχρι στιγμής γίνεται με αρκετά προβλήματα, αλλά πιστεύω ότι οι παίκτες μας θα ανταποκριθούν στις δυσκολίες του αγώνα και με τη βοήθεια του υπέροχου κόσμου μας θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Περιμένουμε τη βοήθειά του με την προσέλευσή του, για να μπορέσουμε έτσι να ανταπεξέλθουμε θετικά απέναντι σε μια ομάδα η οποία έχει αξιόλογο ρόστερ και που προέρχεται από μια σημαντική νίκη που έκανε την περασμένη Κυριακή. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας».
● Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Πολυχρονιάδης και Τσιαπλής και κομισάριος ο κ. Γ. Σαμαλής. 

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητες της 10η αγωνιστικής της Β΄Εθνικής μπάσκετ


Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

Όμιλος Νότου
Χολαργού 17.00 Χολαργός-Κρόνος Αγ. Δημ. Παυλόπουλος-Μαραμής (Παππάς)
Σπ.Λούη 17.00 Δούκας-Έσπερος Σαλαβός-Σπυρόπουλος Α (Σακελαρίου)
Ψυχικού 17.00 Ψυχικό-ΑΕΚ Θεοδωρόπουλος-Ζακεστίδης (Ορφανός)
Στρέφη 17.00 Αετός-Χαλκίδα Δημόπουλος-Κωνσταντινόπουλος (Μακρίδης)
Περάματος 17.00 ΓΣ Περάματος Ερμής-Αμύντας Μανουσόπουλος-Αναστασίου (Μίχας)
Ν.Ερυθραίας 17.00 Πανερυθραίκός-Νήαρ Ηστ Πόντας-Σιώκας (Χασάπης)

Όμιλος Βορρά
Κατερίνης (ΣΣ) 17.00 Πιερικός Αρχέλαος-Μεταμόρφωση Βόλου Πολυχρονιάδης-Τσιαπλής (Σαμάλης)
ΜΕΝΤ 17.00 ΜΕΝΤ-Ανατόλια Ζαγορίδης-Λόρτος (Χαρισόπουλος)
Διαβατών 17.00 Ιωνικός Ιωνίας-Φίλιππος Βέροιας Αργυρού-Φακίτσας (Κυμιατζής)
Αρναίας 14.00 ΣΑ Στρατωνίου-Αιγάλεω Συμεωνίδης-Γερακίνης (Λαδένης)
ΔΑΚ Πεύκων 17.00 Μαχητέας Δόξα Π.-Ηρακλής Θεοδώρου-Μοσχοτόγλου (Σκούλος)
Ζ.Αλεξάνδρου 17.00 Ιωνικός ΝΦ-Αίας Ευόσμου Ξάνθος-Μπλέτσας (Σιώκας)

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της FL Νέων


Το πρόγραμμα της 6ης Αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του  Πρωταθλήματος  FOOTBALL LEAGUE  Ο.Π.Α.Π. ΝΕΩΝ είναι: 
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ – ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ
16/12/2012
11:30
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΦΩΚΙΚΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ
ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ
15/12/2012
13:00
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΝΕΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΓΗΠ.ΑΘΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ "Ν. ΠΕΡΚΙΖΑΣ "
ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
15/12/2012
12:00
ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005
1ο ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ
ΓΛΥΦΑΔΑΣ
15/12/2012
12:30
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΗΜ. ΓΗΠ. ΒΥΖΑΝΤΑ
ΜΕΓΑΡΩΝ
15/12/2012
15:00
Σημείωση: Ο αγώνας "ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ", δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ από το Πρωτάθλημα  ΝΕΩΝ της FOOTBALL LEAGUE
 
Το πρόγραμμα της 6ης Αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του  Πρωταθλήματος  FOOTBALL LEAGUE  Ο.Π.Α.Π.  ΝΕΩΝ είναι:   
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ – ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΜΙΚΡΑΣ
15/12/2012
15:00
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΩ ΑΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
15/12/2012
13:00
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΓΗΠΕΔΟ
ΠΕΠΟΝΙΑΣ
16/12/2012
15:00
ΛΑΡΙΣΑ 1964
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΓΗΠ. ΔΕΝΔΡΑ
ΤΥΡΝΑΒΟΥ -ΛΑΡΙΣΑΣ
15/12/2012
15:00
ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΑΓΙΑΣΟΥ
15/12/2012
13:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΒΟΛΟΥ
15/12/2012
11:00

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Football League


ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΗΜ. ΣΤ. "ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ" 
ΚΑΒΑΛΑΣ 
16/12/12
15:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΣΕΡΡΩΝ
16/12/12
 
15:00
 
ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ
 
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
16/12/12
 
15:00
 
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
 
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΓΗΠ. "Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ"
ΑΓΡΙΝΙΟΥ
16/12/12
 
15:00
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΦΩΚΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
16/12/12
 
15:00
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΒΟΛΟΥ
16/12/12
 
18:00OTE TV
 
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
 
ΛΑΡΙΣΑ 1964
ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
16/12/12
 
15:00
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΓΗΠ. "Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ"
ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ
 
17/12/12
 
19:00 OTE TV
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΓΗΠΕΔΟ "Ν. ΣΑΡΑΦΗΣ"
ΕΠΑΝΟΜΗΣ
16/12/12
15:00
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΨΑΧΝΩΝ
16/12/12
15:00
 
Σημείωση : Η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ δεν αγωνίζεται (έχει ρεπό).