Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Αποφασισμένος για την νίκη την Κυριακή ο Πιερικός έναντι του Βύζαντα!

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Photo αρχείου
Με στόχο τη νίκη ο Πιερικός την Κυριακή υποδέχεται στις 15:00 στο γήπεδό του τον Βύζαντα Μεγάρων για το πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα της Πιερίας να διψά για το τρίποντο που θα την βάλει και πάλι μέσα στους στόχους της. Η ελπιδοφόρα εμφάνιση των παικτών του Πιερικού στο πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Λεβαδειακό, αλλά και η μεγάλη νίκη στην Καβάλα για να αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία θα πρέπει να συνοδευτούν και με την κατάκτηση των 3 πολύτιμων βαθμών στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Βύζαντα, που θα σημάνουν και την απαρχή της βαθμολογικής ανάκαμψης της ιστορικής ομάδος της Πιερίας. Χθες ο Σέρβος τεχνικός Ντούσαν Μιτόσεβιτς έκανε αποθεραπεία στους παίκτες, που έπαιξαν στη Λιβαδειά για το κύπελλο, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικό πρόγραμμα. Σήμερα η προπόνηση θα γίνει κανονικά και θα περιέχει στοιχεία τακτικής και θα ολοκληρωθεί αύριο στις 15:00 όταν και θα βγει η αποστολή για το παιχνίδι με τον Βύζαντα.

Πανέτοιμος ο Πιερικός Αρχέλαος για το Κυριακάτικο παιχνίδι με το Μαρούσι!

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Έχοντας στον πάγκο τον νέο προπονητή του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, ο Πιερικός Αρχέλαος υποδέχεται στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης το ιστορικό Μαρούσι Αθηνών, που έχει γράψει λαμπρή ιστορία στο μπάσκετ, τόσο στην Ελλάδα όσο και εκτός συνόρων (Ευρώπη). Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής με τον Πιερικό Αρχέλαο να επιζητά το ροζ φύλλο της συνάντησης, έχοντας πλήρη επίγνωση της μεγάλης δυσκολίας του παιχνιδιού, όχι μόνο λόγω του ονόματος του αντιπάλου, αλλά και του γεγονότος ότι οι νεαροί του μπασκετμπολίστες θα πρέπει να έχουν ανάλογη συνέχεια όπως και στο προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη επί της ΜΕΝΤ. Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης μετρά στο τιμόνι λίγες μόλις ημέρες, όμως από τις πρώτες στιγμές που δούλεψε με τους παίκτες φάνηκε τόσο οικείος με το περιβάλλον στην ομάδα και όλα δείχνουν ότι ο νέος προπονητής ταιριάζει με τη χημεία του Πιερικού Αρχελάου, αφού σύμφωνα με τις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε ξεκάθαρα ότι έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί στο ανανεωμένο Κατερινιώτικο μπάσκετ. Οι φίλαθλοι θα συμπαρασταθούν για μία ακόμη αγωνιστική την προσπάθεια των παικτών να φτάσουν στην κατάκτηση της νίκης και αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν, όπως άλλωστε κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζοντας τον Πιερικό Αρχέλαο στη μεγάλη μάχη που δίνει προκειμένου να κρατήσει ψηλά το λάβαρο του Πιερικού μπάσκετ. Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Γερακίνης και Λόρτος και κομισάριος ο κ. Λάζαρος Παπαπέτρου.

Volley: Συνεχίζουν ακάθεκτοι Παίδες και Κορασίδες!



Στην τελική φάση του πρωταθλήματος κορασίδων πέρασε η ομάδα του Πιερικού καθώς τερμάτισε στην 1η θέση της βαθμολογίας διαγράφοντας μια εντυπωσιακή πορεία, δείχνοντας γιατί κατέκτησε πανάξια τα δυο τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα των παγκορασίδων.
Η ομάδα του Πιερικού παρότι αγωνίζεται ουσιαστικά με την ομάδα των παγκορασίδων, αφού είναι η πιο μικρή σε ηλικία ομάδα του πρωταθλήματος εντούτοις αυτό δεν την εμπόδισε να ξεχωρίσει και στο πρωτάθλημα των κορασίδων.
Η σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά των κοριτσιών αποδίδει καρπούς, καθώς έχουν δημιουργήσει μια ομάδα μοντέλο που διδάσκει πως παίζεται το βόλεϊ σε μικρή ηλικία σε υψηλό επίπεδο.
Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου ξεκινά η τελική φάση όπου η ομάδα του Πιερικού αντιμετωπίζει την ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας στην Κατερίνη στις 13.30 στο ΔΑΚ.
Οι παίκτριες του Πιερικού δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμες στην τελική φάση.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις 5 μ.μ.:Πιερικός Αρχέλαος – Μαρούσι


Με τον νέο του προπονητή στον πάγκο, το Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, αντιμετωπίζει την Κυριακή το φιλοξενούμενο Μαρούσι ο Πιερικός Αρχέλαος.
Ο αγώνας θα γίνει στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμό και μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες, η ομάδα της Κατερίνης στην όγδοη αυτή αγωνιστική, ευελπιστεί ότι θα έχει πάλι ένα θετικό αποτέλεσμα.
Δίπλα στη νεανική και ανερχόμενη ομάδα του Πιερικού Αρχελάου, οι πιστοί φίλοι του που συμμετέχουν πάντα στα καλέσματά του.
Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Γερακίνης και Λόρτος και κομισάριος ο κ. Λάζαρος Παπαπέτρου.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΚΑΡΑΤΕ/ΠΥΓΜΑΧΙΑ: 3η στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα η Έλενα Χατζηλιάδου!


Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών - Γυναικών στο Παρίσι 21 - 25 Νοεμβρίου
Η πρωταθλήτρια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΕΝΑ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ αγωνίστηκε στην κατηγορία + 68 κιλών ΓΥΝΑΙΚΩΝ κι έπειτα από συγκλονιστικούς αγώνες κατάφερε να μπει στον μικρό τελικό για το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, το οποίο και κατέκτησε. Ο προπονητής της και πατέρας της Μάξιμος Χατζηλιάδης είναι πολύ ευχαριστημένος από τους αγώνες της ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ. Μετά τον αγώνα με την Ιταλίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια δηλώνει: "Μας άξιζε να μπούμε στον μεγάλο τελικό. Είναι η τρίτη φορά που μας κλέβουνε μετάλλιο οι Ιταλοί". Τα αποτελέσματα των αγώνων της ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΛΕΝΑΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ είναι τα εξής: Πρώτο αγώνα έπαιξε με την αθλήτρια της Τουρκίας όπου επικράτησε η Έλενα με σκορ 4 - 0. Δεύτερος αγώνας ακολούθησε το παιχνίδι με την αθλήτρια των Σκοπίων όπου επικράτησε η δική μας με 10 -0. Στην συνέχεια έπεται αγώνας με Ουαλία όπου κέρδισε η Έλενα Χατζηλιάδου με 2-1. 

Η πρώτη προπόνηση του Πιερικού Αρχελάου με το Λευτέρη Χατζηκυριακίδη (Photos)


Το νέο προπονητή του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρη Χατζηκυριακίδη καλωσόρισαν το διοικητικό συμβούλιο και καλαθοσφαιριστές του συλλόγου, το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού στην Κατερίνη.
Μετά την ολιγόλεπτη συγκέντρωση, ο νέος προπονητής δεν έχασε χρόνο και αμέσως μετά τις οδηγίες του άρχισε την προπόνηση μαζί με το βοηθό του Χρήστο Ξηρομερίτη.
Η εμπειρία του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη με τη θητεία του  σε γνωστές ομάδες του βορρά και η έμπρακτη ικανοποιητική φυσική κατάσταση που επικρατεί στο δυναμικό του Πιερικού Αρχελάου, θα είναι το «όπλο» για τις επόμενες αναμετρήσεις και κύρια της Κυριακής που θα φιλοξενηθεί η ομάδα του Αμαρουσίου.
Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, ο νέος κόουτς έκανε την παρακάτω δήλωση: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή το να βρίσκομαι στις τάξεις ενός ιστορικού σωματείου όπως ο Πιερικός Αρχέλαος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και εύχομαι, με συνέπεια, καθημερινή προσπάθεια και υγεία πάνω από όλα, να πορευτούμε στο υπόλοιπο της χρονιάς και να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουν τεθεί. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτό το χρονικό διάστημα της ανάρρωσής μου, τα Εκπαιδευτήρια «Φρυγανιώτη» και τον κύριο και την κυρία Φρυγανιώτη προσωπικά, τον κόουτς Θόδωρο Ροδοπούλου, καθώς και την Ακαδημία «Αστέρια» για την ηθική, ψυχολογική και επαγγελματική συμπαράσταση που παρείχαν σε μένα και την οικογένειά μου».

Οι αγώνες των ομάδων του Πιερικού Αρχελάου και του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Photo αρχείου (P24 Blog)

Tο Σάββατο και την Κυριακή 1 και 2 Δεκεμβρίου 2012, για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και του ΣΦΚ Κατερίνη 2008, συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες: 
-          Παίδων – Β΄ όμιλος – Β΄ γύρος, 1η αγωνιστική. Κυριακή 2.12.2012, Κλειστό γυμναστήριο Δίου, ώρα 12,00 / ΓΑΣ Βαφύρας – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.
-          Παίδων – Β΄ όμιλος – Β΄ γύρος, 1η αγωνιστική. Κυριακή 2.12.2012, Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 10,00 / ΣΦΚ Κατερίνη – ΑΕ Βατανιακού Σάρισα και
-          Νεανίδων – Β΄ γύρος, 1η αγωνιστική. Σάββατο 1.12.2012, Κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΦΟ Αριδαίας.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Το Photostory του αγώνα Λεβαδειακός-Πιερικός 2-0

Λεβαδειακός-Πιερικός 2-0: Το πάλεψαν όσο μπορούσαν τα ...πιτσιρίκια του Πιερικού!

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Δεν τον αφήνουν ποτέ μόνο τον Πιερικό!
Για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Πιερικός αντιμετώπισε σήμερα στην Λιβαδειά τον τοπικό Λεβαδειακό της Super League, από τον οποίο ηττήθηκε με 2-0, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Πιερικός κατέβηκε να παίξει στην Λιβαδειά με πολλές απουσίες βασικών παικτών, καθώς εκτός αποστολής ήταν οι μακροχρόνια τραυματίες Καρακατσάνης και Ελευθεριάδης, αλλά και οι Ντάνι, Φαμπίνιο, Δεσποτόφσκι, Ντόικιτς, Καθάριος και Παπατολίκας, τους οποίος ο Ντ. Μιτόσεβιτς προτίμησε να ξεκουράσει ώστε να πάρουν ανάσες για τα δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες και πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, πέρα από ένα σουτ του Ροτζέριο και ένα φάουλ του Ακόστα που πέρασαν άουτ. Στο 34' πάντως ο Λεβαδειακός κατάφερε να κάνει το 1-0 ύστερα από έξυπνη μπαλιά του Ρομέου στον Πόι, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Τόλιο, τον οποίο πλάσαρε εύστοχα.

To αναλυτικό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Α2 volley (Γ΄όμιλος)


Α2 Ανδρών - 3ος όμιλος
(6η αγωνιστική)
Σάββατο 1/12/2012
ΜΕΝΤ 19.30 ΜΕΝΤ - ΑΓΣ Ιωαννίνων Κυριακόπουλος – Δανιηλίδου
Βότση 18.30 ΓΣ Μεγ.Αλέξανδρος - ΓΕ Αλεξανδρούπολης Μπέλλος – Σιμίδης
Μίκρας 16.00 ΑΜΟ Γαλαξίας - ΑΠΣ Αίας Σταυριανίδης – Αβραμίδης
Καρδίτσας 19.00 ΣΠΑ Καρδίτσας - ΑΟ Ορεστιάδας Χαρδαλίδης – Παπαγεωργίου Α.
Κυριακή 2/12/2012
Β΄ΒΑΚ Κατερίνης / Καταφυγιώτικα 17.00 ΣΦK Πιερικός - ΑΣ Ελπίς Μπουγιούκας – Τσαμουρτζής

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης είναι ο νέος προπονητής του Πιερικού Αρχελάου

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης
Προπονητής
Ημ. Γεν.: 30/08/1969
Τόπος Γεν: Θεσσαλονίκη
Προηγ. Ομάδες (ως αθλητής): Μακεδονικός, Εκπ. Μαντουλίδη, Εθνική Εφήβων (1989)
Προηγ. Ομάδες (ως προπονητής): ΑΟ Σταυρούπολης, Εκπ. Μαντουλίδη, Μακεδονικός (ασίσταντ), ΜΕΝΤ (ασίσταντ και α’ προπονητής), Αίας Ευόσμου, Κεραυνός Ωραιοκάστρου, Γουμένισσα, Ικαροι Σερρών, Αναγέννηση/Φλόγα, Ηρακλής
Το Who is who :
Ξεκίνησε το basketball στο Μακεδονικό το 1982 όπου έπαιξε μέχρι το 1996, στη συνέχεια αγωνίστηκε στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, στο Ναύαρχο Βότση και την Αριδαία . Ήταν παίκτης της μεικτής Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και της την Εθνικής Έφηβων.
Ασχολείται με την προπονητική από το 1989, ξεκινόντας από τα τμήματα υποδομής του Μακεδονικού και του Α.Ο.Σ., στα τμήματα υποδομής και την σχολική ομάδα των Εκπαιδευτήριων Μαντουλίδη, υπεύθυνος της ακαδημίας του ΑΙΑΝΤΑ Εύοσμου, assistant coach στο Μακεδονικό, και στη ΜΕΝΤ, 1ος προπονητής στην ΜΕΝΤ, στον ΑΙΑΝΤΑ Εύοσμου, στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου, στον ΑΟΚ Γουμένισσα, στην Αναγέννηση Φλόγας, στους Ίκαρους Σερρών και στον Ηρακλή. Είναι μέλος του προπονητικού team της Α.Κ. ΑΣΤΕΡΙΑ απο το 2010.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Football League


ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
02/12/12
15:00
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΓΗΠ. "Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ"
ΑΓΡΙΝΙΟΥ
03/12/12
19:00 OTE TV
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
02/12/12
15:00
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΒΟΛΟΥ
02/12/12
15:00
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
1ο ΟΑΚΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
02/12/12
15:00
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
02/12/12
15:00
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΦΩΚΙΚΟΣ
ΓΗΠ. "Γ. ΚΑΜΑΡΑΣ"
ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ
02/12/12
15:00
ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ"Ν. ΣΑΡΑΦΗΣ"
ΕΠΑΝΟΜΗΣ
03/12/12
15:00
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
ΛΑΡΙΣΑ 1964
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΨΑΧΝΩΝ
30/11/12
19:00 OTE TV
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
03/12/12
15:00
 
Σημείωση : Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ δεν αγωνίζεται (έχει ρεπό).

Το αναλυτικό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της FL Nέων (Βόρειος όμιλος)

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ – ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΑΙ – ΩΡΑ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΠΟΝΙΑΣ
ΣΕΡΡΩΝ
01/12/12
12:00
ΛΑΡΙΣΑ 1964
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΓΗΠ. ΔΕΝΔΡΑ
ΤΥΡΝΑΒΟΥ -ΛΑΡΙΣΑΣ
01/12/12
15:00
ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕΛ
ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΑΓΙΑΣΟΥ
01/12/12
12:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908
ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΒΟΛΟΥ
01/12/12
15:00
ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΧΑΛΚΕΡΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
01/12/12
15:00
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΓΑΖΩΡΟΥ
01/12/12
12:00

3η αγωνιστική Β' Εθνικής Γυναικών: Μέντεκας Καλαμαριάς-Πιερίδες Μούσες 2-1 (Photos)


Ηττήθηκαν με 2-1 οι Πιερίδες Μούσες στην Θεσσαλονίκη από τον Μέντεκα Καλαμαριάς, ένα αποτέλεσμα που αδικεί την ομάδα της Κατερίνης, που είχε πολύ καλή απόδοση και εμφάνιση, όμως το γκολ στο 78΄ήταν που έκρινε το παιχνίδι, ενώ στις καθυστερήσεις οι Μούσες έχασαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, όταν από μια σύγχυση στην άμυνα του Μέντεκα οι παίκτριες  της ομάδας της Θεσσαλονίκης έδιωξαν κυριολεκτικά την μπάλα πάνω από την γραμμή της εστίας. Ήταν ένα δυνατό και καλό παιχνίδι και υπήρχε διάθεση από τα κορίτσια του Γιάννη Μπικούδη(προπονητής) ως το τελευταίο λεπτό να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη. Το μέλλον για τις Μούσες φαίνεται αισιόδοξο,που έδειξαν μεγάλη αγωνιστική βελτίωση σε αυτό το παιχνίδι, και θέμα χρόνου είναι τα θετικά αποτελέσματα.
Την έκπληξη στην Κατερίνα Κατσίμπουρα έκαναν τα κορίτσια της Κατερινιώτικης ομάδας, προφέροντά της μια ανθοδέσμη για την ονομαστική της εορτή.

Λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή του Πιερικού Αρχελάου Στέργιο Καλύβα


Ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Στέργιο Καλύβα, ο οποίος εντάσσεται στην προπονητική ομάδα της ΚΑΕ Πανιώνιος, μετά από πρόταση του αθηναϊκού συλλόγου, αποτελώντας επιλογή του κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλου.
Το Δ.Σ. του Πιερικού Αρχελάου τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται καλή επιτυχία και καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Τα αποτελέσματα στους αγώνες της ΕΚΑΣΚΕΜ

Photo αρχείου (P24 Blog)
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣ Πανεδεσσαϊκός 44 – 28 
Για το πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ
Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Πιερικός Αρχέλαος νίκησε το φιλοξενούμενο Πανεδεσσαϊκό με 44-28. 
Τα δεκάλεπτα: 16-07,27-13,39-20,44-28. 
Διαιτητές ήταν οι κ. κ. Πουλικίδης και Μίχος.
Οι συνθέσεις: 
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Ζουγκουρίδου): Σότο, Γκονζάλες, Τζημαγιώργη 2, Σημαιάκη, Κατσάρα, Παπακώστα 5, Πούλιου Φ. 10, Παπανικολάου 3(1), Πάππα 7, Μαρκοπούλου 2, Τσιούμαρη, Μπόζογλου15.
ΑΣ Πανεδεσσαϊκός (Μίλτσης): Λυμπάρη 7, Σετίνα 6, Σιαντή, Ρωσσικοπούλου, Συβένα 7, Μπουμλαρά 6, Παζάρκα 2, Κέτσου.
*
ΑΓΕΠ – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 28-98 
Για το παιδικό  πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ
Χωρίς να συναντήσει καθόλου αντίσταση η παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου επιβλήθηκε της αντίστοιχης της ΑΓΕΠ με 28-98. Η διαφορά των δυο ομάδων ήταν εμφανής και από το πρώτο δεκάλεπτο ο Πιερικός Αρχέλαος πήρε μια σημαντική διαφορά στο σκορ (35-2) που όσο περνούσε ο χρόνος αυτό όλο και διευρύνονταν. 
Τα δεκάλεπτα: 2-35, 10-55, 20-80, 28-98. 
Διαιτητής ήταν ο κ. Β. Σιαμάτρας. 
Οι συνθέσεις: 
ΑΓΕΠ (Αθανασιάδης): Μαρτινίδης 3, Καραμούζας 4, Ασαρίδης, Παυλίδης 3(1), Παπαγεωργίου 11, Χατζηκωνσταντίνου 4, Χαρισόπουλος 3, Σαββίδης, Καζαντίδης. 
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Σταυριανίδης 4, Χασάπης 6, Σκαμπαρδώνης 19(1), Σαββίδης 7(1), Τατσίδης 8, Γιαλίδης 11, Ζησόπουλος Γ 4, Κοντζές, Κοντσές Β. 12, Ζησόπουλος Π. 8, Κοτσώνας 5, Παυλίδης 14.
*
ΣΦΚ Κατερίνη – ΑΕ Βατανιακού Σάρισα 47 – 76 
Για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ
 Με 76-47 νίκησε ο Βατανιακός Σάρισα την εφηβική ομάδα του ΣΦΚ Κατερίνη 2008. 
Στα δεκάλεπτα: 7-23, 20-31, 34-52, 47-76. 
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Χαρακλιάς και Τσολογιάννης.
Οι συνθέσεις: 
ΣΦΚ Κατερίνη 2008  (Τσερνισώφ):  Τζίλας 1, Φτεργιώτης 2, Ταβαντζής, Παυλίδης, Κουτσιώτας 7, Κεσίδης 8, Καζαναράκης 2, Μαλαματίδης 5, Ευφραιμίδης 8, Πιπερίδης 8, Αγγέλης 6.    
Βατανιακός  Σάρισα (Χοτοκουρίδης): Ζήσης 12 (2), Κανακίδης, Στεφανίδης 2, Βασιλειάδης 10, Σαριγιαννίδης, Μαχαιρίδης 10, Βαφείδης 2, Θεοδωρίδης 14(2), Μιτσόπουλος, Κουιμτζίδης 1, Χατζούλης 4, Κάλφας 21.

Τα τμήματα υποδομής του Πιερικού Αρχελάου στα Εκπαιδευτήρια «Μαντουλίδη»


Στις εγκαταστάσεις του δημοτικού σχολείου των Εκπαιδευτηρίων «Μαντουλίδη» φιλοξενήθηκαν τα αγωνιστικά τμήματα του Πιερικού Αρχελάου, όπου και πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες με την ομώνυμη ομάδα. 
Συγκεκριμένα τα τμήματα των 1997, 1998 και 1999 αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα τμήματα του Μαντουλίδη και οι εμπειρίες που αποκόμισαν ήταν σημαντικές. 
Στις ομάδες του Πιερικού Αρχελάου που ήταν στους αγώνες, πήραν συμμετείχαν οι: 
1997 (Χατζηιωάννου): Γιαλίδης, Σκαμπαρδώνης, Σαββίδης, Παυλίδης, Κοντσές Β, Χασάπης, Κοντζές, Κοντσές Θ, Τατσίδης, Καραλής, Ζησόπουλος Ι, Κοτσώνας, Σταυριανίδης, Σαμαράς. 
1998 (Χατζηιωάννου): Ζησόπουλος Πρ, Βάτος, Κατωνίδης, Μάντζου, Γαλάνης, Μπούσμπουρας, Περχανίδης, Στεφόπουλος, Ζορμπάς, Κουκιώτης, Ταρενίδης, Κυπαρίσσης, Δεληγιαννίδης, Τουρνάκης, Σαχινίδης. 
1999 (Χρυσίδης): Τατσίδης Β, Βαβατσιούλας, Παρμαξίδης, Τσιλλιγκαρίδης, Ράλλης, Τζαμακλής, Γαϊτανάκης, Μπουλούμης, Σεϊταρίδης, Μουρίκας, Φανούλης, Σουκάρας, Κουκοδήμος, Ζιάκος, Παπανικολάου, Τζιοβάρας, Γραβάνης.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Παιδικό πρωτάθλημα ΕΠΣΜ: ΣΦΚ Πιερικός-Άγιος Αθανάσιος 0-0

Photo αρχείου
Με τον βαθμό της ισοπαλίας στις αποσκευές τους γύρισαν στην Κατερίνη οι παίχτες του παιδικού τμήματος του Πιερικού αφού έμειναν στο 0-0 κόντρα στο αντίστοιχο τμήμα του Αγίου Αθανασίου.Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αγίου Αθανάσιου στα πλαίσια του πρωταθλήματος υποδομής της ΕΠΣ Μακεδονίας.Οι ποδοσφαιριστές του Στέφανου Τερζόπουλου για μια ακόμη αγωνιστική έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο έχασαν πολλές ευκαιρίες και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.Κορυφαίος για τον Πιερικό ο Ζέρβας ο οποίος κράτησε την εστία του ανέπαφη πολλές φορές ενώ στο ύψος του στάθηκε και ο Γκαράτζιας Β.Επόμενο παιχνίδι για τον Πιερικό το Σάββατο με αντίπαλο την ΠΑΟ Κουφαλίων. 

Αλλαγμένο το κλίμα στον Πιερικό, εν όψη Λεβαδειακού

                                                    Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Άλλαξε το κλίμα στον ποδοσφαιρικό Πιερικό, μετά την μεγάλη και πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Καβάλας, όπου έβγαλε τον Πιερικό από την ζώνη το υποβιβασμού στη βαθμολογία, δίνοντας μια τεράστια ανάσα, αλλά και αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς από το ματς με την Καλλονή άρχισε να δείχνει την φιλοσοφία του, αφού η ομάδα φάνηκε πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Μια ομάδα πιο παθιασμένη, βελτιωμένη στην αμυντική λειτουργία, ενώ και επιθετικά έδειξε πολύ καλά στοιχεία απέναντι στην Καβάλα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να αυξηθεί το σκορ. Με συνεχή δουλειά ο Μιτόσεβιτς προσπαθεί να δώσει διάρκεια σε αυτές τις εμφανίσεις, έτσι ώστε ο Πιερικός μέχρι την διακοπή των εορτών, να έχει κάνει μια καλή συγκομιδή στη βαθμολογία, αλλά και αξιοπρεπείς εμφανίσεις στο Κύπελλο, με αρχή τον μεθαυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό στη Λειβαδειά. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον συγκεκριμένο αγώνα στο αυριανό ρεπορτάζ του Pierikos24 Blog.

Χρήστος Γκαβανόπουλος : "Δείξαμε χαρακτήρα" Δημήτρης Πόδας : "Το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα μας παρουσιάζει μια συνεχή βελτίωση"

Χρήστος Γκαβανόπουλος :"Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εναντίον μιας ομάδας με τους ίδιους στόχους με μας. Μέχρι και όταν το ματς πήγε να ξεφύγει, όλοι μας δώσαμε το εκατό τοις εκατό και τελικά πήραμε το πολυπόθητο διπλό.
Σημαντική νίκη και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια. Τώρα υποδεχόμαστε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, το Μαρούσι, με παίκτες πολύπειρους. Είναι ένα ματς στην έδρα μας και με τη θερμή υποστήριξη του κόσμου ευελπιστούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα".

Δημήτρης Πόδας : "Ήταν μια καλή εκτός έδρας νίκη, αλλά σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα μας παρουσιάζει μια συνεχή βελτίωση και στη διάρκεια και στην ποιότητα του παιχνιδιού της. Όσον αφορά τη συνέχεια, στόχος μας παραμένει η καλή δουλειά στην καθημερινότητα μας και η επιμονή μας στην υποστήριξη του νεανικού μοντέλου που έχουμε υιοθετήσει".

Δείτε τα τελευταία 53 δευτερόλεπτα του αγώνα μπάσκετ ΜΕΝΤ- Πιερικός Αρχέλαος


Η συνέντευξη τύπου από το ματς Καβάλα-Πιερικός

Ντούσαν Μιτόσεβιτς : "Σίγουρα μπορώ να σας πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί ήρθαμε να αγωνιστούμε κόντρα στην Καβάλα ως αουτσάιντερ και φεύγουμε κατακτώντας μία σπουδαία νίκη, και η οποία θα μας βοηθήσει στην εξέλιξη του πρωταθλήματος κυρίως στον ψυχολογικό τομέα.
 Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και στόχος μας ήταν να κλείσουμε τους διαδρόμους τους οποίους οδηγούσαν προς την εστία μας. 
Ευτυχώς για μας, πετύχαμε το γρήγορο γκολ και οι παίκτες μου πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος του αγώνα.
Μάλιστα η Καβάλα λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει το παιχνίδι έχοντας δοκάρι, αλλά στην αντεπίθεση είχαμε κι εμείς από την πλευρά μας δοκάρι. Έτσι θα μπορούσαν να γίνουν τα πάντα σε εκείνο το σημείο. Έτσι η Καβάλα που είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, μας πίεσε για 45 λεπτά αλλά με το πάθος που δείξαμε αλλά και με τη σωστή τακτική μας καταφέραμε να πάρουμε μία εξαιρετική νίκη.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου και θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Καβάλας.
Γενικά είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο που έπαιξε fair play, είχαμε μία καλή διαιτησία και γενικότερα υπήρξαν οι καλύτερες προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή ενός πολύ καλού αγώνα όπως και έγινε".

To Photostory του αγώνα Καβάλα-Πιερικός 0-1

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Πρωτάθλημα υποδομής ΕΠΣΜ: Ηρακλής Αμπελοκήπων (U17)-ΣΦΚ Πιερικός (U17) 6-2

Βαριά ήττα υπέστη η Κ-17 του Πιερικού χθες από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων αφού έχασε με 6-2 στα πλαίσια του πρωταθλήματος υποδομής της ΕΠΣ Μακεδονίας.Η ομάδα του Πιερικού δεν έπιασε το στάνταρ της απόδοσης της που μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα με αποτέλεσμα να βρεθεί από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ.Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους παίκτες του Πιερικού οι οποίοι βρέθηκαν να χάνουν με 4-0.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός άλλαξε πρόσωπο προς το καλύτερο,έβαλε την μπάλα κάτω, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο,έκλεισε την αντίπαλη ομάδα στα καρέ της και κατάφερε να μειώσει σε 4-2 με τον Οικονόμου και τον Μπαλαχάτζε.Θα μπορούσε να είχε γυρίσει και το παιχνίδι μάλιστα αν ο διαιτητής στο 60' έδινε καθαρό πέναλτι υπέρ των Μελανόλευκων.Το τελικό σκορ του παιχνιδιού διαμορφώθηκε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα με τους παίκτες του Ηρακλή να σημειώνουν άλλα δύο τέρματα διαμορφώνοντας το τελικό 6-2.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη: ΜΕΝΤ-ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 71-73

Photo αρχείου (P24 Blog)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ – Α΄ ΓΥΡΟΣ – 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Πιερικός Αρχέλαος. Κέρδισε στη Θεσσαλονίκη τη ΜΕΝΤ με 73-71. Το νικητήριο καλάθι ήταν του Χρήστου Γκαβανόπουλου,  λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Θωμόπουλος Β. – Παπανικολάου.
Τα δεκάλεπτα: 13-16, 29-36, 56-48, 71-73.
Οι συνθέσεις:
ΜΕΝΤ (Κοντονάσιος): Παπαδόπουλος 13 (2), Ευαγγελινός 15, Κυριώτης 8, Τέρπος, Στυλιανού 9 (1), Τσιμπής 8 (2), Λεoντής, Γεωργάκης, Βαλαβανίδης 2, Τσινόπουλος, Γιοσμάς, Λευκαδίτης 16 (2).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Καλύβας): Καραΐσκος, Σακελλαρίου 6, Φακοπουλίδης 10 (1), Μάρουσιτς 7 (1), Δεληγεώργης 4, Ασημάκης 17 (1), Γκαβανόπουλος 19 (2), Ψωμάς – Λυμπέρης 8, Σταυριανίδης 3 (1).

Τα αποτελέσματα: Φίλιππος Βέροιας – Ιωνικός Ν.Φ. 81-64, Μαρούσι – Ιωνικός Ιωνίας 75-59, Μεταμόρφωση Βόλου – Μαχητές Δόξα Πεύκων 77-64, Ανατόλια – Στρατώνι 73-78, Αιγάλεω – Αίας Ευόσμου 104-84. Ρεπό: Ηρακλής.

Η βαθμολογία: Αίας Ευόσμου 12Ηρακλής 11*, Μαρούσι 11, Στρατώνι 11*, Μαχητές Δόξας Πεύκων 10, ΜΕΝΤ 10, Φίλιππος Βέροιας 10*, Ανατόλια 9, Ιωνικός Ν.Φ. 9,  Αιγάλεω 9*, Ιωνικός Ιωνίας 8*, Πιερικός Αρχέλαος 8*, Μεταμόρφωση Βόλου 8. 
*Έχουν κάνει το ρεπό τους.

Η επόμενη αγωνιστική (8η, 8/12): Στρατώνι – Μεταμόρφωση Βόλου, Ιωνικός Ιωνίας – Ανατόλια, Πιερικός Αρχέλαος – Μαρούσι, Μαχητές Δόξας Πεύκων – Φίλιππος Βέροιας, Ιωνικός Ν.Φ. – Αιγάλεω, Αίας Ευόσμου – Ηρακλής.  Ρεπό η ΜΕΝΤ.

LIVE ΑΠΟ ΤΟ PIERIKOS24 BLOG Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ

                          

                                      ΚΑΒΑΛΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Καβάλα (Κώστας Βασιλακάκης): Αποστολίδης, Παγώνης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ντιέ, Ενσαλίβα, Μοκάκε, Ποσίνκοβιτς, Μπρατσιάνι, Χλωρός.

Πιερικός (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Τόλιος, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Δήμου, Δεσποτόφσκι, Ίτσιος, Καθάριος, Ντάνι, Καραγκούνης, Φαμπίνιο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σφακιανάκης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Χαρίτος (Αθηνών), Βλάσσης (Λασιθίου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαραγκός 35' , Νίκου 54' , Ενσαλίβα 85'
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:


To Pre Game της σημερινής 7ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής μπάσκετ (Βόρειος όμιλος)



Με τις περισσότερες ομάδες να "βράζουν" στο ίδιο καζάνι, όσο περνούν οι αγωνιστικές το ενδιαφέρον γίνεται ολοένα και πιο έντονο. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής, ο Φίλιππος Βέροιας θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία των τελευταίων αγωνιστικών και κόντρα στον Ιωνικό Ν.Φ. να πάρει ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα. Μείζονος βαθμολογικής σημασίας είναι και το παιχνίδι Μαρούσι - Ιωνικός Ιωνίας, ειδικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θέλουν να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις. Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται να έχουμε στη Θεσσαλονίκη, αφού το Ανατόλια υποδέχεται μία εκ των ευχάριστων εκπλήξεων του φετινού πρωταθλήματος, το Στρατώνι, ενώ, τέλος, δύσκολη έξοδο περιλαμβάνει το πρόγραμμα για τον Αίαντα Ευόσμου, ο οποίος δοκιμάζεται στο Αιγάλεω από το "Σίτι".

To "πανόραμα" της 5ης αγωνιστικής της Α2 Volley (Γ΄όμιλος)

Α2 ΑΝΔΡΩΝ
Γ΄όμιλος
(5η αγωνιστική)
Σάββατο 24/11/2012
ΓΕΑ - ΜΕΝΤ 3-1 (25-27, 25-23, 30-28, 25-23)
Ορεστιάδα - Ελπίδα 3-0 (25-18, 25-21, 25-17)
Γαλαξίας - Πιερικός 3-1 (25-18, 22-25, 25-17, 25-19)
Αίας Ευόσμου - Μ.Αλέξανδρος 0-3 (24-26, 23-25, 17-25)
ΑΓΣ Ιωαννίνων - ΧΑΝΘ 1-3 (25-18, 18-25, 16-25, 25-27)
Ρεπό ο ΣΠΑ Καρδίτσας
Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2012-13
Γ΄ΟΜΙΛΟΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΘΟΜΑΔΑ ΑΓ.ΒΑΘΝΙΚΕΣΗΤΤΕΣΣΕΤ3-03-13-22-31-30-3
1.Ορεστιάδα41240(12-1)31
2.ΜΕΝΤ51241(13-4)311
3.ΣΠΑ Καρδίτσας41031(11-5)121
4.Μ.Αλέξανδρος51141(12-6)2111
5.Ελπίδα Αμπελοκήπων4931(9-6)31
6.Γαλαξίας5723(10-10)1112
7.ΓΕ Αλεξανδρούπολης5623(7-10)1112
8.Αίας Ευόσμου4522(7-9)1111
9.Χ.Α.Ν.Θ.5314(5-13)122
10.ΑΓΣ Ιωαννίνων4004(4-12)4
11.Πιερικός4004(1-12)13

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

A2 Volley-Γ΄όμιλος: Γαλαξίας-ΣΦΚ Πιερικός 3-1

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Photo από τον προηγούμενο αγώνα με την Ορεστιάδα στην Κατερίνη.
Νέα ήττα για την ανδρική ομάδα Volley του ΣΦΚ Πιερικός σήμερα μέσα στην Θεσσαλονίκη, όπου ηττήθηκε από τον τοπικό Γαλαξία με 3-1 σετ. Έτσι ο Πιερικός έκανε την 4η σερί ήττα του φέτος σε 4 αγώνες (είχε ρεπό την 2η αγωνιστική) και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς βαθμούς μαζί με τον ΑΓΣ Ιωαννίνων. Σήμερα πάντως η ομάδα μας κατόρθωσε να πάρει το 1ο της σετ στο πρωτάθλημα δείχνοντας ότι παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιώνεται και γίνεται καλύτερη, με σκοπό στο τέλος να καταφέρει τον στόχο της, δηλαδή την παραμονή στην Α2, στην 1η χρονιά στην ιστορία της που συμμετέχει σε αυτήν. Το πρώτο σετ το πήρε ο Γαλαξίας με 25-18, ο Πιερικός όμως κατάφερε να ισοφαρίσει παίρνοντας το 2ο σετ με 22-25. Ο Γαλαξίας ωστόσο ανεβάζοντας απόδοση παίρνοντας το 3ο σετ με 25-17 αλλά και το 4ο με 25-19, παίρνοντας και το τρίποντο. Επόμενη αγωνιστική το ερχόμενο Σάββατο στην Κατερίνη κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων που πρωταγωνιστεί.
Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Γ' Ομίλου της Α2 :

FL Nέων: ΣΦΚ Πιερικός (U20)-Ολυμπιακός Βόλου (U20) 3-2

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Photo αρχείου
Σπουδαία νίκη (την πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα) πέτυχε σήμερα η ομάδα Νέων του ΣΦΚ Πιερικός έναντι της αντίστοιχης του Ολυμπιακού Βόλου με 3-2, σε ένα παιχνίδι που έγινε στο Β' Δ.Α.Κ. Κατερίνης, παρουσία αρκετού κόσμου. Κατά διαστήματα παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο, ο Πιερικός κατάφερε να προηγηθεί μάλιστα στο σκορ με 3-0 με γκολ κατά σειρά των Βραχνού (σουτ), Παπατόλιου (πέναλτυ) και Μιχαηλίδη (τακουνάκι μέσα από την περιοχή). Η αντίπαλος ομάδα κατάφερε στο τέλος του παιχνιδιού να μειώσει το σκορ πετυχαίνοντας 2 γκολ, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει κάτι θετικό. Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν, για την ομάδα Νέων του Πιερικού, που με αυτή την νίκη έφτασε στους 4 βαθμούς σε 3 αγώνες φέτος.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ Β΄Δ.Α.Κ. ΣΤΙΣ 15:00 : ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (U20)-Oλυμπιακός Βόλου (U20)

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Aπό τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Σήμερα για την 3η αγωνιστική της FL Nέων, η ομάδα Νέων του ΣΦΚ Πιερικός αντιμετωπίζει στο Β' ΔΑΚ (Κολυμβητήριο) στις 15:00 μ.μ. την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, με στόχο το πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν. Φίλαθλοι ας ενισχύσουμε όλοι μαζί τον ερασιτέχνη Πιερικό. Όλοι στο γήπεδο !
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (U20) - Oλυμπιακός Βόλου (U20) 
Σήμερα στις 15:00 μ.μ. στο Β' Δ.Α.Κ. Κατερίνης / Καταφυγιώτικα

Aύριο αντιμέτωπος με την Καβάλα ο Πιερικός



Να επιβεβαιώσει την καλή αγωνιστική εικόνα που έδειξε στον αγώνα με την Καλλονή και παράλληλα να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην Καβάλα θέλει ο Πιερικός, που αγωνίζεται αύριο στις 15:00 το απόγευμα στο "Ανθή Καραγιάννη". Η προετοιμασίας των μελανόλευκων ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί με χαλάρωμα στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Α' ΔΑΚ και στη συνέχεια, ο Σέρβος προπονητής Ντούσαν Μιτόσεβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή του αυριανού αγώνα. Οι μακροχρόνια απόντες, Καρακατσάνης, Ελευθεριάδης, Βασιλειάδης είναι αυτοί που θα απουσιάσουν από ακόμη ένα ματς του Πιερικού.