Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών



 Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης του Πιερικού με την Παναχαϊκή :

Νίκος Γκουλής : «Ο διαιτητής ήταν αξιόλογος. Όλοι κάναμε λάθη καθώς ήταν πρεμιέρα. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-0 ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ

                                                     Επιμέλεια : Pierikos24 Blog


Ο Πιερικός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Παναχαϊκή σ' ενα σχετικά δίκαιο σκορ σύμφωνα με την εμφάνιση των δύο ομάδων,αν εξαιρέσουμε τα δύο δοκάρια των φιλοξενούμενων,όπου ο Πιερικός ήταν και πάλι καλός ανασταλτικά,αλλά στην επίθεση και πάλι αρκετά μέτριος.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-Παναχαϊκή στις 17:00 στο Πιερικό Στάδιο ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

                                                      Επιμέλεια : Pierikos24 Blog

Σε λιγότερο από δύο ώρες ο Πιερικός κάνει πρεμιέρα στην Football League απέναντι στην Παναχαϊκή κι όλοι οι Πιερικοί οφείλουμε να είμαστε εκεί για να στηρίξουμε την ομάδα,στη δύσκολη αυτή πρεμιέρα,για να έρθει το τρίποντο και να μπει με το δεξί η καινούργια χρονιά.Ο καιρός είναι ηλιόλουστος με την θερμοκρασία στους 30 βαθμούς κελσίου,μια μέρα εξαιρετική για ποδόσφαιρο.
Όσοι λοιπόν δεν έχετε υποχρεώσεις λόγω ημέρας,αφήστε τους καναπέδες και τις καφετέριες κι ελάτε γήπεδο,ο Πιερικός μας χρειάζεται όλους. Το Pierikos24 Blog εύχετε με όλη του την καρδιά καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας!!!

Φάρσα από το "ΦΜ Live" και την Μαρία Μπακοδήμου δέχτηκε ο Παύλος Μπατάλας



Φάρσα από την Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο δέχτηκε σήμερα το απόγευμα, ο υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων του Πιερικού Παύλος Μπατάλας.Συγκεκριμένα στην εκπομπή του STAR "ΦΜ live", που παρουσιάζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι η Μαρία Μπακοδήμου,είχαν την ιδέα μετά από κάποιες κωμικές χορηγίες σε τοπικά πρωταθλήματα,όπως του Βουκεφάλα Λάρισας που διαφημίζει οίκο ανοχής ή του Παλιοχωρίου Τρικάλων που διαφημίζει Γραφείο Τελετών,τους ήρθε η φαϊνή ιδέα να κάνουν κάτι ανάλογο με φάρσα σε κάποια ομάδα, διαλέγοντας την ομάδα του Πιερικού.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Κώστας Σαρρής : << Πρόκληση για όλους μας να τα καταφέρουμε >>

                                                       Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Ο προπονητής της ομάδας Βόλλευ του Πιερικού, Κώστας Σαρρής.
Για πρώτη φορά ο Πιερικός ανεβαίνει σε Εθνική κατηγορία στο βόλλεϋ και φέτος θα αγωνιστεί στην Α2 ανδρών. Σαν πρώτος στόχος και αρκετά δύσκολος όπως παραδέχεται παρακάτω ο προπονητής του Πιερικού, θα είναι η παραμονή, για την οποία είναι μια πρόκληση όπως χαρακτήρισε.

Στροφή στα νιάτα για τον Πιερικό Αρχέλαο, ανακοινώνονται 9 παίκτες κάτω των 22 ετών έως το τέλος της εβδομάδας

O πρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου, Α. Πόδας.
 Από την αρχή των πρώτων κινήσεων της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου,φάνηκε ότι η ομάδα θα στηριχτεί σε νέους παίκτες.Η οικονομική κρίση,τα πολλά έξοδα αλλά και ο περυσινός υποβιβασμός, επιβάλλουν αναγκαστικά στην ομάδα να κινηθεί μ' αυτή τη φιλοσοφία,κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του κι ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, Απόστολος Πόδας.

ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ : ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ FOOTBALL LEAGUE

To Pierikos24 Blog μιας και αύριο ξεκινάει κι επίσημα η νέα σεζόν, σας δίνει την ευκαιρία να ψηφίσετε τη θέση που πιστεύετε ότι μπορεί να τερματίσει ο φετινός Πιερικός. Επίσης μπορείτε να εκφράσετε και γραπτώς την γνώμη σας, μ' ένα σχόλιο στο κάτω μέρος της ανάρτησης, αφού έχετε γίνει ήδη μέλος του μπλογκ,αλλά και στις επίσημες σελίδες του μπλογκ σε Facebook και Twitter.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-Παναχαϊκή, Προιστορία και Λεπτομέρειες

                                                       Επιμέλεια : Pierikos24 Blog

H Προϊστορία μέσα από τα στοιχεία του ΣΦΙΠ : Πιερικός και Παναχαϊκή έχουν συναντηθεί έως τώρα 30 φορές, με τον Πιερικό να έχει 8 νίκες, η Παναχαϊκή 11, ενώ άλλα 11 ματς έληξαν ισόπαλα, με τα γκολ να είναι 35-41 ελαχίστου υπέρ της Παναχαϊκής.

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία για την αυριανή πρεμιέρα

Επιμέλεια : Pierikos24 Blog


 Αυτή την ώρα οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού,πραγματοποιούν την τελευταία τους προπόνηση για το αυριανό ματς με την Παναχαϊκή, όπου αναζητείται μόνο η νίκη για ένα θετικό ξεκίνημα της σεζόν.
Οι απόντες είναι γνωστοί (Δήμου, Καρακατσάνης και Ελευθεριάδης).Επίσης πριν λίγο τελέστηκε κι ο καθιερωμένος αγιασμός, για τον οποίο θα έχετε ενημέρωση με φωτορεπορτάζ αργότερα.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ολοκληρώνεται το ρόστερ του Πιερικού Αρχέλαου

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Μετά τους Γιώργο Ασημάκη, Νίκο Λυμάρη, Χρήστο Γκαβανόπουλο και Νεκτάριο Μάρουσιτς (τελικά θα υπογράψει στον Πιερικό και όχι στον Ηρακλή), άλλα δύο ονόματα προστέθηκαν στην λίστα του νέου προπονητή της ομάδας, Στέργιου Καλύβα. Αυτά είναι τα ονόματα των Μπάμπη Καραΐσκου και Απόλλωνα Δεληγιώργη.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Αποφασίζει για ενδεκάδα ο Νίκος Γκουλής,χωρίς προβλήματα οι προπονήσεις

                                                      Επιμέλεια : Pierikos24 Blog

Μιας και ο αγώνας οριστικοποιείται για την προσεχή Παρασκευή, ο Νίκος Γκουλής επικεντρώνεται στην ενδεκάδα που θα παρατάξει, με τους σίγουρους απόντες Παύλο Δήμου(λόγω περυσινής τιμωρίας), Καρακατσάνη που είναι σε μακρύ διάστημα αποθεραπείας της ρήξης χιαστών, ενώ ο Ελευθεριάδης έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά είναι ακόμα ανέτοιμος για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Την Παρασκευή τελικά με Παναχαϊκή

                                                      Επιμέλεια : Pierikos24 Blog
Στιγμιότυπο από το περυσινή κόντρα των δύο ομάδων στο Πιερικό στάδιο,με το εκπληκτικό γκολ από απευθείας εκτέληση φάουλ του Πέντα στην νίκη με 2-0.
 Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε, ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή την Παρασκευή στις 17:00 στο Πιερικό Στάδιο,με τηλεοπτική κάλυψη από το ΟΤΕ TV. 

Video από την πρόσφατη εκδήλωση του Πιερικού Αρχελάου


Nικηφόρα πρεμιέρα για τις κορασίδες: ΠΑΝΘΕΟΝ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3



Νικηφόρα ξεκίνησε η ομάδα των κορασίδων του Πιερικού αφού κέρδισε μέσα στο Λιτόχωρο την ομάδα του Πάνθεον με 3-0 σετ συνεχίζοντας έτσι το εντυπωσιακό σερί που έχει εδώ και 2 χρόνια. Παρότι η ομάδα του Πιερικού αγωνίζεται ουσιαστικά με την ομάδα των παγκορασίδων η οποία κατακτά το πρωτάθλημα για 2 συνεχόμενα χρόνια, εντούτοις παίζοντας πάρα πολύ καλά κέρδισε πάρα πολύ εύκολα το παιχνίδι με 3-0 όπως δείχνει και το σκορ. Τα μικρά κορίτσια του Πιερικού συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία που διαγράφουν ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια δείχνοντας τις τεράστιες δυνατότητες που έχουν. Η ομάδα του Πιρικού έδειξε ένα μέρος του πλούσιου ταλέντου της παίζοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό βόλεϊ δείχνοντας παράλληλα πως παίζεται το βόλεϊ σε μικρή ηλικία σε υψηλό επίπεδο.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Έγινε η κλήρωση της Β΄ Εθνικής. Πρεμιέρα εντός έδρας με Παναχαϊκή ο Πιερικός.

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Έγινε επιτέλους σήμερα η κλήρωση της Β' Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου ή αλλιώς της Football League. Οι συνολικές αγωνιστικές θα είναι 42, θα ανέβουν στην Α΄ Εθνική απευθείας 3 ομάδες και άλλη μία επιπλέον μέσω των play off (θέσεις 4-5-6-7), ενώ θα υποβιβαστούν στην Γ΄ Εθνική συνολικά 3 ομάδες, χωρίς την διεξαγωγή play out. Όσες ομάδες συμμετέχουν στα play off θα δώσουν 6 αγώνες επιπλέον (συνολικά 48), και μαζί με τους αγώνες κυπέλλου, οι αγώνες θα φτάσουν συνολικά στους 50. Πραγματικός μαραθώνιος! Προφανώς, το "Κυριακή-Τετάρτη" θα ...πάει σύννεφο και φέτος. Αναλυτικά οι αγώνες του Πιερικού έχουν ως εξής :

To Photostory από την εκδήλωση της Ακαδημίας Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου


Ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας U17 του ΣΦΚ Πιερικού

Το ερχόμενο Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις της νεοσύστατης ομάδας U17 του ΣΦΚ Πιερικός. Όπως είναι γνωστό, η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας που θα διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη, και όχι στο Γ΄ τοπικό της Πιερίας, καθώς έτσι κρίθηκε σκόπιμο από την διοίκηση. Το Σάββατο, λοιπόν, είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της ομάδας, η οποία θα αγωνίζεται στον 7ο όμιλο, ο οποίος περιέχει τις εξής ομάδες :

To Photostory από τον αγιασμό του Ερασιτέχνη Πιερικού την περασμένη Παρασκευή

Νίκη για το παιδικό τμήμα ποδοσφαίρου (Photos)


2η νίκη για το παιδικό του Πιερικού απέναντι στην ακαδημία Γιώτσα με 3-1. Ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και γκολ. Τα γκολ για τον Πιερικό: Αμαραντίδης(2) και Χατζόπουλος(1).
Η ενδεκάδα του Πιερικού: Παπανικολάου Γ, Κατσαντώνης, Γκαράτζιας, Καλεντερίδης, Τουλίκας, Γκοτζαμάνης, Μπαϊράμι, Τόσκας, Παπαδημιτρίου, Κουνδής και Αμαραντίδης.
Έπαιξαν και: Παπανικολάου Η, Χατζόπουλος, Πάσχος

Γέμισε μικρούς καλαθοσφαιριστές η Πλατεία Ελευθερίας το Σάββατο


Με σύμμαχο τον καιρό αυτή τη φορά
Συνδιοργανωτής τα Εκπαιδευτήρια «ΠΛΑΤΩΝ»
Εκατοντάδες νεαροί καλαθοσφαιριστές συμμετείχαν και στη δεύτερη και συνεχόμενη εκδήλωση της Ακαδημίας Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου, που αυτή τη φορά έγινε στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης.
Με σύμμαχο τον καιρό από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, η πλατεία Ελευθερίας είχε την τιμητική της στο μπάσκετ, αφού μαθητές και μαθήτριες της Κατερίνης, δοκίμασαν το ταλέντο τους στις μπασκέτες που στήθηκαν για το σκοπό αυτό.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Έτοιμοι για το αυριανό φιλικό

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Έτοιμοι για το αυριανό φιλικό με τον Αιγινιακό στις 17:00 μ.μ. στο Πιερικό Στάδιο είναι οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού οι οποίοι ακολούθησαν εντατικές προπονήσεις καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, κυρίως πάνω στις στημένες φάσεις είτε επιθετικές, είτε αμυντικές, αλλά και στα
τελειώματα των φάσεων, δηλαδή εκεί που δείχνει να έχει πρόβλημα ο Πιερικός, κάτι που θα δούμε στο αυριανό φιλικό αν έχει επέλθει κάποια βελτίωση σ' αυτόν τον τομέα.

Στον Ηρακλή οδεύουν οι Δαμαλής και Μάρουσιτς

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Στην ομάδα του Ηρακλή Θεσ/νίκης θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική χρονιά ο 24χρονος Κατερινιώτης φοργουορντ, Γιάννης Δαμαλής, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα του Πιερικού Αρχελάου, και την περσινή χρονιά είχε με την Μελανόλευκη φανέλα 1,4 πόντους ανά 12 περίπου λεπτά συμμετοχής.

Φωτορεπορτάζ από την σημερινή εκδήλωση του Πιερικού Αρχέλαου στην πλατεία Ελευθερίας

Video από τον χθεσινό αγιασμό του ΣΦΚ Πιερικός


Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ) σάς προσκαλεί στον ετήσιο ΑΓΙΑΣΜΟ, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 17:30 μ.μ. στο Πιερικό Στάδιο.
Το Γραφείο τύπου του ΣΦΚ Πιερικός.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Έγινε η κλήρωση της Α2 στο volley. Πρεμιέρα με ΜΕΝΤ ο Πιερικός.

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Έγινε σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ) η κλήρωση των τριών ομίλων της Α2 εθνικής κατηγορίας στο volley. Η ομάδα μας θα συμμετέχει στον Γ' (3ο) όμιλο, μαζί με άλλες 10 ομάδες της Μακεδονίας και της Θράκης. Στην πρεμιέρα, ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΜΕΝΤ στην Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζουμε, πως ο Πιερικός θα αγωνιστεί στην Α2 εθνική κατηγορία του volley για 1η φορά στην ιστορία του ως τμήμα του ερασιτέχνη Πιερικού. Αναλυτικά η κλήρωση έχει ως εξής :
1η Αγωνιστική (Σάββατο 27/10/2012) / 12η Αγωνιστική (Σάββατο 26/1/2013)

ΓΣ Μεγ.Αλέξανδρος - ΧΑΝΘ 
ΑΜΟ Γαλαξίας - ΣΠΑ Καρδίτσας 
ΑΠΣ Αίας - ΑΣ Ελπίς 
ΓΕ Αλεξανδρούπολης - ΑΟ Ορεστιάδας 
ΑΓΣ Ιωαννίνων - ΡΕΠΟ 
MENT - ΣΦΚ Πιερικός 

"Μελανόλευκος" ο Γκαβανόπουλος


O  μεταγραφικός σχεδιασμός του Πιερικού Αρχέλαου βρίσκεται εν πλήρη εξελίξει. Οι "μελανόλευκοι" αναζητούσαν τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Κώστα Μπεχλιβάνη και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Χρήστου Γκαβανόπουλου. Ο 27χρονος πλεϊμέικερ θα αποτελέσει τον άνθρωπο που θα καθοδηγήσει εντός παρκέ τον Πιερικό στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Παρουσιάστηκαν οι ομάδες U20 και U17 και δόθηκε το φετινό πλάνο από τον ΣΦΚ Πιερικός (Photos+Video)


Έγινε χθες στα γραφεία του ερασιτέχνη Πιερικού, που στεγάζονται στο γήπεδο της ομάδας, η παρουσίαση των ομάδων U20 και U17, ενώ παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός, Πασχάλης Τσιτιρόκης με μία σύντομη αλλά πετυχημένη ομιλία, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους της Πιερίας σχετικά με όλα τα θέματα που αφορούν τον ερασιτέχνη Πιερικό αλλά και για το κάθε τμήμα ξεχωριστά (ομάδα U20, ομάδα U17, παιδικό, προπαιδικό, junior, projunior, bambini, ομάδα volley). Ακολουθούν φωτογραφίες και video από την εκδήλωση :

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη με τον Σίμο Παπαδόπουλο

                                   ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στο Pierikos24 Blog

Με τον νεαρό επιθετικό του Πιερικού, Σίμο Παπαδόπουλο συνομίλησε αυτή την εβδομάδα το Pierikos24 Blog. Τον ρωτήσαμε για τους δικούς του στόχους, για την συνεργασία του με τον Νίκο Γκουλή, για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια εν όψει της νέας σεζόν. Ας δούμε τι μας απάντησε :

Ο Πιερικός Αρχέλαος… στην Πλατεία Ελευθερίας!


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 11,00 ΠΜ
Εκδήλωση της Ακαδημίας Μπάσκετ
Το Σάββατο από τις 11 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι η Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου διοργανώνει στην Πλατεία Ελευθερίας, στην Κατερίνη, μία εκδήλωση για τους φίλους -και μη- της καλαθοσφαίρισης.
Θα γίνουν διαγνωστικά παιχνίδια και διαγωνισμοί που θα είναι ανοιχτοί και για το κοινό.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Κι επίσημα Καλύβας στον πάγκο του Πιερικού Αρχελάου

 Ο νέος προπονητής του Πιερικού Αρχελάου, Αστέριος Καλύβας 
Όπως αναμενόταν, ο Αστέριος Καλύβας είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Πιερικού Αρχελάου, μετά από ανακοίνωση του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, η οποία αναφέρει :
" Ο γνωστός προπονητής Αστέριος Καλύβας είναι ο νέος κόουτς στον Πιερικό Αρχέλαο. Ήδη, με την ομάδα έκανε την πρώτη του προπόνηση στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού και η προετοιμασία θα γίνεται σε καθημερινή βάση. Για την ανάληψη των καθηκόντων του ο Αστέριος Καλύβας, που κατάγεται από τον Κολινδρό Πιερίας, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πιερικού Αρχελάου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων  οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Με επίκεντρο τα "τελειώματα" των φάσεων,συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Πιερικό




Με το βάρος στα "τελειώματα" των φάσεων συνεχίζονται οι προπονήσεις του Πιερικού

Συνεχίζεται η προετοιμασία από τις Πιερίδες Μούσες

Η μοναδική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του νομού Πιερίας, οι Πιερίδες Μούσες, συνεχίζουν καθημερινά την προετοιμασία τους με εντατικές προπονήσεις στο γήπεδο του Μυλαυλάκου-Παραδείσου, ώστε να είναι έτοιμες για τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατηγορίας, το οποίο αρχίζει περίπου σε ένα μήνα. Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινή προπόνηση:

Mε τον νικητή του ζευγαριού Σβορώνος-Λιτόχωρο, θα αναμετρηθεί ο ΣΦΚ Πιερικός (U20)

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Έγινε χθες η κλήρωση της 2ης και 3ης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας. Ο ΣΦΚ Πιερικός (U20) κληρώθηκε να αντιμετωπίσει για την 3η φάση τον νικητή του ζευγαριού της 2ης φάσης, ΓΑΣ Σβορώνου-Απόλλων Λιτοχώρου. Ο εν λόγω αγώνας της ομάδας νέων του Πιερικού (U20) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 16:00 μ.μ. στο αντίστοιχο γήπεδο της νικήτριας ομάδας της 2ης φάσης (γήπεδο Σβορώνου ή γήπεδο "Πύρρος Δήμας" Λιτοχώρου). Αναλυτικά τα ζευγάρια της 2ης και 3ης φάσης του κυπέλλου έχουν ως εξής :

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 2012-2013 (2η-3η ΦΑΣΗ)
26/9/2012
16:00 μμ
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ  - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
3/10/2012
16:00 μμ
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΤΑΧΑ
3/10/2012
16:00μμ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ
3/10/2012
16:00 μμ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ - Α.Μ.Σ.  25η ΜΑΡΤΙΟΥ
3/10/2012
16:00μμ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ  -  ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ
3/10/2012
16:00 μμ
Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ  -   ΣΑΡΙΣΣΑ
3/10/2012
16:00 μμ
ΑΚΑΔ.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006  -  ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
3/10/2012
16:00 μμ
Νικητής ΣΒΟΡΩΝΟΥ / ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
3/10/2012
16:00 μμ
ΑΝΑΓ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ  -  ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ

Ενεργοποιείται ο Πιερικός Αρχέλαος



Το σίριαλ του νέου προπονητή του Πιερικού Αρχέλαου δείχνει να… ολοκληρώνεται καθώς τις προσεχείς ημέρες οι "μελανόλευκοι" αναμένεται να κλείσουν οριστικά το συγκεκριμένο μέτωπο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο προπονητής που φαίνεται να βρίσκεται προ των πυλών της ομάδας είναι ο Αστέριος Καλύβας, η περίπτωση του οποίου είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Μοκακέ: "Δέθηκα με την Κατερίνη και τον Πιερικό και ίσως μια μέρα επιστρέψω"

Στο τοπικό φιλικό blog PIERIKOSNEWS μίλησε ο Μάρκους Μοκακέ, λίγους μήνες μετά την λήξη της (σύντομης) συνεργασίας του με τον Πιερικό, αυτήν την φορά ως αντίπαλος, αφού την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Καβάλα. Ας δούμε τι είπε :

To Photostory από την μεγάλη γιορτή μπάσκετ των ακαδημιών του Πιερικού Αρχελάου

Ο Δάμης Χρυσίδης προπονητής στην Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου


Και ο παλιός και γνωστός καλαθοσφαιριστής Δάμης Χρυσίδης στελεχώνει από φέτος σαν προπονητής την Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου. Μετά από μια ενδιαφέρουσα πορεία επέστρεψε στα παλιά του … λημέρια και ήδη προπονεί παιδιά που είναι στα τμήματα υποδομής.

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Video από την διοργάνωση του 3 on 3 του Πιερικού Αρχελάου


Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία έγινε το τουρνουά 3 on 3 από τον Πιερικό Αρχέλαο


Συνδιοργανωτής τα Εκπαιδευτήρια «ΠΛΑΤΩΝ»
Ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ
Ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ ήταν αυτό που πέρασε για τους νεαρούς φίλους του αθλήματος από την Κατερίνη και τις γύρω περιοχές. Αθλητές και μη «χόρτασαν» κυριολεκτικά αγώνες σε όλα τα επίπεδα και σ΄ αυτό συνετέλεσε η αγάπη και η προσφορά των προπονητών του Πιερικού Αρχελάου που διοργάνωσαν το τουρνουά με ιδιαίτερη αγάπη και μεράκι.
Το τουρνουά που συνδιοργανώθηκε με τα Εκπαιδευτήρια «ΠΛΑΤΩΝ» ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην Πλατεία Ελευθερίας, αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν και έτσι έγινε στο νέο κλειστό γυμναστήριο, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό.
Συμμετείχαν περίπου 200 παιδιά, αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 1997 έως το 2006, αθλητές του Πιερικού Αρχελάου, αλλά και άλλων ακαδημιών, καθώς και διαφόρων αθλημάτων. 
Τα αποτελέσματα του τουρνουά έχουν ως εξής: 

10ο ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0


Στην Καρδίτσα έδωσε χθες φιλικό παιχνίδι ο Πιερικός, όπου αντιμετώπισε την ιστορική τοπική ομάδα της Αναγέννησης, στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα σε έναν αγώνα που δεν είχε τέρματα, έμεινε στο 0-0, με τους Κατερινιώτες όμως να δικαιούνται τουλάχιστον 1 γκολ. Οι παίκτες του Νίκου Γκουλή στάθηκαν άτυχοι, αφού είχαν τις ευκαιρίες για το γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία της Αναγέννησης με κραυγαλέα τη φάση του 67’ όταν ο Γιαζιτζόγλου σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν αλλά η Καρδίτσα αντέδρασε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Οι πρώτες μεταγραφές ουσίας από τον Πιερικό Αρχέλαο

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Νεκτάριος Μάρουσιτς

Οι πρώτες φετινές μεταγραφές ουσίας φαίνεται να βρίσκονται στα σκαριά για την ομάδα μας στο μπάσκετ. Συγκεκριμένα, εκτός από τον Γιώργο Ασημάκη (σάς έχει ενημερώσει σχετικά το Pierikos24 Blog εδώ και μια εβδομάδα), άλλοι δύο καλαθοσφαιριστές βρίσκονται μισή ανάσα από το να υπογράψουν.

Mε φιλικές νίκες ξεκίνησαν το παιδικό και το προπαιδικό τμήμα!


Με το δεξί άρχισε την χρονιά το παιδικό του Πιερικού νικώντας με 5-0 την ομάδα του Γ.Α.Σ. Σβορώνου. Πολύ καλό ποδόσφαιρο από τον Πιερικό και έτσι στο πρώτο εικοσάλεπτο πέτυχε 4 γκολ. Στο 2ο μέρος ο Πιερικός έπαιξε και εκεί καλό ποδόσφαιρο αλλά πέτυχε μόλις ένα γκολ.
Τα γκολ για τον Πιερικό: Αμαραντίδης (3), Κουνδής (1), Ιωσηφίδης (1).

Πλήθος κόσμου αναμένεται σήμερα στην ανοιχτή Γ.Σ. των Μελανόλευκων!


Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 μ.μ. στα γραφεία (έναντι ΟΤΕ) του συνδέσμου "Pierikos Cub Melanoleykoi" η ανοιχτή γενική συνέλευση, που έχει προγραμματιστεί. Αναμένεται πλήθος κόσμου να δώσει το παρόν στη συνάθροιση αυτή, τόσο μέλη του συνδέσμου, όσο και άλλοι οπαδοί και φίλαθλοι της ομάδας. Πρόκειται να συζητηθούν πολλά και διάφορα θέματα για την νέα αγωνιστική και οπαδική χρονιά και θα ακουστούν όλες οι απόψεις, με σκοπό το καλό του Πιερικού. Ας δώσουμε όλοι όσοι μπορούμε και αγαπάμε την ομάδα, το παρόν σήμερα στα γραφεία των Μελανόλευκων! Θυμίζουμε την -προ ολίγων ημερών- ανακοίνωση του συνδέσμου:

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Καμία ανανέωση στον Πιερικό Αρχέλαο...

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, κανένας επαγγελματίας παίκτης του Πιερικού Αρχελάου από την περσινή ομάδα δεν ανανέωσε την συνεργασία του για την φετινή αγωνιστική χρονιά, εκτός βέβαια από τους ταλαντούχους έφηβους Κ. Φακοπουλίδη, Α. Κοντσέ, Σ. Ταμουρίδη και Γ. Τσαλμπούρη, που πέρσι πήραν κάποια λίγα λεπτά συμμετοχής και με την ανδρική ομάδα, και εκτός αυτού, προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Επιπλέον, δεν έχει γίνει και καμία απολύτως μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης (πέρα από αυτήν του Γ. Ασημάκη, που ακόμη όμως δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως από τον σύλλογο), με το πρωτάθλημα της Β' εθνικής να ξεκινάει σε ακριβώς έναν μήνα.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Τουρνουά 3 on 3 από τον Πιερικό Αρχέλαο


Αυτό το τριήμερο
Αυτό τη τριήμερο, δηλ. την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου η Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου διοργανώνει τουρνουά 3 on 3.
Την πρώτη μέρα του τουρνουά αρχίζει στις 5 μ.μ. και τις άλλες μέρες στις 10 π.μ.
Θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας και σε περίπτωση βροχοπτώσεων, στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού.
Το τουρνουά συνδιοργανώνεται με τα Εκπαιδευτήρια «ΠΛΑΤΩΝ» και συγκαταλέγεται στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Πιερικό Αρχέλαο. 

ΦΙΛΙΚΑ : Mε την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Πιερικός,με την Πύδνα Κίτρους η ομάδα U20

                                                        Επιμέλεια : Pierikos24 blog
Στιγμιότυπο από αγώνα του παρελθόντος ανάμεσα στην Αναγέννηση Κ. και τον Πιερικό.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Πιερικός θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα την Κυριακή,για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστρέφουν στην Β' εθνική ΑΟ Καβάλας, Ολυμπιακός Βόλου, ΑΕΠ Ηρακλής

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Για άλλη μια φορά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, σήμερα αποδείχτηκε περίτρανα πόσο χαμηλού επιπέδου είναι τα πρωταθλήματά μας αλλά κυρίως οι ενώσεις που τα κυβερνούν. Μετά το πολυήμερο πινγκ-πονγκ μεταξύ ΕΠΟ, Superleague και Footballeague, σήμερα και έπειτα από πιέσεις και διαταγή της πρώτης, αποφασίστηκε να επιστρέψουν από το πουθενά πίσω στην Β' εθνική οι εν λόγω τρεις ομάδες, ο ΑΟ Καβάλας, ο Ολυμπιακός Βόλου (άλλοτε ΑΣ Κασσάνδρας Ολυμπιακός, Εθνικός Ολυμπιακός, Δόξα Δράμας Ολυμπιακός) και η ΑΕΠ Ηρακλής (πλέον). Πρόκειται φυσικά για μια πλήρως παράνομη και άλογη τοποθέτηση τους στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Λύθηκε η συνεργασία Πιερικού Αρχελάου – Δημήτρη Γαλάνη

Από χθες κιόλας σας είχε ενημερώσει το Pierikos24 Blog για την λύση της συνεργασίας μεταξύ του Πιερικού Αρχελάου και του προπονητή Δημήτρη Γαλάνη, και σήμερα αργά το απόγευμα βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου η οποία αναφέρει :

Αύριο Τετάρτη η κλήρωση της Football League


Αύριο το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται να μάθει ο Πιερικός, τους αντιπάλους του,για το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας σεζόν της Football League, που αναμένεται να ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου.

Πρωτάθλημα Β΄ εθνικής κατηγορίας : Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ανδρικής ομάδας του Πιερικού Αρχελάου


Αρχίζει στις 14 Οκτωβρίου
Στις 14 Οκτωβρίου αρχίζει το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας στο οποίο συμμετέχει και ο Πιερικός Αρχέλαος.
Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:
Α΄ γύρος 
  1η Αγωνιστική – 14/10/12 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
  2η Αγωνιστική – 21/10/12 ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ Ν.Φ. – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 
  3η Αγωνιστική – 27/10/12 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ  - ΑΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΩΝ 
  4η Αγωνιστική – 04/11/12 ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 
  5η Αγωνιστική – 11/11/12 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ 
  6η Αγωνιστική – 18/11/12 Ρεπώ: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 
  7η Αγωνιστική – 25/11/12 ΜΕΝΤ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 
  8η Αγωνιστική – 02/12/12 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ  - ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 
  9η Αγωνιστική – 09/12/12 ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 
10η Αγωνιστική – 16/12/12 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ 
11η Αγωνιστική – 05/01/13 ΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 
12η Αγωνιστική – 13/01/13 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ 
13η Αγωνιστική – 20/01/13 ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 
Β΄ γύρος

Νίκη του Πιερικού με 4-0 απέναντι στους νέους

                                                     Επιμέλεια : Pierikos24 blog
H ομάδα Νέων του Πιερικού
Νίκη της πρώτης ομάδας του Πιερικού με το εμφατικό 4-0 απέναντι στους Νέους του Πιερικού. Τα 4 γκολ πέτυχαν οι Σίμος Παπαδόπουλος και Γιώργος Βραχνός, που σκόραραν αμφότεροι από 2 τέρματα. Ο Νίκος Γκουλής έδωσε την ευκαιρία να παίξουν όσοι δεν έπαιξαν στο χθεσινό φιλικό με την Κέρκυρα και που γενικά είχαν τον λιγότερο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά έως τώρα. Η σύνθεση της πρώτης ομάδας του Πιερικού απαρτίζονταν από τους :
Παπατολίκα, Παναγιωτίδη Γ., Κωτσιόπουλο, Λαζαρίδη, Καραγκούνη, Βραχνό, Παπαδόπουλο, Παναγιωτίδη Α., Καθάριο, Νίκου και Μιχαηλίδη. Δείχνοντας κι αυτοί οι ποδοσφαιριστές πολύ καλά στοιχεία, υποψήφιοι ακόμα και για θέσεις στην βασική ενδεκάδα. Επόμενο φιλικό κατά πάσα πιθανότητα θα είναι την Κυριακή με την Αν. Καρδίτσας, όπως σας ενημερώνουμε στην δεξιά στήλη του μπλογκ, χωρίς όμως να αποκλείεται η πιθανότητα να γίνει τελικά με μια ομάδα από την Πιερία. Αν υπάρξει κάποια αλλαγή, αυτόματα θα ενημερωθείτε στη δεξιά στήλη του μπλογκ μας στις προαγγελίες αγώνων.